標題: 可改名春上魂銷 [打印本頁]

作者: j98403000    時間: 2013-8-11 01:05 PM     標題: 可改名春上魂銷

劇情不倫不類,不如再加多D豉油,轉正做3仔,一樣有人睇!
作者: dark214583    時間: 2013-8-11 01:34 PM

好好笑?
作者: bbmak    時間: 2013-8-11 03:16 PM

香港人冇得選擇.
; S! ~9 K  J3 h8 J5.39.217.76睇黎睇去, 都得果幾個免費台. HKTV又比政府拖左成3-4年都開唔到台.
8 Y8 F* ]3 M" z  @tvb now,tvbnow,bttvb鬼唔知TBB果D劇一套比一套垃圾咩.
( P* p6 v( k4 M8 ^1 N0 M唔睇TBB唔通睇AVV啊, D劇都係差唔多垃圾.公仔箱論壇; x3 M, i: h9 W1 v. x
e+唯一追嘅劇都係J2果D外購日韓台劇.
& N/ J6 J4 s, YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。衝上雲霄II睇左10幾集已經冇睇. 不過我都同意樓主的睇法. '衝II'D劇情越黎越離普.
作者: ferrangia    時間: 2013-8-11 04:42 PM

簡直就係離晒題,而家好少講航空嘢
作者: pull3    時間: 2013-8-11 08:47 PM

香港人冇得選擇.
tvb now,tvbnow,bttvb' {& z& p8 K2 w- k- l

$ b# G9 Z8 e* ^3 I; ~( r0 S$ ~5.39.217.76
, i; U! n1 `8 C% S" T- W. e. M公仔箱論壇香港政府應該引入 湖南衛視, 浙江衛視, 江蘇衛視等台. 這是都是年輕人台, d 節目其實好有時代感.
* @" R* g: E0 c) K8 ^" I$ N) X
6 [) X4 i  P. o/ w- bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話晒香港已經回歸.
作者: 屁屁zzz    時間: 2013-8-11 08:48 PM

haha!!! very salty.
作者: j88684401    時間: 2013-8-11 09:09 PM

' Z9 d  C; J9 i1 J8 `tvb now,tvbnow,bttvb
: W; m0 d% t$ L  vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。改名改得不錯, 非常好, 同意.
作者: tedlost    時間: 2013-8-12 01:06 AM

哈哈哈,还得号
作者: ho4986545    時間: 2013-8-12 03:38 AM

改得唔錯喎哈哈
作者: j98403000    時間: 2013-8-12 06:01 AM

提議TVB加個香艷板,10:30pm 播放,包旺場!
作者: tropicana90    時間: 2013-8-12 09:24 AM

可能飞机场的人生真的是这样叻
作者: mrfusion    時間: 2013-8-12 09:37 AM

香港人冇得選擇.
9 Y6 [2 E6 ^, p4 d! G. [! m( Y) YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇黎睇去, 都得果幾個免費台. HKTV又比政府拖左成3-4年都開唔到台.tvb now,tvbnow,bttvb' f# \3 E3 e( G3 T" P1 }- r( w
鬼唔知TBB果D劇一套比一套垃圾咩.+ k- b! Z( f# Y
唔睇TBB唔通睇AVV啊, D劇都係差唔多垃圾.
- X" Q8 s' ^1 M6 \5 ^" Q  ce+唯一追嘅劇都係J2果D外購日韓台劇.: D- l. l9 v! A# z
衝上雲霄II睇左1 ...5.39.217.76; I( E- b/ s' s
bbmak 發表於 2013-8-11 03:16 PM
! G$ S$ C2 M/ X: q/ W! FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 x2 Y3 c$ @2 i/ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好过 ATV, 連垃圾劇都無本事拍。
作者: casualwa    時間: 2013-8-12 11:07 AM

劇情不倫不類但是还是有人追看啊,可能他们特地把戏拍成那一样的吧。
作者: j98403000    時間: 2013-8-12 08:40 PM

因為無選擇,其它同時候的節目太差了,還有是看偶像做戲!
: `" r5 m- B$ q4 ^# y" Z1 e$ ~! BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果遇到正ATV的朩府風雲,相信收视必差些。
作者: bugbear1945    時間: 2013-8-12 09:07 PM

