標題: 「衝上雲霄II」金句合集 [打印本頁]

作者: shiaya    時間: 2013-7-19 03:00 AM     標題: 「衝上雲霄II」金句合集

第一集
' L9 {5 B" ]  E5 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。張智霖:你鍾意邊個球隊?公仔箱論壇$ W3 [0 P0 }% v0 G" E
馬國明:阿仙奴
' W- d% s9 p9 z: Z$ S* s# u& M- ~張智霖:難怪,都一樣系禁區度傳嚟傳去,死都唔肯射tvb now,tvbnow,bttvb7 V1 G, T9 v/ ?: ~) F0 Y

* q( \' F4 i8 b$ p4 y. p5 E  {5.39.217.76第三集:6 x! u3 N' R3 g% l
張智霖:一塊有屎味嘅朱古力,一塊朱古力味嘅屎,點揀?
作者: pull3    時間: 2013-7-19 09:54 AM

第4集:5.39.217.761 `4 g& O8 e  `9 ?. x% W4 w1 ?
吳唱k 代言 張智霖:喜歡飛去英國因為有時差, 可以偷8個小時用.
: g% |' W, n3 U. H% H1 ]1 q
0 F/ A' o" j& z- u; Y; M5.39.217.76我笑左 心諗唔通唔使回程返香港?  
作者: lcytvb    時間: 2013-7-19 11:39 PM

作者: dqw214    時間: 2013-7-20 03:30 PM

cool啲金句好多噶
作者: reevekane    時間: 2013-7-21 08:20 AM

一塊有屎味嘅朱古力,一塊朱古力味嘅屎,點揀 我钟意依句
作者: zyz2011    時間: 2013-7-21 04:07 PM

呢个值得分享
作者: okx321    時間: 2013-7-21 10:37 PM

我亦笑了
作者: namcogdc    時間: 2013-7-22 09:16 PM

第二集 公仔箱論壇. m1 D3 H$ Z0 j
  其实我地男人要解决生理需要有好多种简单方便的方法,对不对,但我自问并不是为着这种目的而去追女仔的,我觉得每一个女人都是上帝的杰作,世界上无一样野可以代替到她地,她地的一颦一笑,甚至一滴眼泪都是甘可爱,我简直觉得我会当一个女人好似艺术品甘去欣赏,所以我会记得每一个同过我一齐的女人。——captain cool
作者: mic_mic007    時間: 2013-7-22 09:53 PM

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: mic_mic007    時間: 2013-7-22 09:54 PM

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: mhc1234567890    時間: 2013-7-23 12:45 AM

這個真是絕。
作者: reevekane    時間: 2013-7-24 01:58 PM

captain cool最新金句 <在澳洲有28个农场7000几只羊 好可惜我有鼻敏感 所以我有自己的生意 我专帮人打羊胎素>
作者: jayjaykung    時間: 2013-7-24 04:28 PM

每集對captain cool都好有期待呢~
作者: OH_comeon    時間: 2013-7-25 11:34 PM

作者: lomana    時間: 2013-7-27 12:43 AM

一塊有屎味嘅朱古力,一塊朱古力味嘅屎,點揀
作者: yalo4    時間: 2013-7-27 09:48 AM

1. 我鍾意最後一刻先出現,因為唔使對住你哋班廢物咁耐。(形容Issac與Roy)
3 W: S0 f+ j2 B5.39.217.762. 人類就係因為有冒險精神先唔甘於喺係地上走,要去天上飛。
; U9 s, `. ^' Q- {& ]3. 安全飛行係基本,識得享受過程先係最高手。
) d$ \6 R5 @0 F4 U# D) o6 }4. 咁即係好似你咁,喺禁區傳來傳去,死都唔射。(話Roy似英似球隊阿仙奴)tvb now,tvbnow,bttvb( {7 f3 e! z2 k7 V& V& X% Y
5. 我雖然靚仔,但唔係傻。5.39.217.76$ T' t7 ~' W) ^, Z) S; B
6. 都想知有邊個女人可以治一治我。tvb now,tvbnow,bttvb5 |+ j; T+ v/ o2 w1 H! f
7. 我唔做善事,除非畀我錫你。(對住陳法拉要買返件外套)
$ i4 Q) t' r: i  [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8. 我覺得每個女人都係上帝嘅傑作,世界上冇一樣嘢可以代替佢哋,個個都咁可愛。佢哋一顰一笑,甚至一滴眼淚,我會將女人當係藝術品咁欣賞。
  J1 T2 y5 c! \4 r9. 一個朱古力味的屎,一個屎味的朱古力,點揀呀?1 f+ L: x4 V6 A7 J/ R7 {0 ]
10. 不如交換秘密,你話俾我聽你嘅三圍......
) t9 P, F4 U; D9 ]11. 如果蝙蝠俠要揀羅賓嘅話,你會揀一個高佢一吋嘅,定係同佢平頭?tvb now,tvbnow,bttvb' I+ y# y/ k1 W# @1 w
12. Captain Tong,我細細個就聽過你個名,偶像!  [3 }& @5 Z3 o+ F
13.我對你嘅comment,就係no comment。
作者: decdet    時間: 2013-7-27 10:49 AM

第4集:
1 Z9 s# j& Z  }6 o3 y& l' g' C吳唱k 代言 張智霖:喜歡飛去英國因為有時差, 可以偷8個小時用.% h( P' G" p; I, d$ h  Y) l

