標題: [翻唱] 送卑 heeheehee。。。生日快樂 [打印本頁]

作者: kitgorgor    時間: 2013-11-8 01:09 PM     標題: 送卑 heeheehee。。。生日快樂

* a2 Q# d+ x2 Z6 Stvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb- P3 y; n+ Y; U; p! n/ T
boston mm 過midnight ,hahaha 一向帶給我印象就系一個好喜歡隨心唱歌既小妹妹,就等kitgorgor送番首番隨心唱既開心快歌,祝你日日都開開心心^^
& }3 v0 x5 w1 m- j" ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ I- B( f6 v/ m* p

! m# V1 s! Z, t天籟k歌一take 過,哈哈哈哈哈哈哈哈。
! \% |9 r$ @  y1 {tvb now,tvbnow,bttvb! ~/ R0 d% l( R# J7 ?2 K  U! ]
https://app.box.com/s/xaih10hec9qrudgz35zg( {. Q" s7 ]6 i8 [: O4 m% Q
; x4 R- r2 p% {- w- {0 i/ A

, X; k6 R7 ~3 S3 n9 X# L/ g公仔箱論壇
  E1 I, C4 p& Y/ \! ^) p4 _3 W劉德華
: `7 G$ T+ G7 c: [# _- nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( p% M3 n& L/ Z# ~1 L; P& | 開心的馬騮TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 j' W- M2 U# ~  n* B
作詞:周禮茂tvb now,tvbnow,bttvb7 D! R# N0 \/ V1 F% k$ \6 f
作曲:楊振龍
- Z7 a& f; W2 L; JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。編曲:譚國政/甘志偉
8 v; q3 @8 I) ]! D8 c3 C0 j& P公仔箱論壇# C; Y7 S/ h, @& ]& z  i5 i+ |
紫色夾雜 灰色襯衣 T恤橙雨樓. f8 C+ C; I  r, ~
思想放任 衣衫更是 不須多扣鈕TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; n( c2 _" y7 x5 {- d
衫鬆褲大 膠錶帶著 拉繩的布袋公仔箱論壇3 p. c7 y9 x0 e5 x+ E2 r
街邊跳動 開心快活 七彩的馬騮TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ~9 w! U" B5 `- Q2 Z! d# k4 a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- e' r5 Z  L5 r/ V, y
夜不再等候 別放手不再要走公仔箱論壇( j# U0 c( y! q/ h( g: e4 K
夜街穿插左右 令我熱熱烈烈痛痛快快5.39.217.76; ^8 q. v- Z7 K) L- @: ^( z6 K
5.39.217.769 E# M& i$ r. I7 z6 D, |+ t
似喝醉了酒& L$ D2 ^; c0 k2 U  g
" y- N8 E9 r2 E" S- |& t
大雨落在七彩雨樓
% y. W7 v5 }& p( F; `, l雨點似菊豆TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% T, G& O. x3 g
十隻著上七彩雨樓的濕水馬騮
0 B1 R5 z4 X6 G夜裡蕩在尖東去追% ?7 _: b' M1 c. T; N' a
刺激快感受5.39.217.76' D$ X- N: |2 V5 [" y( C9 b( P( c' y
站在路上一起再多飲光幾罐酒
作者: la..lala^0^    時間: 2013-11-8 01:30 PM

啊啊啊啊啊好多謝 朱古力啊啊啊~~~
5 F% @5 V6 e0 g公仔箱論壇啱啱 一過 就收到你首歌!!!!!5.39.217.763 N# d9 y6 n7 b6 K9 s
>...< thanks a lot~~~~
( P- ?: ~; |$ w; d7 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雖然我仲喺個paper堆裏面奮鬥緊 哈哈哈哈
4 @. o, w3 ?; A5 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。聽到你首歌 即刻沖曬電 >...<~~~~
7 E+ O- D( s1 x  Q5 s% o) ~
; a+ L6 U: Q: t: T3 w+ n0 o  j  Y& ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。隨意 一 take 過 都 好好聽啊~~
  f' ~5 P0 b0 T" r/ f+ p. }公仔箱論壇好中意 你唱快歌,真心覺得你好有樂感
7 g% T& G. y3 x. k6 A/ W# stvb now,tvbnow,bttvbD 拍子系喺你 身體裏面。
9 N9 w! k& {9 N: N0 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你完全知道D 拍子喺邊度。 & u& d. E* _2 }1 t8 q4 m' E4 g

5 R0 F: M9 n: O5 J& p公仔箱論壇哈哈哈哈哈哈聽到哩到,笑死我。 , |$ C: }; q) r, h, C9 y& a6 s
你笑得好 喜感 哈哈哈哈哈哈哈tvb now,tvbnow,bttvb/ L+ Z9 S" H! U  y, O6 z6 A
8 L5 X5 K6 {: w$ Q4 V$ B
very nice cover~~~~~+ a4 x8 B+ g4 x  u0 n2 o; p; ]
我系小妹妹啊哈哈哈哈哈 我年年18 啊 哈哈哈哈哈哈2 p( I4 b' y+ B2 _6 f
咁你做大哥哥都可以後生D XDD~~~
" o8 y0 B& @- j$ v! Z5.39.217.76
, ]8 T- A  k8 \$ \: m1 Ptvb now,tvbnow,bttvb好中意 朱古力你哩首歌啊,再次感謝~~) R3 L8 ?8 K  K% F0 O
and support。
作者: blackpig936    時間: 2013-11-8 05:19 PM

