標題: 都係覺得以前D港產片好睇好多 [打印本頁]

作者: kalalee335    時間: 2014-11-28 05:37 PM     標題: 都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 06:20 PM

我都想睇番呀
2 I/ ~. `9 p/ P. w  z" m請問邊度有得睇?
作者: kalalee335    時間: 2014-11-28 07:31 PM

我都想睇番呀
* l  K( h6 R9 m; }. R" B4 R請問邊度有得睇?
8 V# x) t" a3 N& u7 A, S熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
' m) g( U/ F+ i% p, w1 L; g4 t" m$ _
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 08:28 PM

5.39.217.76, U# S2 r- I) Y! U% a( h
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既tvb now,tvbnow,bttvb  T' P& M' b+ ?- U
kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
5 M- }3 T, m' f; u: x  wtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇2 |: N  U" D. U! _: O" J0 D1 h
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
作者: liljon852    時間: 2014-11-28 09:09 PM

# T- `+ R: B; {) x1 ?8 ?tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb: B* I, f* U4 P
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
$ G( V9 v* g2 A" V: n# T- o5.39.217.76熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
0 z& m& D: }$ M: C
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲tvb now,tvbnow,bttvb5 l0 [( z% v' B: [5 s9 E
你就咁上網睇睇唔到架
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 09:46 PM

; T6 ?2 Q) i. G6 |4 @! b
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲tvb now,tvbnow,bttvb. N' c% N8 a! f# W' P$ R) A
你就咁上網睇睇唔到架tvb now,tvbnow,bttvb, g; n* `" x  x7 E- s3 g1 [
liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: \0 T2 [/ w! b6 }% D5 S& ?

- \4 n) Z2 ?- q1 ]; i, P2 A原來係咁@@公仔箱論壇1 W! T: f' X" p0 l* u' {2 r, {: t# s
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
作者: liljon852    時間: 2014-11-28 10:06 PM

3 y2 [; b4 x# a0 c4 b% |3 K公仔箱論壇
- |2 _* i  E0 A/ `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來係咁@@公仔箱論壇9 L8 w6 y- w* }* e
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?5.39.217.767 k+ c  \4 F, D# J
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! b/ ]/ [- m% r/ @+ A5 ?
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
) l6 w0 b1 M8 a) D6 X而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 10:19 PM

/ v, o) d1 Y9 I; I  hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦5.39.217.76: s9 r% g+ K+ `1 I. C/ l
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
  Y  J% k! M: u+ pliljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
1 j* t7 w5 ^3 L! U6 b. G* k6 e8 ztvb now,tvbnow,bttvb5 t3 w1 I) R& G+ ~
比你講到我都好想買部letv......
作者: lps3a    時間: 2015-1-24 02:05 AM

咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
作者: chy25    時間: 2015-1-24 02:36 AM

E家d唔叫港產片嚕
作者: 馬些路    時間: 2015-2-21 11:34 AM

作者: kingsleyyu    時間: 2015-2-25 02:32 PM

咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變" D4 @. V! S% H$ B; Q
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
公仔箱論壇& P6 K# I; `( i: F
tvb now,tvbnow,bttvb0 V" M5 e  A) u7 N& T; |4 L
以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...
/ l6 {, m3 o* B9 @, x- d我覺得...
作者: panan    時間: 2015-3-18 06:19 PM

890年代的港片就是好
作者: yuen198388    時間: 2015-3-25 08:09 PM

係~最懷念張國榮既戲~
作者: bey~ond    時間: 2015-5-8 07:22 PM

时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。
作者: kidhitomi    時間: 2015-5-8 07:42 PM

中港合作,点会有好戏。
作者: 六少    時間: 2015-5-14 09:26 PM

而家好多港產片好虎頭蛇尾~無咗以前D水準
作者: panan    時間: 2015-5-17 06:35 PM

怀念8.90年代的真正港片
作者: yong39316852    時間: 2015-6-3 06:24 PM

认同,以前的港产片才是经典,现在的~~不是那个味了
作者: perdana2015    時間: 2015-6-4 01:19 AM

我就觉92好睇多D哦
作者: amiyang316    時間: 2015-6-4 05:06 PM

现在都在卖肉啊~~~~~~~~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0