標題: [翻唱] 王妃-蕭敬騰 (女版) [打印本頁]

作者: kilykilyk    時間: 2013-12-27 03:14 AM     標題: 王妃-蕭敬騰 (女版)

朋友點唱的歌曲,唔多熟,很多不足,謝謝收聽!!公仔箱論壇% E3 D8 x& w% t6 }; @7 O
公仔箱論壇+ w4 v% v  p3 B* ]7 i9 v1 y" E
https://app.box.com/s/s13zuam17qu2ye1hzecktvb now,tvbnow,bttvb8 Z4 f1 ~# f( A3 Y

: i9 ~' B. N4 {9 ftvb now,tvbnow,bttvb作曲:李偲菘
, g! g" S% `3 M: r0 s. [$ O+ C3 ftvb now,tvbnow,bttvb填詞:陳鎮川# N! g3 C  R& S5 \$ h
. }. e+ T! F/ ~9 _1 L* w$ e! f$ U* u
搖晃的紅酒杯 嘴唇像染著鮮血
& `4 X! V" D. ^6 C. Y那不尋常的美 難赦免的罪$ y% [0 A6 s, n$ b) Z
誰忠心的跟隨 充其量當個侍衛
1 W/ E6 l: h5 X0 o- [腳下踩著玫瑰 回敬一個吻當安慰5.39.217.76& }* b9 F, y4 q
可憐
) c, F1 w  W0 `% RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ]; U% y- [  A' Q
像蠢動的音樂 教人們怎麼成眠
6 L* J1 v4 n2 c( w/ ]5.39.217.76不知名的香水 窒息的鬼魅TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 S2 w! b" v/ z
鋒利的高跟鞋 讓多少心腸破碎
  n+ Z4 T* ?: {+ N3 @  X彎刀一般的眉 捍衛你的秘密花園
5 b5 u& D7 X3 e5 q5.39.217.765.39.217.76, ^  B' e; Y# @& }- d) L5 _

5 G- i5 F' f  S) f$ z0 D7 T*夜太美 儘管再危險 總有人黑著眼眶熬著夜
. U, T1 V3 K: O0 [& k愛太美 儘管再危險 願賠上了一切超支千年的淚公仔箱論壇, Q$ x9 c" D( n
痛太美 儘管再卑微 也想嘗粉身碎骨的滋味
2 g3 G, ]) U4 o$ y公仔箱論壇你太美 儘管再無言 我都想用石堆隔絕世界5.39.217.761 }! Z9 V5 \4 @6 |# x, q
我的王妃 我要霸佔你的美
1 u. H4 O+ ^: X: p8 B
- I8 `4 i) {+ `& I5.39.217.76那催情的音樂 聽起來多麼愚昧9 A7 @- P: w. Z7 |3 u
妳武裝的防備 傷你的是誰
6 j2 L4 s5 d8 ~: v8 m9 utvb now,tvbnow,bttvb靠近我一點點 是不一樣的世界& J, s1 _- [8 u: A1 D# P) E$ ]
安睡在我的肩 我用生命為你加冕
* a! Y' p4 _8 w& n$ S" T! @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" a9 w. L) }9 F2 r+ _
REPEAT*
作者: pinaroo    時間: 2013-12-27 06:28 AM

本帖最後由 pinaroo 於 2013-12-27 07:00 AM 編輯 7 ^! H5 r# [9 J. y2 U
8 ]  L1 o& _9 V

呢首歌聽過吓.真係女版.

tvb now,tvbnow,bttvb4 Z! D5 l9 w# @7 o% E) |, q0 _

猫猫 唱 揸屎 Jazz 都幾得.

