標題: 覺唔覺得有耳喱民越來越悶...? [打印本頁]

作者: nitz    時間: 2008-3-18 09:37 AM     標題: 覺唔覺得有耳喱民越來越悶...?

最近已經無聽喇
4 w. _6 c" @7 }$ R9 O不過見仲有人dl
1 {6 U# h6 w0 r5 E所以先keep住post
; D4 T) B) Y/ k7 G0 J1 M5 `5 o公仔箱論壇我覺得近排真係悶左好多公仔箱論壇7 n3 |- d7 X! ], k7 Z
最憎大野先生環節
- a+ G; B9 T6 B5.39.217.76覺得呀喱成日都懶係料事如神咁" m9 T7 s/ p9 E8 v
哩part悶爆....
作者: b_lyh    時間: 2008-3-18 09:52 AM

冇乜點聽有耳喱民
9 v- h& b& N, m. q3 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呀喱代晴朗果排搞到成個節目都差曬 我覺得
作者: nitz    時間: 2008-3-18 09:59 AM

係ga
8 ^- @2 J8 `) O) X) ~# {佢講野成日都懶快咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 L# t' I8 ?4 ]# z/ t7 N
聽到"炆"呀
作者: evawang    時間: 2008-3-18 10:06 AM

有耳哩民真系越来越无o野听公仔箱論壇+ n1 p2 X# h- M, q+ a2 P6 O
特别星期四变左不能说的秘密,好闷
作者: 8955    時間: 2008-3-18 10:57 AM

其實由"空中哩民"轉做"有耳哩民"已經開始放棄
作者: jeremy1023    時間: 2008-3-18 12:17 PM

我通常都唔聽最後o個part
作者: tempersitu    時間: 2008-3-18 12:26 PM

我都唔听嘅,不过大嘢先生有时同细嘢嘅宣传声带就几搞笑嘅.个节目就嘛嘛地了
作者: janleung    時間: 2008-3-18 12:43 PM

年頭開始成日都有人放大假,個節目系開始有啲差,但有時都幾好嘅,KEEP住POST啦,至於大野先生,系人都知系PA選好案例講咗DD比佢知,佢開解下人或者比下意見咁啫,我又覺得OK o窩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* _$ }" a% }6 I- ?* p

( d4 h$ [/ p! E[ 本帖最後由 janleung 於 2008-3-18 12:46 PM 編輯 ]
作者: ronnie328    時間: 2008-3-18 12:47 PM

点讲咧,系就系闷左嘅,本人都唔系太钟意听大野先生,其实只系距前两PART稳野黎做变闷左,丧DO男就够搞笑,不能的秘密真系不如以前嘅名人怪谈,不过我反而想讲下架势堂,平均都还可以,只系讲几钱戏飞有D闷,同埋我最闷的就系少年吃食个度,(虽然一个月先一次),因为三个嘉宾有其中两个听众可以互动,云海就大家都钟意听,少年食神得一个距系度系甘讲,得个听字,听一个钟好闷
) \2 n* M3 j+ q, J  w, ^- u9 X, Xtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇$ p# e. H( z- r" k) c% Z) v
作者: howard825    時間: 2008-3-18 12:53 PM

之前就系因為喪do男而聽的,覺得好好笑,宜家真系幾悶5.39.217.763 I. U1 k  m. y6 ~/ L
我都一個星期聽一日節目咁多,大野先生的深情....饒了我吧,我基本都唔聽
作者: nitz    時間: 2008-3-18 01:14 PM

原帖由 ronnie328 於 2008-3-18 12:47 PM 發表
' I( I9 B" L* T2 h9 t. UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。点讲咧,系就系闷左嘅,本人都唔系太钟意听大野先生,其实只系距前两PART稳野黎做变闷左,丧DO男就够搞笑,不能的秘密真系不如以前嘅名人怪谈,不过我反而想讲下架势堂,平均都还可以,只系讲几钱戏飞有D闷,同埋我最闷的就系 ...
  O5 H8 b: O7 O% @
5.39.217.76: c% T* ]. j7 L
icic
  |2 ]6 Q' y$ q* N- K架勢堂我覺得最悶係塔羅joyce5.39.217.76) ^: O( V9 \8 |
成part比佢拖低晒
" f. D8 F" q# Ltvb now,tvbnow,bttvb就算係同類型o既野
+ f" p3 c% ~8 o2 W; G3 U! ]tvb now,tvbnow,bttvb我相信神婆ray黎做一定無咁悶lor
作者: nicola    時間: 2008-3-18 05:15 PM

