標題: 大馬藝人性愛照網上任睇 [打印本頁]

作者: 甘仔超    時間: 2008-2-2 10:56 AM     標題: 大馬藝人性愛照網上任睇

2008年02月02日
+ v/ \0 S( Y: gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb6 i( M3 |1 }( x$ X! [' D6 K( M
香港網上流傳多張藝人移花接木的不雅照片之際,馬來西亞亦出現一段疑為當地男女藝人的性愛片段被上載至網上,任人觀看。      
& @4 k4 i) s+ v- C% s                                             
. E7 T. k+ a, |& r9 R8 H1 ptvb now,tvbnow,bttvb掀競猜主角身份熱潮
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  X* ^, J$ x) P0 o) B9 r- }/ `
據《新海峽時報》報道,該段片長十分零二十秒的性愛片段,女主角相貌與馬來西亞一名著名女藝人的樣子非常相似,而男主角據悉也曾在當地製作的連續劇中演出過,不過畫面並不清晰,估計是用有拍攝功能的手機拍下的。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 w0 G2 d# _9 j- }

4 F8 H" f7 N- k自從這段男女藝人的性愛短片於一個星期前在互聯網上廣泛流傳之後,便在馬來西亞掀起一陣競猜熱潮,多個網上論壇和網誌,均有網民猜測短片男女主角的真實身份。

作者: jj99xx    時間: 2008-2-2 11:04 AM     標題: 回復 #1 甘仔超 的帖子

我話大方 d 咪重好, 唔好見人地 paris hilton 同 pamela anderson 瓜瓜嘈: V$ z6 ]) I) S! g

$ ^8 V; m2 U6 x4 q: L" y6 m5.39.217.76香港果單其實係 no big fcuking deal, 男嘅未婚, 女嘅未嫁
! d: L9 g& ]) }- f0 }/ D& n% MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 N( R+ L6 F1 p+ p2 H+ @( |7 E% o
就算嫁咗果个都係未婚前嘅事, 又唔係 E+ 去勾佬, 不過佢下面果號野都唔修剪下就真係肉酸 d 嘅
作者: 甘仔超    時間: 2008-2-2 11:13 AM     標題: 回復 #2 jj99xx 的帖子

都話今次呢單野d警察咁高度關注,
% Y, _9 W' u( _* w% ]* w會唔會想用呢件事向大陸學習引入網警而做嘅show!
作者: super.dog    時間: 2008-2-2 11:28 AM

香港警察办事效率真快!
作者: sakuraho1314    時間: 2008-2-2 12:33 PM

作者: sky8761    時間: 2008-2-2 12:38 PM

where got this movie ar?
作者: nthimpossible87    時間: 2008-2-2 12:45 PM     標題: 回復 #1 甘仔超 的帖子

is tat true.....??really wanna see it who the actor n actress
作者: laht    時間: 2008-2-2 05:15 PM     標題: 全世界華人將會永遠銘記英皇和偉大的愛迪生!!

代表全世界華人抗議英皇企圖阻止照片視頻流出,這是違背廣大人民群衆意願和需要的,是違反曆史規律的,這種逆潮流而動的行爲必將受到廣大人民群衆的唾棄!5千年以來,中華民族中港台華僑首次因此事而在2008之春團結了起來,表現了強大的凝聚力!這是一種可以抵抗雪災的力量,這是一種可以阻擋一切分裂勢力的力量,這是人民群衆需求的力量,妄想阻擋這一力量只能是螳臂當車!英皇應該正視社會現實,正視中國國情,認清他們的曆史使命,積極有效的投入到公布照片視頻的行動中去,或說服偉大的民族團結發起人愛迪生制造更多人民群衆喜聞樂見的照片和視頻。讓廣大華人能在五十年不遇的寒冬中過一個春意盎然的春節!全世界華人將會永遠銘記英皇和偉大的愛迪生!!
作者: 甘仔超    時間: 2008-2-2 08:45 PM     標題: 回復 #4 super.dog 的帖子

