標題: 中國湖北武當山風景相片 [打印本頁]

作者: 邪x    時間: 2009-6-28 05:51 PM     標題: 中國湖北武當山風景相片

中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗5.39.217.763 F8 O  i- @: Y! d# ~% ?( o5 e/ X8 V
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 {4 U  I6 j, w
[attach]688100[/attach][attach]688101[/attach][attach]688102[/attach][attach]688103[/attach][attach]688104[/attach][attach]688105[/attach][attach]688106[/attach][attach]688107[/attach][attach]688108[/attach]tvb now,tvbnow,bttvb! N0 @7 d, G% j: T
tvb now,tvbnow,bttvb& _; c9 z' u9 ?9 H" q
公仔箱論壇4 M/ O9 s& Y) h% {$ }
如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
作者: k23bb    時間: 2009-6-28 06:33 PM

感覺好高啊...不過都想一去
作者: henrysuncpu    時間: 2009-6-28 06:47 PM

估不到武當山都有缆车。
作者: 邪x    時間: 2009-6-28 08:56 PM

估不到武當山都有缆车。公仔箱論壇0 u& h' K7 y# `- O6 a+ C
henrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 u, c4 Q4 }+ L6 k
公仔箱論壇# u5 }7 M1 h2 [/ x+ N
我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。
作者: 邪x    時間: 2009-6-28 09:02 PM

感覺好高啊...不過都想一去3 b( s& w9 F5 C7 n- a: Z8 _
k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
公仔箱論壇9 z7 R) X3 X  z1 t8 _! a

% I% Y! n4 Y1 }& i! b6 V* e! z個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。
作者: dxb    時間: 2009-6-28 10:48 PM

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
作者: 邪x    時間: 2009-6-28 11:12 PM

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架tvb now,tvbnow,bttvb3 T2 C( Y8 Q/ _5 y, k( m
dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
% D! D2 c6 B$ B1 `
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! M2 ?0 O! H9 A2 G
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。
作者: k23bb    時間: 2009-6-28 11:35 PM

公仔箱論壇  P& _( c7 Z. N

& f+ t4 F, A$ S6 r# [" I! }: X  Y個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。
( _4 q+ |( q& t! \/ S* [1 s% stvb now,tvbnow,bttvb邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦
作者: dxb    時間: 2009-6-29 02:08 AM

tvb now,tvbnow,bttvb2 x, N( I( }" @8 V# B
2 g, r# K! y# @! S+ D! @
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。" n. W# Y0 z  _) ]& ~/ g# E* o
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
2 Q7 P. v8 @6 {. \
3 e6 t+ w$ X! |& c9 d0 L: `' _6 _
4 X/ T+ h0 V* N% I7 o7 E
你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
作者: magicxu    時間: 2009-6-29 02:48 AM

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享
作者: dxb    時間: 2009-6-29 03:17 AM

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享
' \6 n% _/ w, m" r) Z0 P9 _( g, [magicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
5.39.217.76* {( l$ C/ R! q

$ }+ T' _& V8 p) |
, z+ P8 w' t6 s. u. q5.39.217.76  K8 Z) ^) G8 }; b
咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
作者: online82    時間: 2009-6-29 03:41 AM

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!
作者: 邪x    時間: 2009-6-30 12:23 AM

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Q% \( y' O9 I$ O9 P, z5 H
online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
/ J) ]* ~$ m: M  u, G公仔箱論壇/ W. g" T+ a: a
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。
作者: dxb    時間: 2009-6-30 03:20 AM

& w- e7 P% E! e2 r: S. G公仔箱論壇
8 O+ k+ |( G2 Y( h- O原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。6 ?1 b( d' L! x
邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
! P# h+ W- V. ?( y- U9 r, Htvb now,tvbnow,bttvb$ u8 W5 `1 O: d4 T& [& @
' B. b8 |' F/ t6 O! p: Q
5.39.217.76' E% K% m- ^2 ~/ g2 `$ O
如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
作者: wep1543    時間: 2009-6-30 07:30 AM

估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........
作者: 邪x    時間: 2009-7-1 09:42 PM

估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........公仔箱論壇5 C. u; S8 j0 O. p4 G4 o) g
wep1543 發表於 2009-6-30 07:30 AM
/ Z% `) j. z( W7 W& J8 r1 ?( @5.39.217.76
* }  _7 L$ z2 v, p5 X公仔箱論壇呢個你要問我啦﹗因為我有去過,安全係ok既,起碼無迭落黎呀嗎﹖
作者: johnnychin    時間: 2009-7-3 10:31 PM

我觉得同云顶既缆车无咩分别,因为我是大马人!
作者: dxb    時間: 2009-7-5 02:01 AM

我觉得同云顶既缆车无咩分别,因为我是大马人!
  }  |( @. }2 i3 [/ j/ F" {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。johnnychin 發表於 2009-7-3 10:31 PM
1 x  A3 _) T& {2 I; V3 |3 F  btvb now,tvbnow,bttvb3 E3 ~: p* W8 z& g2 e; e

1 q4 @# C  C1 Q0 T公仔箱論壇雲頂聽講話幾靚o架喎,有幾會都想去玩下
作者: 邪x    時間: 2009-7-7 10:51 AM

+ V+ ^9 |) c5 w2 S# `7 X7 S
( w+ w4 x6 B7 d2 T* qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! d: H. u3 u1 O: y' dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雲頂聽講話幾靚o架喎,有幾會都想去玩下
- _2 l+ w; V% Y. i9 Btvb now,tvbnow,bttvbdxb 發表於 2009-7-5 02:01 AM
. `+ e: z; L: W公仔箱論壇公仔箱論壇9 q6 r/ f6 Z# F0 {
我有雲項既相片呀,下次同妳地分享呀﹗
作者: busyfun    時間: 2009-7-7 03:39 PM

武當山風景秀麗,歷史悠久,
/ |7 {/ T9 u  |7 x公仔箱論壇具有獨特的自然景觀,素有美譽喔~~~~~
" r! D: O$ m! X; j  R# G! I$ M% [5.39.217.76謝謝你分享纜車上山頂圖片
9 F; l/ x7 E5 s  @1 I- s/ _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但是畫面取景主題如加強生態自然美景
6 [7 V) S5 v! @這更讓人看了賞心悅目。
& ^5 q0 S* @3 j; f: G( w; f2 b1 l望您能多加體驗,再接再厲出爐好創作哦......
作者: peter12    時間: 2009-7-8 07:38 PM

thank you for sharing

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0