有耳哩民真系越来越无o野听
0 g3 T# Y1 c: T5 h8?#f-y+R/_8cTVBNOW 論壇
作者: trancelau    時間: 2008-3-18 06:03 PM

恩恩``我系廣州人嚟噶```
8 i, @4 U/ z( C; f- @5 I' I; f& C晚晚都要聽住903訓覺噶```7 Q% C: A3 g0 n* Z, U" B, l
哩排越來越快訓著```5.39.217.76" m' j/ l6 R2 q/ r
因為有耳哩排實在太悶啦```
: j2 y/ B# K9 s- r, q發仔仲好聽過距````公仔箱論壇4 w$ e% [/ G, g2 H- Y* {' L& x7 I

. S1 C1 l) m7 R& Z5 v: n2 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。始終都系晴朗好```
作者: wing1990    時間: 2008-3-18 07:22 PM

係..
5 T5 q1 `- o6 k, q; a$ K" A4 {$ x+ v+ t+ `公仔箱論壇不過我想聽佢新個環節..介紹工..5.39.217.76+ ~- e/ W. e- u4 c/ `  _8 s
可以知道人地有幾辛苦
作者: windlai    時間: 2008-3-18 08:24 PM

Part4一向唔聽
作者: ronnie328    時間: 2008-3-19 12:18 AM

原帖由 nitz 於 2008-3-18 01:14 PM 發表
$ f7 j  u( T7 I4 X2 i% Y& M- Ptvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 e9 r1 H+ I& |: c0 ^! w

# m: w& G4 f# V; j4 P. dtvb now,tvbnow,bttvbicic
& V! i7 W8 J" a' g1 x架勢堂我覺得最悶係塔羅joyce- [- V- u3 E% }- e
成part比佢拖低晒4 K% |. ]7 N' I/ P( S
就算係同類型o既野tvb now,tvbnow,bttvb1 F; p( K/ B. Y
我相信神婆ray黎做一定無咁悶lor
( j  x4 w0 j0 E: m: ~) M) f
) p/ t1 Z* [( L3 s8 _: qtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 `/ Q( Z  _& g) c- b

5 a2 e% V# v, bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就始终觉得少年食神闷爆,强烈希望距换人,仲有唔记得讲好想距玩番耳王十四一心,仲问下NITZ,神婆ray系乜水,呢个我就真系唔知了
作者: asksky123    時間: 2008-3-19 12:36 AM     標題: 回復 #1 nitz 的帖子

那個大野先生環節...聽過一次後已經未試過聽哂呢個環節... 抽咩牌...多鬼餘....佢 or (三個主持人一齊) 不如直接同個當事人講佢 or 佢地既意見啦 - -
* k) C$ D4 e& B5.39.217.76
. K. D- t1 |' n) l% o* `5 s; ?: wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。前面既環節...就真係普通左,家下唔多好笑....
作者: fanny5656    時間: 2008-3-19 01:57 AM

我覺得大野先生同成個節目的tone都唔同...怪怪的...
. N" y5 _1 b  h9 j* z...不能說的秘密又係怪怪的...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ P8 l& Q5 D/ @& [/ W/ G
以前的名人怪談好聽好多...$ Q( W* }+ L& E! f  p
tvb now,tvbnow,bttvb! A- \" }' E- n# d% C  g
同埋...塔羅joyce的確係名人堂中較弱個o個...5.39.217.767 I- x% T+ a2 L9 s7 p3 b  Y
最近無玩咁多遊戲...我覺得好好多...) k2 c! ^+ _. r: n3 {: q
唔會樣樣野都無時間...到喉唔到肺...
作者: simonq    時間: 2008-3-19 02:33 AM

