標題: [不斷更新] [韓劇][J2]《勁爆狗仔隊 Big Issue》[全21集] 【粵語】[720P][HDTV-MP4][2022-3-22] [打印本頁]

作者: lthung    時間: 2020-1-11 07:51 PM     標題: [韓劇][J2]《勁爆狗仔隊 Big Issue》[全21集] 【粵語】[720P][HDTV-MP4][2022-3-22]

[韓劇][J2]《勁爆狗仔隊 Big Issue》[全21集] 【粵語】[720P][HDTV-MP4][2022-3-22]

◎中文名稱勁爆狗仔隊
◎英文名稱:Big Issue
◎年  代:2019
◎地  區:韓國
◎語  言:粵語
◎字  幕:繁體
◎影片版本:HDTV-MP4
◎影片大小:600M/集
◎集  數:21
◎主  演:朱鎮模、韓藝瑟、金希沅、申素律

◎監  製:
◎導  演:李東勳、朴秀真
◎制作統籌:
◎編  審:
◎編  劇:張赫麟

◎製作公司:HB Entertainment

◎製作許可證號:

簡介:
此劇以狗仔隊的視角,講述主角每周追查醜聞的有趣狗仔隊成功故事

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

作者: tcbd    時間: 2020-1-12 05:14 AM

樓主真是好人呀.十分感謝你的分享,請繼續努力!加油!唔該曬!!
作者: mentalistc    時間: 2020-1-16 08:34 AM

Many thanks!
作者: HSBC999    時間: 2020-1-16 05:28 PM

thanks for sharing
作者: tcbd    時間: 2020-1-16 10:29 PM

樓主真是好人呀.十分感謝你的分享,請繼續努力!加油!唔該曬!!
作者: dinhie    時間: 2020-1-18 04:57 AM

thanks
作者: mycompute    時間: 2020-1-23 04:45 AM

Thanks for the new posting...
作者: pdaveteran    時間: 2020-1-23 10:40 PM

Thanks for sharing
作者: gtokk20    時間: 2020-1-23 11:29 PM

thanks so much for sharing
作者: tcbd    時間: 2020-1-24 12:52 AM

作者: JassdoitP    時間: 2020-1-25 07:02 AM

作者: mentalistc    時間: 2020-2-3 08:46 AM

many thanks
作者: gitat    時間: 2020-2-5 12:58 PM

good thanks!
作者: tcbd    時間: 2020-2-6 01:44 AM

作者: tcbd    時間: 2020-2-6 07:25 PM

作者: groovy2522    時間: 2020-2-7 01:02 PM

作者: mentalistc    時間: 2020-2-8 09:31 AM

Thanks!!!
作者: tcbd    時間: 2020-2-8 03:40 PM

作者: minisquash    時間: 2020-2-8 05:34 PM

十分感謝你的分享
作者: eddiewoo    時間: 2020-2-9 05:41 PM

作者: simplehuman    時間: 2020-2-10 06:46 PM

thank you share!
作者: hugotam2019    時間: 2020-2-13 07:41 PM

作者: mentalistc    時間: 2020-2-20 11:52 AM

THANKS!!
作者: smallone    時間: 2020-3-14 04:33 PM

樓主真是好人呀.十分感謝你的分享
作者: benyuen888    時間: 2020-3-28 06:33 AM

1# lthung
作者: ronrey66    時間: 2020-3-30 10:47 AM

Thank you for sharing.
作者: ferrennetwork    時間: 2020-4-28 02:30 AM

作者: marklui222    時間: 2020-5-4 02:01 PM

thanks
作者: wlovermb    時間: 2020-5-27 11:12 AM

樓主真是好人呀.十分感謝你的分享
作者: angelz8888z    時間: 2020-11-16 03:24 PM

勁爆狗仔隊
作者: 阿強    時間: 2021-8-27 12:34 PM

thanks
作者: svm16313    時間: 2021-8-28 11:00 PM

作者: vicki133    時間: 2021-9-4 11:32 PM

作者: sing5566    時間: 2021-10-29 12:05 AM

作者: edwinmsf    時間: 2021-10-29 05:22 AM

thanksssssssssssssssssss
作者: lthung    時間: 2022-1-26 02:27 PM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[第1集]
作者: tcbd    時間: 2022-1-27 02:19 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記
無言感激及無私的分享.有咁多精享!
多謝晒您 ,辛苦晒!多謝分享! 加油!
感謝以無私精神供大家分享! 加油!      
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!
作者: lthung    時間: 2022-1-27 04:44 PM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[第1-2集]
作者: tcbd    時間: 2022-1-28 02:04 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
作者: lthung    時間: 2022-1-28 04:47 PM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[第1-3集]
作者: tcbd    時間: 2022-1-29 01:37 AM

