標題: 你同你愛人鬧交(小別)ge多數原因 [打印本頁]

作者: rome.king    時間: 2007-3-20 12:46 AM     標題: 你同你愛人鬧交(小別)ge多數原因

好多時我啲都會因為一啲小事或大事嘈餐飽。冷戰若干日時間,甚至有啲仲話分開添!
8 H$ h; u  N7 l我想知喺咩原因最多,等自己同大家注意下都好阿嘛!
作者: ringtone797979    時間: 2007-3-20 02:16 AM

we broke up because of he 成日都冷落 me.
作者: cool_sgg    時間: 2007-3-20 06:15 PM

我直觉话比我知系拣第二个噶~
作者: wbecca    時間: 2007-3-21 04:29 PM

If she is too cool to me, it is unbearable.tvb now,tvbnow,bttvb; c& V% t& t2 c; m& c3 R

作者: JOY    時間: 2007-3-25 02:57 AM

唔開心既時候,咩都可以係導火線...唉...
作者: hela    時間: 2007-4-10 02:48 AM     標題: 成日都冷落

作者: lubuking    時間: 2007-4-14 12:46 PM

成日都冷落唔開心既時候,咩都可以係導火線.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, E5 f" x+ e" i$ d
我想知喺咩原因最多,等自己同大家注意下都好阿嘛!
作者: siu_ming910    時間: 2007-4-15 06:46 PM

無錯,好多時都會因為一啲小事嘈餐飽, 上星期他上緊網,我唔小心關了internet 電源,我已經立刻say sorry la, 但他仍然大罵我一時屯,  冷戰至今, 我覺得好委屈, 好hurt呀!
作者: shhak47    時間: 2007-4-15 11:19 PM

第二个吧!我就是这样
作者: chowwah    時間: 2007-4-20 09:09 AM

做咗啲你唔中意嘅嘢
作者: sbzbcd1234    時間: 2007-4-21 01:28 AM

我选第2个。。
作者: carmen_girl    時間: 2007-4-26 07:42 PM

每次都系因爲d好少嘅事.不過吵完好翻之後0念翻轉頭,都唔知爲咩而吵
作者: 我就是神    時間: 2007-5-9 12:04 PM

其实都只是小吵罢了!!!5.39.217.764 i# ~7 i2 n+ n6 [" S$ I, t
这些都是我和女友得生活情趣!
作者: 餅乾    時間: 2007-6-20 07:47 AM

有時小小嘅吵架都可以係一種生活情趣來咖....
作者: 271631317    時間: 2007-6-23 04:22 AM

哈哈哈。。。我都唔同人闹交嘅。。。如果人哋好嬲你,係咁闹闹闹。。。咪由佢囖,到佢闹到唔想闹喇~边个错都好~道个歉~乜事都冇啦。。。
作者: lux1261    時間: 2007-6-25 08:32 AM

我地己經升華到唔嘈交!
作者: vyahvy    時間: 2007-6-26 07:51 PM

多數都係達唔成共識有分歧所以會嘈一兩句! L4 M7 d9 k% J: a& q
最mung係當佢漠視你o既好意時仲要擺一副毫不關心的嘴臉- [5 c+ t* p8 o
真係火都o黎呀!!
作者: squee    時間: 2007-7-19 03:57 AM

烦啊烦
作者: !`siiiu-bee=]    時間: 2007-7-28 11:09 AM

成日冷落你...
7 `1 B, U3 V' gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉,,成日都為左d小事嘈= =好煩
作者: vivitaoj    時間: 2007-7-28 01:31 PM

做咗啲你唔中意嘅嘢
作者: fisherdai    時間: 2007-7-28 03:29 PM

我最受不了冷落了
作者: falcon9109    時間: 2007-8-15 10:25 AM

唉。。比較不被理解
作者: lenykoy    時間: 2007-10-3 12:35 PM

成日都冷落你   :024:   {6 U& ]+ |. e$ s! x6 P5 d5 v( J
有啲嘢達唔到共識,出現分歧   :onion03: 0 ], r1 N2 d: p1 P1 J
this is wat i face nowadays....but, should be not big problem le....
作者: kitty89    時間: 2007-11-2 01:46 AM