原帖由 trancelau 於 2008-3-18 06:03 PM 發表
/ m! m6 \7 b: o  N- x+ `5 u恩恩``我系廣州人嚟噶```
( i  y" w4 B) ^: R' R, w公仔箱論壇晚晚都要聽住903訓覺噶```tvb now,tvbnow,bttvb4 d  _' B3 i, z/ u( S3 y
哩排越來越快訓著```
9 J  Y+ M; U0 E  B5.39.217.76因為有耳哩排實在太悶啦```
8 ^( `* R  Q/ V: [6 W# M- l: M公仔箱論壇發仔仲好聽過距````TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( a- F/ O& H5 B+ X$ u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ~# I6 \! ?9 A( }
始終都系晴朗好```
' p7 z+ z! j6 w! e& U; w8 t- n( b  M& i' P: P4 P

( j& x. O0 C! w( c: P4 Y4 M公仔箱論壇点解你系广州会听得到903既?在线听吴系慢到晕低既咩?
  F$ {$ I  H9 Z( w我好想听live啊,教教我啊!
作者: idwing    時間: 2008-3-19 07:30 AM

yea yea~ so sad... usually i'll listen to thursday... but nwo.. sigh..
作者: faster388    時間: 2008-3-19 09:19 AM

i think still okla..maybe they change their style of show..200% support!!!
作者: ronnie328    時間: 2008-3-19 11:09 AM

原帖由 simonq 於 2008-3-19 02:33 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# T3 w) H2 H7 [: `

' E3 q" h; j8 _& W7 I6 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. E: b. R6 {! I* g

0 k+ t" v$ T* [$ c. [' |点解你系广州会听得到903既?在线听吴系慢到晕低既咩?* V$ Z1 y" A4 R
我好想听live啊,教教我啊!
# J# [  n# V1 T8 d: ]" y公仔箱論壇; p8 A3 X" p# L$ e
5.39.217.766 [2 m. z) \% _; F' e- H
下载一个软件叫电视蚂蚁,里面就有商台听了,一D都唔会卡
作者: nitz    時間: 2008-3-19 03:27 PM

原帖由 ronnie328 於 2008-3-19 12:18 AM 發表
+ q4 E5 [7 P& X8 e5 B4 K5 Itvb now,tvbnow,bttvb
' k6 h. N: i1 }* A+ A) X/ Q* O9 H! Q: o9 W

/ J: q3 s$ }$ s- G' g公仔箱論壇( T( F: z. r- u7 O" _2 ?1 ^
我就始终觉得少年食神闷爆,强烈希望距换人,仲有唔记得讲好想距玩番耳王十四一心,仲问下NITZ,神婆ray系乜水,呢个我就真系唔知了
5.39.217.76+ n% e9 c$ t" R
神婆ray之前都有上去架勢堂gaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ e- X1 K) L2 c7 \9 D& ?
都有幫水儀占卜過
/ O/ s: L0 X7 w3 r6 I, M0 l架勢堂呢個名都好似係佢改ga
作者: ronnie328    時間: 2008-3-19 10:09 PM

哦,我醒起了,好似系有甘一回事,唔该晒
作者: trancelau    時間: 2008-3-19 10:33 PM

原帖由 simonq 於 2008-3-19 02:33 AM 發表 5.39.217.760 v3 B: `2 x) G8 K6 }8 k) {
" }2 y9 _' l' ~! G) x6 C

( O' _, |7 |7 ~3 I& T5 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 n( T$ G* q$ i  ]( S8 ^( r" e 点解你系广州会听得到903既?在线听吴系慢到晕低既咩?tvb now,tvbnow,bttvb! Z% W9 z4 s+ D( M7 W3 t
我好想听live啊,教教我啊!
1 S- }% j" o" M! z$ G. c; P1 w: W5.39.217.76
, M& R6 ~# O5 l, m& y7 Stvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇5 q" I' W/ v0 J% b# ^
你上網搜索[TVAnts]就得噶啦```4大電臺都有得聽噶```一D都唔占內存又唔卡
作者: m012    時間: 2008-3-20 12:54 AM

我都唔聽好耐囉 我而家多數聽uonlive深宵直播室都唔錯啦:onion18: 大家可以試試嗾:onion05: http://www.uonlive.com/program/NPI
作者: siu_ming910    時間: 2008-3-20 12:32 PM