迎合大眾口味9 M8 ^& O/ W, N5 t
追上潮流
作者: jodaQ    時間: 2013-8-13 08:11 AM

電視劇一套,免費娛樂,平常心接受
作者: mrfusion    時間: 2013-8-13 09:46 AM

what is the point to becomes a good looking pilot if it wasn't for the girls..5.39.217.760 ~& J' X" U" p7 Y  t* M

作者: syrinx    時間: 2013-8-13 10:25 AM

或者可以叫"衝上含蕭"!!!!
作者: suu    時間: 2013-8-13 12:07 PM

一部剧有些情爱是难免的,整部都说飞机师会变成纪录片。太纯情象70年代剧吸引不到观众,只能搞些刺激的不过至今也是点到为止,我觉得可以接受。
作者: pilate    時間: 2013-8-13 02:00 PM

CCTVB 的劇集,好多時劇情都是感情大兜亂。
作者: rickylee197    時間: 2013-8-13 07:06 PM

非常好, 同意.
作者: 傻更更薯寶    時間: 2013-8-13 07:37 PM

CCTVB 的劇集,好多時劇情都是感情大兜亂。& ?9 \5 |" r/ d+ f# r. R3 a6 Q
pilate 發表於 2013-8-13 02:00 PM
3 g* f8 B( n3 K係ar,為左搏收視,一定要加d咁既情節.
作者: yy66    時間: 2013-8-14 10:50 AM

冇味吾受歡迎
作者: racing_ken    時間: 2013-8-14 02:23 PM

我笑了
作者: liu_yang    時間: 2013-8-14 04:25 PM

其實這劇還不錯啦,可以看~
作者: j98403000    時間: 2013-8-17 03:49 PM

或者可以叫"衝上含蕭"!!!!6 ^9 q1 L  r6 `) C1 M5 J
syrinx 發表於 2013-8-13 10:25 AM
) S' I: X4 `4 I) n% \' n) }2 {
  j  L1 s6 Z' E8 Y
Another Good Name!
7 ]& E1 F1 E2 u% X' zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。做飛機師太容易了!
作者: terryly2003    時間: 2013-8-17 04:06 PM

ha ha very funny
作者: garciabox    時間: 2013-8-18 09:47 PM

咁邊個係第一女主角?
作者: jasonfussy    時間: 2013-8-18 09:57 PM

男女關係
作者: sy05wm    時間: 2013-8-18 10:39 PM

好名字!!
作者: mg005    時間: 2013-8-19 11:30 AM

這樣子的批評是不是過份了呢
作者: flyevil14    時間: 2013-8-19 01:03 PM

有的3級成份
作者: 我係遊客    時間: 2013-8-19 01:50 PM

香港人冇得選擇.
! f. }3 L: `3 ]. J公仔箱論壇睇黎睇去, 都得果幾個免費台. HKTV又比政府拖左成3-4年都開唔到台.$ n# I' l4 ]; y0 A. F/ @; O
鬼唔知TBB果D劇一套比一套垃圾咩.
2 Z" f( a' v! G1 W6 `公仔箱論壇唔睇TBB唔通睇AVV啊, D劇都係差唔多垃圾.
* {( Q. V5 X6 u2 ]9 ?7 i9 D( p: C) de+唯一追嘅劇都係J2果D外購日韓台劇.tvb now,tvbnow,bttvb* K: n6 E6 v2 J
衝上雲霄II睇左1 ...& Q- t3 m# b# G: O
bbmak 發表於 2013-8-11 03:16 PM
% v3 x* J: L  ~. uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb# U/ q- s6 K6 c' Q5 ?' [: ?
+1 強烈要求 増發免費電視牌照
作者: mrfusion    時間: 2013-8-19 04:02 PM

有的3級成份0 Y, ^& R" ]& o: K  @2 w  H( m
flyevil14 發表於 2013-8-19 01:03 PM
; [7 Y, k9 c$ W) S: ~
無露點,點三級啊

級啊?

作者: hontsui    時間: 2013-8-19 05:07 PM

haha!!! very salty.
作者: TSUISHIUHUNG    時間: 2013-8-19 05:44 PM

好好笑?:sleepy:
( Y' ?) o* }2 Y4 f0 T公仔箱論壇dark214583 發表於 2013-8-11 01:34 PM
% Z7 ~  p1 _7 J7 H$ FGood!
作者: simonkok    時間: 2013-8-23 05:23 PM

不倫不類...但己經是近期ttb佳作.....無計..免費電視嘛...

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0