標題: [更新EP05] (無綫財經台)《大藝術家》- EP01~05 [2022-07-11][HDTV-MP4-720P][粵語配音中字] [打印本頁]

作者: 匿名    時間: 2022-6-12 11:49 PM     標題: [更新EP05] (無綫財經台)《大藝術家》- EP01~05 [2022-07-11][HDTV-MP4-720P][粵語配音中字]

在全世界多個最大型的藝術展覽上實地拍攝, 以這創新的手法, 讓所有愛好藝術人士一同欣賞和讚美其中一些史上最偉大畫家的作品。

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

【檔案大小】 : 520MB
【影片格式】 : HDTV-MP4-720P(1280x720)
【發音語言】 : 粵語配音
【字幕語言】 : 中文字幕

(完成搬遷) 滿意的請大力打多幾下(賞)!!) 七月營運費緊急募集中  
[已開通PayMe]
眨下眼,論壇原來已營運19年了!!
感謝大家一直的支持及鼓勵,版主們辛勤無私的貢獻
希望努力為大家做多一年得一年,能為大家堅持到最後,感謝大家!
如本月未贊助的,記得幫幫手!!!!!
贊助一下,感激感激!!

>>>>捐助詳請連結<<<<

TVBOXNOW 新FACEBOOK(免走失!!) [舊ACCOUNT給封了]
https://www.facebook.com/Tvboxnow.Team/
使用"http://195.43.95.234"登入的,懇請改用"http://5.39.217.76/index.php"或FACEBOOK或盡量留意更新情況

APPS版本授權費用 HK$280 (可先申請試用三天)
電視盒每台價錢HK1200(包運費)
****往後年續HK$250一年****

https://www.facebook.com/Tvboxnow.Team/  或   tvboxnowapp@gmail.com

圖片附件: TVBOXNOW 大藝術家 EP01.jpg (2022-6-12 11:49 PM, 51.21 KB) / 下載次數 11
http://5.39.217.76/attachment.php?aid=5631636&k=6cbf85d3267ac432b874fbee6d74e050&t=1714686093&sid=gZVGGM

附件: TVBOXNOW 大藝術家 EP01.torrent (2022-6-12 11:49 PM, 51.51 KB) / 下載次數 698
http://5.39.217.76/attachment.php?aid=5631637&k=a4ffe80aee8b5a9318dccfc0f8dbc58f&t=1714686093&sid=gZVGGM

附件: TVBOXNOW 大藝術家 EP02.torrent (2022-6-19 11:07 PM, 50.73 KB) / 下載次數 558
http://5.39.217.76/attachment.php?aid=5637554&k=cdfb06f66a3a927791b8191ee7fc071d&t=1714686093&sid=gZVGGM

附件: TVBOXNOW 大藝術家 EP03.torrent (2022-6-27 10:47 AM, 51.38 KB) / 下載次數 522
http://5.39.217.76/attachment.php?aid=5643619&k=32308b9d9697fb1c11b40789e6a7845e&t=1714686093&sid=gZVGGM

附件: TVBOXNOW 大藝術家 EP04.torrent (2022-7-4 12:23 AM, 51.53 KB) / 下載次數 578
http://5.39.217.76/attachment.php?aid=5649980&k=6cbda6ec6e6a2c4f103d2892f9b55560&t=1714686093&sid=gZVGGM

附件: TVBOXNOW 大藝術家 EP05.torrent (2022-7-11 01:41 AM, 51.29 KB) / 下載次數 519
http://5.39.217.76/attachment.php?aid=5657956&k=cf004c923fca9832c968461f7893f164&t=1714686093&sid=gZVGGM
作者: ahollyho    時間: 2022-6-13 12:05 AM

Thanks for hard work
作者: tcbd    時間: 2022-6-13 01:34 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記
無言感激及無私的分享.有咁多精享!
多謝晒您 ,辛苦晒!多謝分享! 加油!
感謝以無私精神供大家分享! 加油!      
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!
作者: megadon4    時間: 2022-6-13 01:55 AM

thank you
作者: dennischuk    時間: 2022-6-13 02:34 AM

thank you for sharing
作者: peteranna    時間: 2022-6-13 03:46 AM

THANKS
作者: saigonuk    時間: 2022-6-13 04:58 AM

thank you very much
作者: THKJHK    時間: 2022-6-13 08:35 AM

多謝樓主以無私精神供大家分享
作者: IRONG    時間: 2022-6-13 08:38 AM

多谢分享节目大藝術家
作者: sllo9394    時間: 2022-6-13 09:11 AM

thank you for sharing ep1
作者: kenpunhk    時間: 2022-6-13 10:15 AM

謝謝分享
作者: 3xbuba    時間: 2022-6-13 12:59 PM

正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!。。。
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記。。。
作者: jello_fly2004    時間: 2022-6-13 03:29 PM

Thank you so much!!!
作者: hdjoe    時間: 2022-6-13 08:21 PM

Thanks
作者: Quinny911911    時間: 2022-6-13 09:54 PM

多谢分享
作者: ustpokemon    時間: 2022-6-13 11:19 PM

Super Thakn You for EP 01
作者: tcbd    時間: 2022-6-13 11:48 PM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
作者: rita12345    時間: 2022-6-14 03:39 AM

