標題: 都係覺得以前D港產片好睇好多 [打印本頁]

作者: kalalee335    時間: 2014-11-28 05:37 PM     標題: 都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 06:20 PM

我都想睇番呀公仔箱論壇# d0 U+ I3 L5 \+ w5 ~
請問邊度有得睇?
作者: kalalee335    時間: 2014-11-28 07:31 PM

我都想睇番呀公仔箱論壇& n* n" n0 O" Z1 o$ u% ~0 @
請問邊度有得睇?7 H7 ]  T2 L- x2 Y) K$ l, r
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
$ U2 u+ E% w6 i, a9 _9 W3 c# ]公仔箱論壇我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 08:28 PM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 k7 K( b2 _5 G0 B) v
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
% G1 z1 [7 X9 e- {tvb now,tvbnow,bttvbkalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 g# ^, S* G! S
tvb now,tvbnow,bttvb& X9 A! k% t$ d; b# e
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
作者: liljon852    時間: 2014-11-28 09:09 PM

- V' d9 Q5 P, q* Q0 z# R) `; Y6 x, C( G) z' E: D) R7 P
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?tvb now,tvbnow,bttvb* j/ v1 Q4 H4 \( q
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. r& V/ v$ J2 }& M* J
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
/ e5 [- C8 g& t5 J: M你就咁上網睇睇唔到架
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 09:46 PM

公仔箱論壇: o  w7 |7 x7 U
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
5 ^& J2 S8 w/ p; V# |) j/ y9 ~+ B你就咁上網睇睇唔到架* `! g5 X) R% @
liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
5.39.217.765 O  d! {% |; m

; {$ g& J1 ~8 U, ]1 n原來係咁@@
: v! B9 g- _) `( l  P$ i6 b- s% h0 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
作者: liljon852    時間: 2014-11-28 10:06 PM

0 a9 Y5 f3 E  X. Q5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 n* Q0 ]- j2 S9 X* e8 k
原來係咁@@& e5 p( f8 A" ^  l) b1 @2 \
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?4 d$ \. M1 C" z) o5 R
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
* X: C+ k  u7 t$ P點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
0 g$ l5 R; {5 X* n而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 10:19 PM

+ ]7 L( d% S" [: o# b7 B% F2 Z5.39.217.76點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
, q6 V9 x% O; S7 P# f: [4 o而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 D: H% D8 t3 k
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
" p1 V' I" x2 h% l公仔箱論壇+ A) F! _; h8 ^" \4 |! G3 e
比你講到我都好想買部letv......
作者: lps3a    時間: 2015-1-24 02:05 AM

咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
作者: chy25    時間: 2015-1-24 02:36 AM

E家d唔叫港產片嚕
作者: 馬些路    時間: 2015-2-21 11:34 AM

作者: kingsleyyu    時間: 2015-2-25 02:32 PM

咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 }7 v% i' @" B3 J
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
* G% O: D1 B* c9 _, h" Z! d5.39.217.76
2 e/ B2 D6 G; x" t6 Y2 ]以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...
+ G. P; E$ ^' b3 _- sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得...
作者: panan    時間: 2015-3-18 06:19 PM

890年代的港片就是好
作者: yuen198388    時間: 2015-3-25 08:09 PM

係~最懷念張國榮既戲~
作者: bey~ond    時間: 2015-5-8 07:22 PM

时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。
作者: kidhitomi    時間: 2015-5-8 07:42 PM

中港合作,点会有好戏。
作者: 六少    時間: 2015-5-14 09:26 PM

而家好多港產片好虎頭蛇尾~無咗以前D水準
作者: panan    時間: 2015-5-17 06:35 PM

怀念8.90年代的真正港片
作者: yong39316852    時間: 2015-6-3 06:24 PM

认同,以前的港产片才是经典,现在的~~不是那个味了
作者: perdana2015    時間: 2015-6-4 01:19 AM

我就觉92好睇多D哦
作者: amiyang316    時間: 2015-6-4 05:06 PM

现在都在卖肉啊~~~~~~~~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0