! U% f3 x- \6 O/ s! v& Q, @1 S) ytvb now,tvbnow,bttvb我笑左 心諗唔通唔使回程返香港?  
0 V8 H$ u* V5 {3 L) O$ Kpull3 發表於 2013-7-19 09:54 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 t  m. H9 }% A% U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 j, E$ P& G) z$ v2 k/ H
我都係咁諗 XDDD
作者: namcogdc    時間: 2013-7-27 10:29 PM

第六集5.39.217.76) f8 ]+ w) ?5 A' O* x5 }; K
    经验是由错误中领略回来的,但是不代表你可以犯错
作者: 991111    時間: 2013-7-28 12:19 AM

cool魔成日chok今句!!
作者: comeback_mylove    時間: 2013-7-28 11:07 PM

阿仙奴果度抽到爆
作者: on_nine    時間: 2013-7-29 12:14 AM

作者: 悟天格C    時間: 2013-7-29 09:46 AM

你的存在對我已經係SO妖5.39.217.76: v5 V% o" W# H/ S0 I
我可唔可以OFFLOAD左你
作者: timmaxsing    時間: 2013-7-29 01:01 PM

值得分享
作者: hi_bye_friend    時間: 2013-7-29 03:15 PM

作者: showme_tellme    時間: 2013-7-29 04:13 PM

作者: robotcop2345    時間: 2013-7-30 01:16 AM

love coolllllllllllllllllllllllllllllllll:*:*
作者: chanwing90214    時間: 2013-7-30 02:15 PM

真係笑了喇今次
作者: lwf1668    時間: 2013-7-31 10:20 AM

第12集
$ X5 O7 y% v! ?% s3 e' J- r5.39.217.76
/ R: E+ P$ `0 E# ~9 L就算老婆車禍過世"都好"!/ v6 |& d6 a+ F/ `# s/ E

; f' ~+ \7 W$ `* }5.39.217.76咁都話好 !奇怪。
作者: jz1681    時間: 2013-7-31 12:52 PM

一塊有屎味嘅朱古力,一塊朱古力味嘅屎
/ e. [. y, R4 W) A; Ctvb now,tvbnow,bttvb呢叫好正
作者: a527200a    時間: 2013-7-31 10:17 PM

我觉得,每一段感情都以一个赏味期限,能够系期限里大家和平分手,留一个美好回忆,好来好去,你话有多好。
作者: junwei1991    時間: 2013-8-1 08:23 PM

KISS - keep it simple stupid公仔箱論壇" L: y3 B$ K5 d: R5 G9 H
KAP - kiss again pleasetvb now,tvbnow,bttvb; H" l/ k! b& M% _2 Q1 `8 V
SLAP - stupid like a pig
作者: ken139225    時間: 2013-8-3 04:20 PM

一塊有屎味嘅朱古力,一塊朱古力味嘅屎
8 a+ B& Q/ D( s; S掂过碌蔗
作者: mike_usa    時間: 2013-8-5 06:10 PM

作者: ho4986545    時間: 2013-8-12 03:45 AM

樓主睇黎你真係好鐘意套劇
作者: t_kuansiong    時間: 2013-8-12 09:22 AM

thanks
作者: 屁屁zzz    時間: 2013-8-14 08:31 PM

haha!! so funny, captain cool like tomboy
作者: ly3155    時間: 2013-8-14 08:56 PM

cool魔抢晒镜头啦!!!
作者: sandkill    時間: 2013-8-16 10:25 AM

很多金句的出现,不过全部都很适合
作者: garciabox    時間: 2013-8-18 10:23 PM

金句構思得好,
9 h: g) u# K6 B  W+ H5 n對角色有好大幫助。
作者: a83au6    時間: 2013-8-22 01:38 AM

1  一個朱古力味的屎,一個屎味的朱古力,點揀呀?公仔箱論壇9 D2 U& b+ ]$ v  O" @4 p
, p, ?: ?; i& |1 2 如果蝙蝠俠要揀羅賓嘅話,你會揀一個高佢一吋嘅,定係同佢平頭?. N( n6 i- V& Z. M7 p$ D# d

n# J. ]$ q8 A4 P: b這兩句我喜歡 尤其是從 M.r 顧 口中說出 真是特別有感覺 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! Q4 f$ E  ?7 L6 d# S; Y
作者: angj    時間: 2013-8-25 01:22 AM

captain cool的金句很多呢5 a5 \) O3 ]( R* v, w4 [' c% j! h7 }
都好有期待呢~/ x4 q$ Y' B* D+ u
我簡直覺得我會當一個女人好似藝術品甘去欣賞,所以我會記得每一個同過我一齊的女人
作者: LSFaiii    時間: 2013-8-25 02:58 AM

每個金句都有出處的呢...在某大論壇的XD
作者: pcmiow    時間: 2013-8-27 01:33 AM

其实呢句:一塊有屎味嘅朱古力,一塊朱古力味嘅屎系抄电影『天生爱情狂』的。
作者: sensitive1993    時間: 2013-8-27 09:12 PM

somo lai ohhh ????
作者: yojanetchen    時間: 2013-8-27 09:48 PM

captain cool的金句,yeah~~
作者: benjobbk    時間: 2013-8-28 08:36 PM

作者: s1014    時間: 2013-8-28 09:30 PM

一塊有屎味嘅朱古力,一塊朱古力味嘅屎,點揀!!!good!!
作者: 200194    時間: 2013-8-29 07:17 PM

難怪,都一樣系禁區度傳嚟傳去,死都唔肯射.
作者: siufat0149    時間: 2013-8-29 09:11 PM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0