Thank you for sharing.
作者: chaufun    時間: 2022-6-14 09:27 AM

Thank you for sharing
作者: porkchopandfan    時間: 2022-6-14 04:19 PM

thank you
作者: rayluc    時間: 2022-6-15 12:42 PM

Thanks
作者: hdjoe    時間: 2022-6-15 09:00 PM

Thanks
作者: 餐蛋麵    時間: 2022-6-17 01:23 PM

Thanks a lot
作者: hdjoe    時間: 2022-6-17 06:33 PM

Thanks
作者: thkcom    時間: 2022-6-18 12:58 PM

Thanks for sharing!
作者: hdjoe    時間: 2022-6-18 08:57 PM

Thanks
作者: foongkh    時間: 2022-6-19 10:54 PM

Thanks for Sharing
作者: ahollyho    時間: 2022-6-20 12:24 AM

作者: tcbd    時間: 2022-6-20 12:24 AM

作者: tommy369228    時間: 2022-6-20 12:36 AM

作者: 3xbuba    時間: 2022-6-20 01:01 AM

正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!。。。
作者: saigonuk    時間: 2022-6-20 05:43 AM

作者: sllo9394    時間: 2022-6-20 09:12 AM

thank you for sharing ep2
作者: ustpokemon    時間: 2022-6-20 10:07 AM

Super Thank You for EP 02
作者: moulding    時間: 2022-6-20 03:03 PM

thanks for sharing
作者: hdjoe    時間: 2022-6-20 04:17 PM

Thanks
作者: danny01628    時間: 2022-6-20 06:51 PM

thank alot for sharing
作者: 毛澤南    時間: 2022-6-20 08:33 PM

Thank
作者: tcbd    時間: 2022-6-20 11:27 PM

作者: 3xbuba    時間: 2022-6-21 10:30 AM

作者: aptos    時間: 2022-6-21 12:22 PM

thank you so much for sharing
作者: sllo9394    時間: 2022-6-27 11:54 AM

thank you for sharing ep3
作者: 3xbuba    時間: 2022-6-27 12:59 PM

作者: moulding    時間: 2022-6-27 02:55 PM

thank for sharing
作者: ustpokemon    時間: 2022-6-28 12:56 AM

Super Thank You for EP 03
作者: ldww    時間: 2022-6-28 02:26 AM

thanks
作者: saigonuk    時間: 2022-6-29 07:00 AM

作者: Poyes1937    時間: 2022-6-29 10:27 AM

★★★ 全城響應繼續努力勁爆!Thank you 哂!辛苦晒 ★★★
作者: minglau14    時間: 2022-6-29 09:58 PM

謝謝樓主的分享!
作者: accordv6    時間: 2022-7-4 12:47 AM

Thanks for sharing!!
作者: tcbd    時間: 2022-7-4 01:17 AM

作者: accordv6    時間: 2022-7-4 01:53 AM

作者: 3xbuba    時間: 2022-7-4 02:20 AM

正! 辛苦晒! 時時都有咁多精彩嘅A片睇!。。。
作者: saigonuk    時間: 2022-7-4 05:16 AM

作者: ustpokemon    時間: 2022-7-4 08:24 AM

Super Thank You for EP 04
作者: moulding    時間: 2022-7-4 02:21 PM

作者: zidane_kobe    時間: 2022-7-4 11:46 PM

多谢分享!!!
作者: tcbd    時間: 2022-7-5 12:44 AM

作者: Poyes1937    時間: 2022-7-5 08:34 AM

★★★ 全城響應繼續努力勁爆!Thank you 哂!辛苦晒 ★★★
作者: moulding    時間: 2022-7-5 04:01 PM

作者: denniswongwchk    時間: 2022-7-8 06:53 PM

thanks
作者: zidane_kobe    時間: 2022-7-8 11:06 PM

多谢分享!!!
作者: ldww    時間: 2022-7-9 04:00 AM

thanks
作者: lionwood    時間: 2022-7-10 03:35 PM

Thanks
作者: saigonuk    時間: 2022-7-11 05:02 AM

作者: nemo2007    時間: 2022-7-11 11:38 AM

thank you
作者: 3xbuba    時間: 2022-7-11 12:29 PM

正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩嘅戲睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!。。。
作者: moulding    時間: 2022-7-11 03:23 PM

作者: hdjoe    時間: 2022-7-11 06:28 PM

Thanks
作者: hdjoe    時間: 2022-7-11 07:06 PM

Thanks
作者: ustpokemon    時間: 2022-7-11 11:02 PM

Super Thank You for EP 05
作者: tcbd    時間: 2022-7-11 11:40 PM

作者: accordv6    時間: 2022-7-11 11:46 PM

作者: ahollyho    時間: 2022-7-12 12:31 AM

作者: aptos    時間: 2022-7-12 02:30 PM

thank you so much for sharing
作者: moulding    時間: 2022-7-12 06:29 PM

作者: zidane_kobe    時間: 2022-7-13 11:24 PM

多谢分享!!!
作者: ldww    時間: 2022-7-20 02:54 AM

thank you
作者: makermovies    時間: 2022-8-1 01:48 PM

please keep on seeding, thanks for your kindly sharing

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0