標題: 幫幫手...~~ [打印本頁]

作者: venus-n    時間: 2008-5-20 11:45 PM     標題: 幫幫手...~~

幫幫手...~~
' s7 F; D& z- S9 q/ x2 k
+ t4 U- {9 j$ W* }6 V

[顯示] [隱藏]

& N5 ~# V6 z; s# G1 O9 Ctvb now,tvbnow,bttvb我鍾意o左個男仔都幾耐...
1 Q' @& i! }( j6 V: d3 `公仔箱論壇我承認一開始係俾佢個樣吸引住...但係後來發覺已經唔關事....~
2 Q% G# d, l# F2 f& j8 U: Z公仔箱論壇佢其實係我個Friend既Friend...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% n2 i6 o' i( b7 Z; z& H
之前我唔識佢佢都唔識我...後來我地知道有個咁既人...靠我個Friend我地先有機會見~
$ V  L! W; n* T8 x之後我搵到佢既Xanga同埋MSN就靜靜咁Add o左佢...但係唔敢同佢講野...
. l: G. [, O; K4 E* r) P8 r* k8 W. I7 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。之後佢竟然同我講野...因為我聽佢D Friend話佢好少同D佢唔熟既人講野...所以我好surprisetvb now,tvbnow,bttvb$ a. W3 R, S  i4 c
之後開始佢成日上我Xanga添~~~5.39.217.76! o1 W9 q- L; q; H' l$ S6 L3 |

4 R9 b6 @! l3 g* L5.39.217.76之後識耐o左得閒都會傾計...但係好少好少....~
4 U) s1 I$ S: r+ z  x3 otvb now,tvbnow,bttvb
1 d  K/ c% S, P* g5.39.217.76o里排唔知係唔係佢忙住考試所以好少同我講野...~  _: Z) e7 k% h3 ~# c' f+ k
公仔箱論壇6 f1 `9 U) y7 M0 T
我成日都好想同佢講我鍾意佢...但係真係唔敢...好驚連朋友都無得做~1 d* @" }9 K5 g4 r+ P
我又唔靚又肥更加無信心啦...D男仔話就話唔係睇o個D....其實不知幾介意
7 r6 Z/ S' L; TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實我應唔應該同佢講??????????????
' ?1 r: t  \: X8 a. E5.39.217.76
tvb now,tvbnow,bttvb* C% n( V+ {$ b8 i
tvb now,tvbnow,bttvb' ?/ P, B! C' q
作者: terenceng    時間: 2008-5-21 12:08 AM

原帖由 venus-n 於 2008-5-20 23:45 發表
7 f* g, q2 ^# ]1 Z# y* B4 d- Y公仔箱論壇幫幫手...~~8 Y2 M% U" Q( d5 a" \

: ?9 l% G2 L8 t- G[顯示] [隱藏] 我鍾意o左個男仔都幾耐...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- |2 H9 {; w0 H7 `4 i
我承認一開始係俾佢個樣吸引住...但係後來發覺已經唔關事....~
+ {9 @9 i+ ~3 @8 Q2 C1 E佢其實係我個Friend既Friend...
3 P. n- o1 |- v6 |tvb now,tvbnow,bttvb之前我唔識佢佢都唔識我...後來我地知道有個咁既人...靠我個Fri ...
* G& W& e& Z  U+ V) @5 `% N. uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 g4 P- U1 i- v- P; G
你要面对事实。。。。你鍾意個男仔係事实!!
5 f3 X. ?3 c! I& t! \6 H* x% c5.39.217.76如你要发展就要表示。。。。
% G/ m' |( j1 T" [! O$ b公仔箱論壇表示有两种:一明示,二暗示
0 F  `( z* G3 _5 d% g- P不然就永远就是朋友!!!
作者: venus-n    時間: 2008-5-22 12:31 AM     標題: 回復 #2 terenceng 的帖子

haha~我係驚連Friend都無得做jei~
作者: terenceng    時間: 2008-5-25 12:35 AM

原帖由 venus-n 於 2008-5-22 00:31 發表
# d) \3 {1 G/ I/ ~' ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。haha~我係驚連Friend都無得做jei~
5.39.217.765 H) X1 M  Z( b( p, }/ S# |5 j

3 T) y0 K$ r8 |! U# j8 Q如你再咁落去只有令自己更痛苦。。。。。。。。。
$ z1 ]& P, h' ~$ W* H  l5 d# N# Btvb now,tvbnow,bttvb你要做朋友还是情侣??你自己想清楚?5.39.217.76( K8 L* i! F$ l# N; b
( k6 j& ]( {9 L- ?, a8 m3 W
5.39.217.76- S7 [* h" c/ W2 V; y
by terenceng

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0