8 x7 T8 A* q* i$ \( H" Z5 L% t! J; T; t3 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但唱得好好.好自然.國語也不錯.
! h7 q5 [' m2 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; X" _+ Z5 @5 Y; P2 t6 T& p
後面有 groove,但如果前面都有 groove 就更好.tvb now,tvbnow,bttvb% B6 v$ y. w* m9 Z+ ^0 m4 I
; v0 J% {6 Y& j. l
一係就唔發市.呢次阿婆好唔得間.$ T! Q: o& q- |. x; z. t6 D

Y9 Q9 l3 D( A/ p& A, u: j1 F  t5.39.217.76多謝妳的分享.% R( Q  z8 z* ~' `0 c1 q
5.39.217.76" O/ U* M- |3 e: H, p7 \# `! Y/ w2 I
請繼續支持本論壇.
. G% I# e1 k' P4 o. a. Q. g) k) T. atvb now,tvbnow,bttvb5 V. R: V  G) K6 f! X: |
努力呀.支持妳.
作者: ~劍全~    時間: 2013-12-27 11:04 PM

kilykilyk 唔多熟首歌都唱得唔錯,期待妳下個自唱作品!!tvb now,tvbnow,bttvb) A% R$ S/ s* B' Q

* H+ t: t8 h) v( X: H4 V公仔箱論壇再請問妳,如果我同 pinaroo 想向妳點唱,唔知妳會唔會接受呢??
作者: kilykilyk    時間: 2013-12-28 12:22 AM

呢首歌聽過吓.真係女版.
4 Z3 r" Y. a  X& p4 ]5.39.217.76猫猫 唱 揸屎 Jazz 都幾得.公仔箱論壇$ z0 Z- ~! B# n
但唱得好好.好自然.國語也不錯.5.39.217.76/ m* F2 N4 L# ?+ C- w  ]9 T

, E* i1 r% e: l# m後面有 groove,但如果前面都有 groove 就更好.
# J2 c* g8 v- c7 W6 }6 o, y+ v$ K公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. }* \& o$ ^2 ?
一係就唔發市.呢次阿婆好唔得間.
% Q; ~( w  T! o& \% H公仔箱論壇
) y2 O6 r3 o$ c' U) {多謝妳的分享.5.39.217.76& i- X7 t0 B% Z6 |6 s3 a3 p

( G: C( W& r* S# O2 y1 d3 l' K, T' f請繼續支持本論壇.5.39.217.76$ j6 t2 v0 q3 Y0 J
公仔箱論壇3 \) s# ?% r$ B3 ^
努力呀.支 ...5.39.217.76" C! R4 L7 {6 m0 d8 I" R
pinaroo 發表於 2013-12-27 06:28 AM
( [7 e9 N* r7 \3 Z3 p2 p2 Y$ d5 Xtvb now,tvbnow,bttvb
8 b* i7 C! _, L, L& e+ d+ Y/ E好多謝p版主!!!
作者: kilykilyk    時間: 2013-12-28 12:23 AM

kilykilyk 唔多熟首歌都唱得唔錯,期待妳下個自唱作品!!) P6 v5 P/ Q: t* Q9 i* K# L7 t

3 [* S7 p, T  D( z4 _4 k5.39.217.76再請問妳,如果我同 pinaroo 想向妳點唱,唔知妳會唔會接受呢??公仔箱論壇3 ?: l2 ]# ^- _4 Q& y( ]8 B
~劍全~ 發表於 2013-12-27 11:04 PM
6 e; V- |3 c$ \" T/ Y: S& W, ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。劍全版主太言重,我點會吾接受,只怕唱得唔好,
" [1 G* x# l# G# o5.39.217.76謝謝p版主收聽!!!
作者: la..lala^0^    時間: 2013-12-30 10:44 AM

哩個版本我超中意~~5.39.217.76( O  s" @1 O- k- B- m5 J# j
愛慘 黃齡了!!!
作者: cfuwai    時間: 2014-1-2 02:10 AM

呢首歌我一睇到就想聰,不過真的太忙.今天可以聽下師妹唱啦.5.39.217.762 \  f- Z5 E7 t9 d
不過拍子好多位慢了,而POWER亦不夠呢!
* n! B. g% M9 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過好鐘意你唱出一點的SEX+妖味.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0