大野先生悶死.
作者: akula    時間: 2008-3-20 09:39 PM

已经放弃有耳哩民喇~~% @) e/ E* N: L7 I9 ?; F  c
架势堂都无以前甘好听~~公仔箱論壇7 {1 w! a/ z5 G
衣家好想三姑快D返黎姐!!
作者: elttil    時間: 2008-3-20 09:45 PM

i dont think so
作者: nitz    時間: 2008-3-20 09:47 PM

原帖由 akula 於 2008-3-20 09:39 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb4 {/ M0 z8 J2 f8 V
已经放弃有耳哩民喇~~
% y  v+ P9 P6 Q' J$ ttvb now,tvbnow,bttvb架势堂都无以前甘好听~~
! C" ]) o7 A" u! f8 A公仔箱論壇衣家好想三姑快D返黎姐!!
5.39.217.76- g5 a. H8 ?$ T( ?9 i
haha
+ Y( ^0 Q. G% P2 E" @公仔箱論壇三姑唔憂做TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  k/ R! v$ J6 ^. u' D- [# P* O
要湊女...
作者: fanny5656    時間: 2008-3-21 01:44 AM

原帖由 akula 於 2008-3-20 09:39 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb* m6 ^$ w/ Z3 C6 l+ ^! s+ p
已经放弃有耳哩民喇~~
( i+ O$ C" B# ?# t7 R5 }; D' R5.39.217.76架势堂都无以前甘好听~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) N3 l+ ?+ X+ E6 I0 F
衣家好想三姑快D返黎姐!!
5.39.217.76( H2 @+ j4 i3 ]0 Y6 ^# p& S

& O' s* {: I. P公仔箱論壇好miss三姑...
作者: shawndeng    時間: 2008-3-21 03:11 AM

我反而覺得有時臨睡前響床到聽大野先生幾舒服同relax~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 I1 ~5 o; @% u6 p" m+ x
有冇人同意呀???tvb now,tvbnow,bttvb2 G4 Z! A6 J' n8 w+ R* d# ]
tvb now,tvbnow,bttvb2 _" V$ P( S- j7 r
作者: elttil    時間: 2008-3-21 11:04 AM

#33) {9 D( u$ _  f+ o# `9 r, }# K5 O
i agree with you
作者: lecorbusier    時間: 2008-3-22 10:04 AM

我都唔聽 part 4 好悶
作者: tvbago    時間: 2008-3-22 11:06 PM

大野先生係第四part,次次都唔聽...
作者: annieng268    時間: 2008-3-23 09:29 PM

I still listen 有耳哩民
9 \7 o  S* F* w4 a公仔箱論壇but I don't listen 架势堂 now.
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% I4 D! q5 f9 ?6 E; P" Q2 r) m- S$ T
I miss 三姑.
作者: keroro-1972    時間: 2008-3-24 09:39 PM

其實依家連架勢堂都係有dl冇聽咁濟,森美移動亦大不如前但依然叫做有聽:019:
作者: 265    時間: 2008-3-26 02:43 PM

永遠十卜leo同阿非
作者: lapchan    時間: 2008-3-27 11:33 AM

已经没听有耳喱民啦~~好似Leo本身都唔多中意阿喱,阿喱同Leo&阿菲唔多夹!- D2 [$ O9 n/ k0 D' U( `& a+ \
最中意听森美移动,但系依家没左幻想剧,没以前甘好听!
作者: kirosrkr    時間: 2008-3-28 12:25 PM

我都唔明點解阿喱可以做晴朗。。
作者: nitz    時間: 2008-3-31 10:46 AM

原帖由 kirosrkr 於 2008-3-28 12:25 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- a( u  O% n7 ~- p4 a6 }
我都唔明點解阿喱可以做晴朗。。
1 G- R+ G+ S- o6 i. L( d: `- W- c3 z
大學生掛...
作者: hawkss    時間: 2008-3-31 09:23 PM

原帖由 nitz 於 2008-3-31 10:46 AM 發表
, B& d  J$ G* o/ f$ k7 L& Z公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb# e9 L" C  X1 C4 X( G3 D
大學生掛...
; q: ]: n6 Q5 B$ Y) F+ O
8 L" ^( I: L4 c5 p) p6 E) M/ o但肥谷做得好好多! v" a# y/ Z& [  O
有時我什至想林狗ng好返尼...
作者: nitz    時間: 2008-4-3 01:02 PM

咁又唔好... 肥谷+迪血+jan先正呀
作者: あ百分百ほ    時間: 2008-4-6 09:09 PM

刚刚出的时候有听了两个星期.之后就觉得唔好听了..到现在一直都没有听..

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0