標題: 小夫(即係亞福)病左之後..........佢第一個會傳比邊個呢? [打印本頁]

作者: bebekk2004    時間: 2008-12-10 08:43 PM     標題: 小夫(即係亞福)病左之後..........佢第一個會傳比邊個呢?

問題1,多啦A夢個小夫(即係亞福)病左之後..........佢第一個會傳比邊個呢?
0 z/ Q! n+ W9 ]5.39.217.76問題2,
2 E# c2 r) I9 C7 e, m$ q" xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

6 r  C: d; e8 k& x% j有十兄弟﹝1-10﹞,養了一頭狗,其中兩兄弟無論怎樣叫隻狗,隻狗都不會理他們,但是其他八兄弟一叫隻狗,隻狗就會立即回應他們,請問這兩兄弟是那兩個,為什麼?明天唔得閒要後日開估
作者: 乂咖哩乂    時間: 2008-12-10 08:49 PM

1:野比大雄
作者: bensome    時間: 2008-12-11 12:22 AM

1.野比大雄) W; A9 W. t2 j( ~" z
2.“狗”唔搭8,10问“狗”唔应
作者: 卜山戈    時間: 2008-12-19 01:18 AM

野比大雄..
作者: 笨小夢    時間: 2008-12-19 01:33 AM

吾知-_-'開估啦'
作者: terenceli    時間: 2008-12-20 03:56 PM

犀利喔,我都古唔到添
作者: bt1128    時間: 2008-12-21 11:12 AM

野比大雄, 10 同 8, 十問"狗"唔應, "狗"唔答八
作者: dr3jai    時間: 2008-12-30 12:26 PM

10 同 8, 十問"狗"唔應, "狗"唔答八
作者: jj9811    時間: 2009-1-15 01:37 AM

好想知,快D开估拉
作者: ckw4737    時間: 2009-1-15 01:56 PM

GIVE ME ANSWER
作者: carthchiu    時間: 2009-1-19 02:47 AM

1.大雄
3 y, f, J( v; d7 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2.十同八

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0