標題: 感情線到底邊個會同邊個一齊?! [打印本頁]

作者: shibala    時間: 2014-3-4 03:45 AM     標題: 感情線到底邊個會同邊個一齊?!

以往嘅 tvb 劇都會係片頭爆曬肚咁俾你睇到最終邊個同邊個終成眷屬, 邊個揸住碌木...
$ L% m0 N- K) i3 B% P' r4 S個過呢次 食為奴 就冇咁嘅問題,  相反仲個個都有攬下嘅場面擺係畫頭, 睇到亂曬大籠.... 5.39.217.76; ]' g1 X* C" P# f- j, }9 }* L
5.39.217.76: ]3 l- L$ E% @" k/ m3 l1 O
所以都令到我想睇下結局王祖藍到底係同邊個一齊
2 w8 u4 E9 y' F% g0 S* H3 J7 N而$22000 又揀邊個
1 t# b8 O" Y+ ^9 f5.39.217.76
* d! G3 b( v) b+ R# B) a5.39.217.76=D
作者: mnb1123    時間: 2014-3-4 10:11 AM

我估王祖藍会同年若碧。我就希望同米小魚。
5 o$ K& b/ s6 w( ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。萬二蚊会同雍正皇。
作者: arthur2005    時間: 2014-3-4 10:25 AM

年若碧好似遲下做王妃
作者: engeng886    時間: 2014-3-4 04:56 PM

皇上配若碧.
. x) D% M; [: z# L9 x1 N6 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。天寶配小魚.
作者: tycn3320    時間: 2014-3-4 05:26 PM

4 j; |! N. R* j3 E% K公仔箱論壇
+ f! s" G1 C$ `9 y/ |, M$ hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。米小魚po左佢穿裙掛的相出來, 應該最後係同高天寶一齊!!
8 K7 j+ }3 m1 h2 {5 b1 t5.39.217.76我覺得呢個配搭幾襯!!
作者: kvx1011    時間: 2014-3-4 08:58 PM

王祖藍同米小魚
作者: bigheadson    時間: 2014-3-4 10:20 PM

我估皇上配若碧, 天寶配小魚

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0