標題: 你地覺得新一邊隻色靚d? [打印本頁]

作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 07:10 AM     標題: 你地覺得新一邊隻色靚d?

* v% `; _8 Y" A' M/ y3 V6 Htvb now,tvbnow,bttvb 5.39.217.767 P: Q0 S( G9 m, d# t. |* B+ ]. g
公仔箱論壇& u! {  @5 t3 z& V2 x) e/ j
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 07:58 AM

真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 08:16 AM

好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 08:30 AM

真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色' b' U  I8 u. \8 T5 v
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
4 q: X9 K2 V7 A4 z, p/ k
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 08:31 AM

好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
  e6 x& w8 Y8 G/ G- X' h5 u% h晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
  }' s7 V* a7 {; V7 R; P& j公仔箱論壇呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 08:49 AM

# W& u: T" h: fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?公仔箱論壇6 K6 A6 I, `& @3 H- `4 O$ _* j
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
公仔箱論壇& \% Y& j5 t' q6 n, O% h! C
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 09:07 AM

: @/ s9 J# W$ A, b% v* |+ @公仔箱論壇呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
- _. S/ W4 y2 q+ PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
5 E+ J/ F  ^" ~6 Z; ], f
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 09:07 AM

4 ]1 h  r" d8 h" V" HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
0 c% x: k, V6 E( h# Z0 F. N' l  Cbombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
' k9 w" ?! t! K& B4 g0 A* P下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 09:19 AM

( j$ d, F; U. n/ R+ b7 l! i+ k4 e8 Vtvb now,tvbnow,bttvb下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?tvb now,tvbnow,bttvb. r0 p. b6 _9 C5 b' ?  N1 ?
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
3 n  O" h( I1 s* {唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 09:35 AM

tvb now,tvbnow,bttvb6 A+ Y; Q  {1 W" Y7 M9 a' L
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁6 \* X) c% K5 [2 U7 Y2 O
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
6 H; Q/ s, z/ ]+ }
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 09:36 AM

, _. E$ r" d6 i6 P% dtvb now,tvbnow,bttvb唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
+ i% x1 u' m8 N( Q, U# k& Z5 g' s" @bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
5 V# o# j; r% M6 ?, NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 09:50 AM

& z: w4 ]0 y. F) |3 P4 ^# j
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
9 n" y4 \# }2 s5.39.217.76鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
5.39.217.76- o# K" B5 n# O* v* Z+ N/ A7 v9 Q
我個陣冇特別格價個d呀公仔箱論壇6 B2 o4 u  b4 G, V1 E
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
作者: kenneth_2    時間: 2013-6-1 10:08 AM

我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
作者: kenneth_2    時間: 2013-6-1 10:12 AM

公仔箱論壇) u* E' R' a6 u
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
+ O0 a# c* ]) F, ?8 d/ Y公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
公仔箱論壇! j1 ~# {% s+ N" O5 o+ D) H# Q
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 10:27 AM

* z; {! \* _2 K- z我個陣冇特別格價個d呀
6 ^1 e3 i: f" z+ E/ P' h0 ^公仔箱論壇但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉1 T; f# C$ M3 @8 |
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 g( }3 E% {* Z' c: ^
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料
作者: kennethchia916    時間: 2013-6-3 12:37 AM

黑色底調高貴 缺點容易有手指印 ,銀色金屬感較重 缺點不耐髒 , 我選擇了銀色
作者: fatboy006    時間: 2013-6-4 01:04 AM

黑色好型仔,唔知拎上手係點呢
作者: chingrass    時間: 2013-6-17 10:06 AM

白色, 雖然容易邋遢。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0