標題: 未來應該如何選擇? [打印本頁]

作者: 尛滊靤    時間: 2008-11-15 09:50 PM     標題: 未來應該如何選擇?

一個愛你但你唔愛的人與一個你愛但唔知對方愛唔愛你的人,你會點選擇呢?
; g3 I. K  i# X1 D" L* E5 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 & l: f- c2 S- M$ R, c& n0 k
愛你的人可以為了你的接受,哭過、想死過,沒你等於無了生命一樣,你一句唔接受可能會自殺去。
/ d8 B; j8 v, X9 Y8 I  r5.39.217.76 . B; S" J" o. h  Q. C1 W
你愛的人,你見到佢就會開心,聽到佢的聲音都會覺得快樂,對你又關心只喺唔知對方對自己有無一樣的感覺而已
作者: candy_bbg    時間: 2008-11-16 11:37 AM

我会选择爱我嘅人,不过前提下自己唔抗拒对方先!
作者: newnewnew1225    時間: 2008-11-16 11:39 PM

我会选择  大家相爱既人~~~~~~~
作者: iwry@iwjy    時間: 2008-11-17 04:11 AM

唔好介意...介紹你看一本書: 我愛的人和愛我的人(張小斕著)hope it can help you!~~~~~~
作者: steve86    時間: 2008-11-18 05:06 PM

原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-17 04:11 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb& j  _( D) _% r1 e* Z3 N
唔好介意...介紹你看一本書: 我愛的人和愛我的人(張小斕著)hope it can help you!~~~~~~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% |' d3 C! Z3 i

( i! \: F5 l9 V* ]; i* D: Z, K9 k能不能post上来分享。。。我好想懂!!!
作者: 尛滊靤    時間: 2008-11-25 04:20 PM

点解无人比D好的意见我斝~~郁闷

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0