標題: why有無得救呢 [打印本頁]

作者: 多事啦    時間: 2009-2-6 02:22 AM     標題: why有無得救呢

身體不知不過差了" T: A9 m4 w: [; M$ G
近期頭痛不斷......都唔知點解..由早痛到訓覺
/ {( }; r7 q/ u2 U5.39.217.76訓覺都差左..以前一落床就訓到....但而家就要好靜無聲先訓到tvb now,tvbnow,bttvb7 u# J9 h# h7 ~9 Y8 Y  l% d
我有定時食藥..但都唔得...一樣痛
; B, A) P1 C% J1 Z4 l: utvb now,tvbnow,bttvb仲有近期心好亂.....腦好多時都浮現我就黎有事.....好似就黎死咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, S! M. U9 E7 K" P
我真係唔知點解
作者: candy_bbg    時間: 2009-2-6 10:23 AM

楼主喺心理问题姐,只要心情能平复咁就咩事都无啦!
作者: 1月11    時間: 2009-2-6 03:56 PM

希望楼主 早日康复    失去了才知道珍惜  珍爱生命  嘎嘎
作者: 多事啦    時間: 2009-2-7 12:39 AM

原帖由 candy_bbg 於 2009-2-6 10:23 AM 發表
1 g# p; J2 o5 O6 w' B  `" Qtvb now,tvbnow,bttvb楼主喺心理问题姐,只要心情能平复咁就咩事都无啦!
公仔箱論壇6 D' o: f4 q/ x4 P# T" p5 r

' y4 f: }) W! J% [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都想只係咁小事就好啦
作者: 多事啦    時間: 2009-2-7 12:40 AM

原帖由 1月11 於 2009-2-6 03:56 PM 發表
( r( m% T! y( l1 x  q' k5.39.217.76希望楼主 早日康复    失去了才知道珍惜  珍爱生命  嘎嘎
5.39.217.765 F- h6 |2 M7 j* A
! b4 O" M" I" a, A' Z( t, M
謝謝你

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0