我不喜欢被冷落的感觉。。。4 R2 {- U" S. J) k& e: o7 G
所以。。。
: X  q, g# h4 N2 |/ u坐我的另一半。。。
4 W+ h" A! @: w1 u" k0 N- V3 n' _绝绝绝对不能冷落我。。。
作者: angkukubb    時間: 2008-1-13 11:13 AM

基本上不会闹交, 系都系给他闹。:019:
作者: stezard    時間: 2008-2-8 01:50 PM

thanks for sharing
作者: selicia    時間: 2008-2-21 02:08 AM     標題: 好几次分手。。。

好几次分手。。。但是还是不舍得。。。5.39.217.76- W# x4 m3 Y5 s; E7 A& M; {! S
回头想想,他只是大男人而已。。又不是说外头有女人,所以还是能忍受。。5.39.217.76/ H* y+ Z& b/ F; l, G+ _" x0 R
可能他是回教徒吧。。。
作者: 喵喵囡囡    時間: 2008-4-2 12:56 PM

有啲嘢達唔到共識,出現分歧
作者: crystal1985    時間: 2008-4-19 06:13 AM

i just wanna see
作者: db7    時間: 2008-4-19 02:52 PM

4項唔夠我揀....太多了
作者: lova127    時間: 2008-4-20 06:02 PM

成日都冷落
作者: steve86    時間: 2008-5-3 05:29 AM

做咗啲你唔中意嘅嘢6 J! b+ W- x3 d* v! q$ U7 E0 Z
5.39.217.768 E8 F+ X) t# b; J: {' }" l
really very unhappy when she do something that i dislike...haihzzz
作者: zeng    時間: 2008-6-2 09:03 AM

做咗啲你唔中意嘅嘢
作者: aya12321    時間: 2008-6-10 11:14 AM

第二个咯。。。tvb now,tvbnow,bttvb5 ]# g" c+ ]" t% N4 e# u% L8 F
有时据成日挂住打机。。。
9 A3 W2 j- Y1 m4 i/ z( L' j4 D  ktvb now,tvbnow,bttvb真系觉得好烦。。。
作者: yan~yan    時間: 2008-6-12 01:34 AM

做咗啲你唔中意嘅嘢
作者: fianny    時間: 2008-6-20 12:12 PM

my bad temper...
作者: patrickhch    時間: 2008-6-22 10:53 AM

作者: lcl03175    時間: 2008-8-5 12:39 AM

我时常惹到我女友生气我的,她说我不够细心关心她,照顾他什么的...haiz
作者: mix.dc    時間: 2008-9-13 01:00 PM

好多野好難解釋
$ o3 |8 h5 P) w6 A4 R* @特別係性格呢樣野tvb now,tvbnow,bttvb  h2 K8 P* \4 m6 X; D% x
喜歡一個人,不是喜歡自己想像中的她tvb now,tvbnow,bttvb* g9 k& z2 D& ], o
應該是現實中既她
作者: yingying_0044    時間: 2008-9-14 07:45 AM

其實個個都係原因咯~
& x5 e  j8 Z' A9 A! D+ ?tvb now,tvbnow,bttvb
! h* J# G: K5 X6 O5.39.217.76睇咩時候發生嘖~5.39.217.76% Z) g4 H& B& Z1 K" {6 b

' n0 I' R5 }9 y, i% K1 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過我始終都覺得閙交好攰~tvb now,tvbnow,bttvb! `/ l( ^& S9 ~% K
! P, `6 i; p9 b
曬時間..精力。.感情~
作者: artooohk    時間: 2008-11-27 09:47 PM

.......is the only 3 thing can do in US
作者: 阳间不现    時間: 2008-11-28 01:22 AM

无钱买野罗

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0