標題: [自拍] 第一次在這自貼 [打印本頁]

作者: steven000071    時間: 2008-11-24 06:43 AM     標題: 第一次在這自貼

delllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
+ d- s8 ^/ \0 w. \! D6 e, b5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, \8 z3 n* C1 L, Z, ?' i) U6 l
作者: yumiko123456    時間: 2008-11-24 12:17 PM

幾cute呀~~請加油呀!!
作者: steven000071    時間: 2008-11-24 04:01 PM

原帖由 yumiko123456 於 2008-11-24 12:17 PM 發表
3 i' J# U% s7 ?; e/ i9 f3 E$ b% T4 a, T+ ktvb now,tvbnow,bttvb幾cute呀~~請加油呀!!
: D$ p1 |2 H3 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝cm多謝支持!你是唯一的..............
作者: wlt1110    時間: 2008-11-25 10:44 AM

超可爱的啊+ J" h1 z2 ?3 U, u4 E% A7 J: G
大幅眼镜,超大的鼻子,还要是近拍,cute5.39.217.768 t, v3 }. y& k8 J
多谢楼主分享
作者: steven000071    時間: 2008-11-25 09:45 PM

原帖由 wlt1110 於 2008-11-25 10:44 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# X! e4 `2 t5 n8 U$ D# |
超可爱的啊
+ N' M0 }0 o/ ptvb now,tvbnow,bttvb大幅眼镜,超大的鼻子,还要是近拍,cute公仔箱論壇; l) |2 Z8 r* \8 S. o0 a
多谢楼主分享
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, k3 C) L: p  P; o4 Q+ d; j0 M
多謝多謝?我真的是這樣嗎?可愛≠我
作者: 肢端肥大症    時間: 2008-11-25 10:26 PM

想問下係男定係女<認真>
作者: steven000071    時間: 2008-11-26 07:27 AM

原帖由 肢端肥大症 於 2008-11-25 10:26 PM 發表 - K3 w3 f+ p& Y
想問下係男定係女
4 n7 P1 B7 O5 c& G! G; f5.39.217.76唔明白點解有好多人都錦問我?咩我真的似女仔嗎?雖然練了葵花寶典(講笑)5.39.217.76# N! x8 a/ l& {3 N
但我絕對徹頭徹尾是一個男生!不信的話可以驗下(都係講笑)tvb now,tvbnow,bttvb& @- z7 ~( D8 H" E) l8 k
ps難道是因為我個樣雌雄難辨,所以沒有女生敢接近我...........(都係講笑)
作者: vamp    時間: 2008-11-26 09:38 AM

very nice wo ~~~ 公仔箱論壇/ H: z; n, Z# c
5.39.217.76: I: t' l8 g3 s" k7 W! y% }
post more la ......
作者: ttlovettznt    時間: 2008-11-26 11:40 AM

脸短点的话 有几张象林俊杰
作者: steven000071    時間: 2008-11-26 09:49 PM

原帖由 ttlovettznt 於 2008-11-26 11:40 AM 發表 公仔箱論壇2 T( G6 |% i* W+ ^" M! f: s
脸短点的话 有几张象林俊杰
$ n: N3 C( Z4 G( W5 \$ qtvb now,tvbnow,bttvb吓?唔似唔似,我隻眼大過佢好多ps我嗎覺林x杰好.........
作者: yeung1    時間: 2008-11-27 01:21 PM

楼上的人真有口德~我想呕
作者: 浪子哥    時間: 2008-11-27 04:57 PM

下~~~~~~~~~~~~~~咩野黎~~
8 k. C2 s2 \- w0 B& X0 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想死喇我
作者: steven000071    時間: 2008-11-28 11:51 AM

原帖由 yeung1 於 2008-11-27 01:21 PM 發表
+ L$ y* u" E+ c% t8 S  ~2 P楼上的人真有口德~我想呕
3 T  Z+ P4 c$ l! E! I  d
講真心話唔得呀偽善的人們才令人作嘔
作者: 辉74    時間: 2008-11-28 12:34 PM

支持靓仔。。
作者: steven000071    時間: 2008-11-29 03:11 AM

原帖由 辉74 於 2008-11-28 12:34 PM 發表 3 N  G( X6 n; I% O. B
支持靓仔。。
  b; v) X( X1 h# o
多謝!ps你個名同我一樣!
作者: xi5202233    時間: 2009-5-10 03:44 AM

我咩都睇唔到!!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0