標題: 24集,如果你是rachel c... [打印本頁]

作者: xiah_en    時間: 2013-10-25 12:33 AM     標題: 24集,如果你是rachel c...

如果你是rachel c, 这么多年感情,你会不会就这样分手?而且投资这么多钱给她。那些付出难道就忘了吗?我感觉是rachel也有错,一开始还没上床,乔天生也有拒绝。那个fabio才是罪人,干嘛怪自己男朋友?
! p0 F$ G% I( A2 ^4 [5.39.217.76
9 {: i, Q; q- e2 _( ^tvb now,tvbnow,bttvb但最后还是上床啦。。。没有回头路了。。
作者: 惊艷一槍    時間: 2013-10-25 12:44 PM

24集36分52秒個陣,喬天生去揾rachel,打電話俾rachel既時候rachel部機喺宜家SONY智能機啊,千禧年有SONY安卓機,編輯又穿越左
作者: silencess    時間: 2013-10-25 01:50 PM

太唔make sense啦.. sam已经坦白同fabio只是kiss.. 最多嘛大家冷静先.. rachel既反应未必太大了瓜
作者: roy_puzzle    時間: 2013-10-25 04:06 PM

條仔都算係咁啦..
3 G, T$ P/ [$ V0 L% v5.39.217.76fabio咁索都只係kiss咋
作者: cecelee9    時間: 2013-11-1 02:21 PM

For me? Eat first.......Hehe.....!!
作者: chinchiu2004    時間: 2013-11-1 07:04 PM

人會在情緒影響決定
作者: 留美博士    時間: 2013-11-1 11:17 PM

其實感情雙方都有錯,如果能夠沒有誤會,那麼戲就演不下去了
作者: boy_ben    時間: 2013-11-3 07:31 PM

其实都系几好睇啦出片。。。
作者: b1991    時間: 2013-11-4 11:17 AM

拍戏假个啦,何必认真
作者: momochacha2007    時間: 2013-11-7 10:13 AM

Nowadays society is very complicated!
作者: 柯南829    時間: 2013-11-7 11:50 PM

十年感情就是為了男友坦白承認一時衝動Kiss 了對方而提出分手, 有點兒戲...
作者: AIRKING999    時間: 2013-11-10 08:21 AM

佢都多q如啦!!!不知所謂!!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0