作者: fai9675    時間: 2022-1-29 07:35 PM

作者: fai9675    時間: 2022-1-29 07:58 PM

thanks
作者: lthung    時間: 2022-1-29 08:38 PM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[第1-4集]
作者: tcbd    時間: 2022-1-29 10:05 PM

作者: lthung    時間: 2022-2-10 09:04 PM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[第1-5集]
作者: 85283780    時間: 2022-2-11 08:31 PM

十分感謝
作者: tcbd    時間: 2022-2-11 11:32 PM

作者: lthung    時間: 2022-3-1 09:42 PM

《勁爆狗仔隊》[第1-6集]
作者: tcbd    時間: 2022-3-2 01:07 AM

作者: lthung    時間: 2022-3-2 09:42 PM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[第1-7集]
作者: tcbd    時間: 2022-3-3 02:11 AM

作者: lthung    時間: 2022-3-3 09:59 PM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[第1-8集]
作者: tcbd    時間: 2022-3-4 02:16 AM

作者: lthung    時間: 2022-3-4 09:47 PM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[第1-9集]
作者: tcbd    時間: 2022-3-5 01:51 AM

作者: lthung    時間: 2022-3-6 12:39 AM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[第1-10集]
作者: dl_ca2022    時間: 2022-3-7 03:27 PM

Thank you for sharing
作者: lthung    時間: 2022-3-8 08:51 PM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[第1-11集]
作者: tcbd    時間: 2022-3-9 12:51 AM

作者: lthung    時間: 2022-3-9 09:34 PM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[第1-12集]
作者: tcbd    時間: 2022-3-10 12:25 AM

作者: lthung    時間: 2022-3-10 09:55 PM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[第1-13集]
作者: tcbd    時間: 2022-3-11 12:10 AM

作者: TVBOXME    時間: 2022-3-12 07:36 AM

Thanks!
作者: lthung    時間: 2022-3-13 01:48 AM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[第1-15集]
作者: lthung    時間: 2022-3-15 08:09 PM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[第1-16集]
作者: tcbd    時間: 2022-3-16 11:29 PM

作者: lthung    時間: 2022-3-18 05:17 AM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[第1-18集]
作者: lthung    時間: 2022-3-18 08:22 PM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[第1-19集]
作者: tcbd    時間: 2022-3-19 12:11 AM

作者: gohatto    時間: 2022-3-19 05:57 PM

thank you so much for sharing, can't wait to watch this drama
作者: tcbd    時間: 2022-3-19 10:37 PM

作者: lthung    時間: 2022-3-20 12:34 AM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[第1-20集]
作者: ddbultra    時間: 2022-3-21 09:14 AM

作者: slipperyline    時間: 2022-3-21 10:02 PM

作者: lthung    時間: 2022-3-22 07:47 PM

《勁爆狗仔隊 Big Issue》[全21集]
作者: tcbd    時間: 2022-3-23 12:25 AM

作者: mon20182006    時間: 2022-4-24 07:24 PM

thanks
作者: danny520329    時間: 2022-4-27 01:36 PM

thanks!!!
作者: eksittor    時間: 2022-6-23 01:36 PM

thank you for sharing
作者: 天o地o人    時間: 2023-11-9 12:47 PM

感謝樓主.找好久,十分感謝你的分享,請繼續努力!加油!唔該曬!!
作者: grey777    時間: 2024-1-12 01:33 PM

tks for sharing ...
作者: anaughtyboy    時間: 2024-4-14 09:34 PM

作者: wjohnong    時間: 2024-5-4 11:48 PM

thanks

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0