標題: [不斷更新] [韓劇][J2]《愛情香氣 Perfume》[全14集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-5-9] [打印本頁]

作者: lthung    時間: 2021-9-2 08:32 PM     標題: [韓劇][J2]《愛情香氣 Perfume》[全14集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-5-9]

[韓劇][J2]《愛情香氣 Perfume》[全14集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-5-9]

◎中文名稱:愛情香氣
◎英文名稱:Perfume
◎年  代:2019
◎地  區:韓國
◎語  言:粵語
◎字  幕:繁體
◎影片版本:HDTV-MP4
◎影片大小:600M/集
◎集  數:14
◎主  演:申成祿、高媛熙、金旻奎、車藝蓮

◎監  製:
◎導  演:金尚輝
◎製作統籌:
◎編  審:
◎編  劇:崔賢玉

◎製作公司:Hogar Entertainment、Signal Pictures

簡介:
此劇講述把整個人生都奉獻給家人,但最後卻家破人亡、陷入絕望的中年女性,和想挑戰愛情卻沒有勇氣,一直畏畏縮縮的男人之間展開“人生第二次”愛情的故事

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

......
作者: lawpor    時間: 2021-9-2 09:16 PM

thank you
作者: tcbd    時間: 2021-9-2 11:11 PM

無言感激及無私的分享.有咁多精享!
多謝晒您 ,辛苦晒!多謝分享! 加油!
感謝以無私精神供大家分享! 加油!      
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!
作者: GirlRock    時間: 2021-9-3 12:27 PM

thanks!
作者: lthung    時間: 2021-9-3 10:29 PM

《愛情香氣 Perfume》[第1-2集]
作者: tcbd    時間: 2021-9-3 11:37 PM

作者: lthung    時間: 2021-9-4 09:21 PM

《愛情香氣 Perfume》[第1-3集]
作者: lthung    時間: 2021-9-7 05:13 PM

《愛情香氣 Perfume》[第1-4集]
作者: tcbd    時間: 2021-9-7 10:26 PM

作者: lthung    時間: 2021-9-8 07:17 PM

《愛情香氣 Perfume》[第1-5集]
作者: tcbd    時間: 2021-9-8 07:55 PM

作者: lthung    時間: 2021-9-10 09:44 PM

《愛情香氣 Perfume》[第1-6集]
作者: tcbd    時間: 2021-9-11 12:04 AM

作者: mycompute    時間: 2021-9-11 03:45 AM

Thanks...
作者: mansangip    時間: 2021-9-11 06:55 AM

thank you
作者: lthung    時間: 2021-9-11 09:45 PM

《愛情香氣 Perfume》[第1-7集]
作者: tcbd    時間: 2021-9-11 10:08 PM

作者: lthung    時間: 2021-9-14 08:54 PM

《愛情香氣 Perfume》[第1-8集]
作者: tcbd    時間: 2021-9-14 10:59 PM

作者: lthung    時間: 2021-9-15 10:38 PM

《愛情香氣 Perfume》[第1-9集]
作者: jc111    時間: 2021-9-16 12:20 PM

thk you very much thk thk
作者: tcbd    時間: 2021-9-16 11:28 PM

作者: lthung    時間: 2021-9-17 09:20 PM

《愛情香氣 Perfume》[第1-10集]
作者: lthung    時間: 2021-9-18 07:03 PM

《愛情香氣 Perfume》[第1-11集]
作者: tcbd    時間: 2021-9-18 10:11 PM

作者: lthung    時間: 2021-9-21 05:42 PM

《愛情香氣 Perfume》[第1-12集]
作者: tcbd    時間: 2021-9-21 10:57 PM

作者: lthung    時間: 2021-9-22 06:58 PM

《愛情香氣 Perfume》[第1-13集]
作者: tcbd    時間: 2021-9-22 10:14 PM

作者: lthung    時間: 2021-9-24 05:09 PM

《愛情香氣 Perfume》[全14集]
作者: tcbd    時間: 2021-9-24 07:24 PM

作者: 1088    時間: 2021-10-12 08:55 PM

thanks!
作者: $$$$$world    時間: 2021-10-15 09:50 PM

thxthx
作者: goems279    時間: 2021-11-8 12:18 AM

thank you
作者: 项少龍    時間: 2022-2-13 07:13 PM

Thanks
作者: sklam168    時間: 2022-3-22 12:02 PM

作者: simonkmli123    時間: 2022-4-11 12:00 PM

thankyou very much
作者: AikoBelle    時間: 2022-5-28 06:06 PM

Thanks for sharing
作者: kelvin370    時間: 2023-3-20 07:23 PM

thank you
作者: benyuen888    時間: 2023-3-21 12:29 AM

1# lthung
作者: gundam0688    時間: 2023-3-23 12:12 PM

thank
作者: lthung    時間: 2023-3-27 08:03 PM

《愛情香氣 Perfume》[第1-2集]
作者: tcbd    時間: 2023-3-28 12:32 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記
作者: lthung    時間: 2023-4-10 12:35 AM

[韓劇][J2]《愛情香氣 Perfume》[第1-5集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-4-10]
作者: tcbd    時間: 2023-4-11 12:12 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
作者: 12114    時間: 2023-4-15 11:35 AM

無言感激及無私的分享
作者: lthung    時間: 2023-4-18 07:50 PM

[韓劇][J2]《愛情香氣 Perfume》[第1-7集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-4-18]
作者: tcbd    時間: 2023-4-18 11:18 PM

作者: lthung    時間: 2023-4-25 02:12 PM

[韓劇][J2]《愛情香氣 Perfume》[第1-10集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-4-24]
作者: lthung    時間: 2023-5-9 07:25 PM

[韓劇][J2]《愛情香氣 Perfume》[全14集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-5-9]
作者: tcbd    時間: 2023-5-10 12:00 AM

作者: yanyum    時間: 2024-3-9 06:12 AM

thank you

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0