標題: 有時候我真希望我已經25歲 [打印本頁]

作者: jwxie518    時間: 2008-4-28 12:32 PM     標題: 有時候我真希望我已經25歲

有時候, 我真希望我已經25歲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. B$ J3 T7 M* H2 W, P1 ~$ P2 `0 |
我已經從大學畢業, 真希望我已經回到香港, 從港大法學院畢業
+ G9 q$ A3 U$ d9 Y% C0 s# Y
  W) [8 Z6 ~' F; ]1 Z公仔箱論壇有時候我真希望我已經25歲
1 O2 [) H( w0 M: b# ^: g# o" l! v3 {我就可以想我的偉大夢想
/ o- I4 Z+ K3 a- tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就可以想我快要成名8 J( }! r+ P0 ]* @: r# V/ |
我就可以去講我愛你, 我喜歡你, 我要跟你白頭到老
( ^. a* R  C) ?) htvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb  l/ S0 H, B% N1 O- o8 B
有時候我真希望我已經25歲公仔箱論壇3 N3 G2 b: b; s4 ]9 W/ k/ O; V" x
我就可以跟30歲近一點, 我可以想30年的事, 不再是16年的事
( G- h& O+ W7 G  a  R  ?tvb now,tvbnow,bttvb
' ]7 T; w. ^* H7 a! ]; z3 T我真希望, 今天我25歲, 公仔箱論壇0 V$ W3 V$ I+ F/ f
我可以被說成是瘋子, 但我只希望, 我今天25歲, 有一個我喜歡, 能夠跟我生活一輩子的女人
0 i: b" ^* R1 V  @% m0 _, W4 t. Z- @5.39.217.76有兩三個小孩, 一家口每天上班上學, 回家電視晚飯聊天, 睡覺祈禱天天如此
1 ~! G8 ^7 V  c  _7 F7 u# }只需要一個簡單的女人, 配我這個簡單的男人, I1 z! z( `2 `7 D$ H; O

. c$ Z( D- ]9 j( f) f8 k) x3 jtvb now,tvbnow,bttvb我真希望, 今天我25歲
0 l4 m. h+ _" c- O$ A' r& H6 w- ~$ w; \tvb now,tvbnow,bttvb我終於可以談我的簡單的生活' R1 @* b% V4 l0 z  {" N5 ^

" l5 b) _* y) |+ e& H6 Bc仔5.39.217.76. k9 Y7 V$ q( a4 j) C" J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ x' R  E9 F- @1 T* x2 ?  e' ^
作者: error403    時間: 2008-4-28 12:36 PM

25歲時你就想自已係十幾歲
作者: jwxie518    時間: 2008-4-28 12:39 PM     標題: 回復 #2 error403 的帖子

可能係我想搵個人結婚, 諗到癲左
作者: wellsjzc    時間: 2008-4-28 01:53 PM

真是到你25岁,你就想翻去15岁果时了~每个阶段都有开心,唔开心既事,努力去过自己既生活吧~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0