標題: 應該同佢分手嗎?? [打印本頁]

作者: issactbp    時間: 2008-6-3 03:18 PM     標題: 應該同佢分手嗎??

作者: nman    時間: 2008-6-3 03:31 PM

回頭是岸!
作者: issactbp    時間: 2008-6-3 03:35 PM     標題: 回復 #2 nman 的帖子

作者: nman    時間: 2008-6-3 04:24 PM

1. 搵個身邊既朋友幫你控制你;TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* U' R( v6 }" m! S) L7 }3 q; c4 ^5 z: j$ d
2. 轉電話;% A" e% c7 v4 m4 `5 X; P; o' b4 t
3. 追第二個, 轉移注意力;5.39.217.764 b; d2 j- c& @0 \5 a
4. 同佢攤牌, 叫佢唔好再搵你;TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( N6 N% f' `* K! e) f' e. o: C/ k
5. 掉返轉問佢借錢, 佢應該會飛你架啦;
作者: issactbp    時間: 2008-6-3 05:18 PM     標題: 回復 #4 nman 的帖子

作者: vivazheng    時間: 2008-6-4 03:21 PM

佢都係當你老襯嘅啦,快啲飛咗佢啦。
作者: sky19    時間: 2008-6-4 04:57 PM

掉返轉問佢借錢, 佢應該會飛你架啦;
" }* h" N. c, x! I8 v4 Y公仔箱論壇
3 g3 M( y0 G% P! ~6 ^* hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。对的:014:
作者: fianny    時間: 2008-6-20 12:37 PM

try to borrow her money see wat happen

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0