香港警察办事效率要睇下Slow俾邊個睇啦!
作者: andrew123    時間: 2008-2-2 09:14 PM

衣架想体下香港个单野,都体悟到 。迟佐添。边个有留低D相A,我都想体体WO:onion10: 。公仔箱論壇7 w3 i0 C8 ]5 L! E* l- I% ?
公仔箱論壇6 P) _4 J" k  @
THANKS.
作者: shenngau    時間: 2008-2-2 09:25 PM

really dun like this kind of news...this is not a good culture...
作者: 甘仔超    時間: 2008-2-2 09:27 PM     標題: 回復 #10 andrew123 的帖子

想睇要到大陸網站先得囉,個邊俾香港開放,
作者: andrew123    時間: 2008-2-2 09:47 PM     標題: 回復 #12 甘仔超 的帖子

我有吖,但係有格仔,体吾到。而且我仲想体D短片添。:onion18:
  j& A+ x( `7 \4 j& ^tvb now,tvbnow,bttvb+ _! I3 ^% x1 Y7 I6 W
邊個有呢????:onion10:
作者: 甘仔超    時間: 2008-2-2 09:50 PM     標題: 回復 #13 andrew123 的帖子

風頭火勢鬼都冇啦!
作者: andrew123    時間: 2008-2-2 09:52 PM

所以話呢~~ 蘇州過後無艇搭~~:onion18:tvb now,tvbnow,bttvb5 b( A0 K9 W6 O8 a* @, u

1 G/ M+ Y* x  A" uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 andrew123 於 2008-2-2 10:41 PM 編輯 ]
作者: windchuifeng    時間: 2008-2-3 02:01 AM

yam gong lo
作者: ricishi    時間: 2008-2-4 09:51 PM

由巨啦,我对大马人无乜兴趣的
作者: awind    時間: 2008-2-5 11:04 AM

唔同國家的人, 都有唔同程度的道德標準gey,
' G5 G0 V- e6 _7 X4 w. p( |香港連在性教育方面 都咁保守, 公開性愛照片就更唔洗講喇。5.39.217.76$ i: m3 v; ^0 M+ e1 m
5.39.217.76! G& F$ E; B$ }" k+ Z& ^
但身為一個政府, 多少都應該保持住社會個道德標準的…哪怕只係門面手續。
作者: jwxie518    時間: 2008-2-5 01:54 PM     標題: 回復 #1 甘仔超 的帖子

咁勁?公仔箱論壇# f5 F1 ]& j+ Q( H, J. h4 W
有冇片先?5.39.217.76* p" m" A# M7 D. E/ Z
好似呢d野好少人知@@
1 d. f$ q3 {- F8 F0 A% `tvb now,tvbnow,bttvb看來香港依家先收到風
作者: ipsiuwah    時間: 2008-2-5 02:30 PM     標題: 同我做老友,俾個依貓我,send相俾你!無計!

同我做老友,俾個依貓我,send相俾你!無計!
作者: ffei    時間: 2008-2-5 05:04 PM

不是移花接木,是货真价实的性爱自拍,太阳报可不能说谎啊
作者: devil2007    時間: 2008-2-5 05:24 PM

原帖由 甘仔超 於 2008-2-2 09:27 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 _  K0 q# L4 g4 k+ s) b
想睇要到大陸網站先得囉,個邊俾香港開放,
2 ^( P# r9 l& D7 h# l4 n3 E2 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 I: n3 q4 T) d9 I! b' @6 t5 q4 _
Hello.....支持下TVBNow好渦 :014: 公仔箱論壇2 t4 f$ m3 D, ^" ?. v! [% I
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=263575&extra=&page=1
作者: hjcn    時間: 2008-2-5 05:51 PM

以家最想睇就系啊娇啊芝的相,请问楼主有无啊
作者: wailam0719    時間: 2008-2-5 06:51 PM

無聊(放性愛片段的人)
作者: choonkian88    時間: 2008-2-5 09:30 PM

......NOTHING 2 SAY,MALAYSIA OSO GOT
作者: dmc22    時間: 2008-2-5 09:36 PM     標題: 回復 #1 甘仔超 的帖子

w:sleeps:hat the f......: Q, Z$ }' f2 F5 [

5 N" \9 ~, f9 i) ?5 U6 L7 L7 G公仔箱論壇[ 本帖最後由 dmc22 於 2008-2-5 09:45 PM 編輯 ]
作者: LEAN2148    時間: 2008-5-11 12:33 PM

loiuytrfcvbnm,k

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0