( Z1 M% w0 }  M& Utvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇- j: G( @  U# S9 m4 ^. {5 U" F
蝦蝦我都補祝你老人家生日快楽呀!
0 u) U1 H; p& j6 ^公仔箱論壇5 y$ k% w/ ^) Z5 }5 I: t5 M9 N
蝦毛大吓大吓變咗大頭蝦……公仔箱論壇& R9 @& t0 f8 X# o! j
另外kit兄唱得好free呀!好聽!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 [% c2 i) b  D: d# w3 G, }  u9 e
( l2 C! W/ h4 v3 N) i: b7 c
想問吓係咪用iPad天籟k歌直錄架?有冇另外插咪架?
8 e1 C- {3 N' X3 z% ^" e4 Ntvb now,tvbnow,bttvb
2 v2 c/ w# R! U2 k" e( i聽落人聲好清喎!等我又試吓天籟錄先……
作者: kilykilyk    時間: 2013-11-8 07:17 PM

啊啊啊啊啊好多謝 朱古力啊啊啊~~~
% X; T  n/ v; ^3 W' r) s$ Y2 f) KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啱啱 一過 就收到你首歌!!!!!
; h4 `8 w7 G/ B4 R>...< thanks a lot~~~~
. j6 p% m- X' Q( i0 }% L3 H/ q5.39.217.76雖然我仲喺個paper堆裏面奮鬥緊 哈哈哈哈
3 M- [9 y  p* @2 Z) O+ w6 {& p! Atvb now,tvbnow,bttvb聽到你首歌 即刻沖曬電 >... ...
3 N; ~" i. r. Z$ U9 _6 T9 k5.39.217.76la..lala^0^ 發表於 2013-11-8 01:30 PM
公仔箱論壇, _( F' m; N4 p' |7 ^# M- V
蝦蝦生日快樂!!!
作者: kilykilyk    時間: 2013-11-8 07:17 PM

boston mm 過midnight ,hahaha 一向帶給我印象就系一個好喜歡隨心唱歌既小妹妹,就等kitgorgor送番首番隨心唱既開心快歌,祝你日日都開開心心^^
- R, r4 i  F9 f7 s& x* E( htvb now,tvbnow,bttvb7 C+ |2 X, K9 g! Z! w. q
3 I9 V# I+ U0 R' [
天籟k歌一take 過,哈哈哈哈哈哈哈哈。2 F% U. D: w; z3 D. {; ^1 y# k/ D

/ i( n2 c5 u; R. [+ D5.39.217.76https://app.box.com/s/xa ...7 m4 s: E# m/ ^# S
kitgorgor 發表於 2013-11-8 01:09 PM
7 _( j: p3 [4 g3 e& ktvb now,tvbnow,bttvbgood take,support kitgor~
作者: kitgorgor    時間: 2013-11-8 08:33 PM

kitgorgor心境時時停留在青春期,哈哈,哈哈哈哈哈哈還要炮書趕功課啊。。做學生重辛苦過出黎做野。。加油啊。。
作者: kitgorgor    時間: 2013-11-8 08:36 PM

3# blackpig936 5.39.217.76) _+ p1 g/ ]& }: C
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' z1 S# T2 g# S) M
hi ching, 我冇插mic 架,不過呢,我喜歡錄完下載然後用電腦再調較音色,原版好dry同bass 好弱。所以我會加番d reverb + bass...thanks ^^
作者: kitgorgor    時間: 2013-11-8 08:38 PM

/ r5 c6 ~- g; e/ g# M2 m; g2 s公仔箱論壇good take,support kitgor~
) L$ h6 z* k: J. m, P# V- ~5 \tvb now,tvbnow,bttvbkilykilyk 發表於 2013-11-8 07:17 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, @1 C& P0 @, ?4 h
tvb now,tvbnow,bttvb4 P$ P+ y4 D% L$ S9 J% L5 X
多謝你kk ^^
作者: ~劍全~    時間: 2013-11-8 10:48 PM

kitgorgor 唱得好有氣氛好搞嘢,多謝你自唱分享!!) n3 ?& e3 ~+ n& P
; d! \8 d$ Y7 N& L
原來今日 la..lala^0^ 生日
: j, t/ ^) T9 \2 e4 S/ [
1 C0 d4 `- H( I3 M* M6 g5.39.217.76我祝妳 生日快樂 一年比一年靚
作者: pinaroo    時間: 2013-11-8 11:30 PM

蝦蝦 係唔係今日 生日.tvb now,tvbnow,bttvb: g* Q+ T  U$ x
公仔箱論壇9 J# {- e# M- [6 p, C3 p
我都在此 祝妳 生日快樂.
- @: o9 s. u8 s* H+ I5.39.217.76
7 T2 e/ w& z: f/ F9 d, v, L# \tvb now,tvbnow,bttvb唔止靚  把聲 一年比一年 甜.tvb now,tvbnow,bttvb' b0 M; J6 r' N' e, C: Q
5.39.217.769 @8 ^/ {8 D7 l4 z* X
Happy Birthday.
作者: la..lala^0^    時間: 2013-11-10 12:02 PM

哈哈哈哈哈多謝大家。
+ y# U  [( C% ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb; {& L5 y: Y: l+ D
我鍾意 一年比一年靚
5 H. g  g" T- n* i3 Q9 p. F: E' H5.39.217.76我都鍾意把聲一年 比一年 甜~~
9 w& s9 J5 L2 v7 _tvb now,tvbnow,bttvb
( K8 C: m/ O8 G, Z5 c4 Q) V& P! F5 c咁我咪 逆生長咯~~ XDD

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0