標題: 華山 [打印本頁]

作者: antonybn    時間: 2015-8-14 11:45 AM     標題: 華山

華山
作者: SweetLemon    時間: 2015-8-14 03:14 PM

請樓主注意這裡每帖最少5張圖。
作者: Pancing    時間: 2015-8-14 08:26 PM

哦~原來喱度就係華山,咁唔知平時論劍的地方又會在何處吖?
作者: Pedestrian_A    時間: 2015-8-15 05:49 AM

哦~原來喱度就係華山,咁唔知平時論劍的地方又會在何處吖?# T5 S( G5 j% \% s7 C' ^
Pancing 發表於 2015-8-14 08:26 PM
% F7 ^/ ~% S- J/ z+ u0 i" P! J3 ^公仔箱論壇在這裡其實只是小說情節公仔箱論壇' a0 e6 s* v4 \. D2 D& G7 K, ]

作者: Pancing    時間: 2015-8-15 02:19 PM

4# Pedestrian_A 公仔箱論壇9 `' u/ _& Y1 f* C4 ~4 |$ _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; D3 |! k6 ]% k& [  C$ I% o# x
哇塞~原來咁高架,因為我周不時同人講華山再會,睇嚟之後我都換下口頭禪喇(因為我有畏高)
作者: sleung2012    時間: 2015-8-17 04:58 PM

華山山勢極為險峻,有興趣徙歩登山,是一項非常健康的運動,沿途也可飽覽其美麗風
5 i( y$ i# _& ^" G' u% {2 P, b6 @# l景,亦是一樂也,不過,上一次山是很不容易的,很費力氣啊!
作者: 1388hong    時間: 2015-8-19 01:18 AM

听说华山只有一条路上落,究竟系唔系真的,请指教?

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0