標題: 演員是否一定要撐自己套劇 [打印本頁]

作者: cc633    時間: 2013-5-20 01:33 AM     標題: 演員是否一定要撐自己套劇

金枝2一眾演員(除了被孤立嗰位之外)由開始一直死撐到現在,讚不絕口。自己不其然在想,若在酒樓擺酒,來了一道菜,位位賓客吃到咀扁扁說不好吃,但酒樓廚房,傳菜,企堂,部長紛紛走出來說這道菜頂瓜瓜,要慢慢咀嚼先可以,咁食客係咪更加火滾?
作者: roycth    時間: 2013-5-21 10:51 PM

是,一定會
作者: maxxam123    時間: 2013-5-22 12:30 AM

应该要撑的吧
作者: 霍霍仔    時間: 2013-5-22 10:09 AM

唔一定吧
作者: kevinongkc    時間: 2013-5-25 03:23 AM

应该要撑
作者: bgdqaa    時間: 2013-5-27 05:25 PM

必須撑啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% W& E. Q, a1 i6 v( ?4 @
唔係又比人話反骨啦
作者: onefaceon    時間: 2013-5-28 01:42 AM

宜家好多唔撑就比人殺
作者: leon0621    時間: 2013-5-28 03:53 PM

基本上應該要撐吧...
作者: Silver_Fish    時間: 2013-5-28 08:02 PM

其實演員都系打份工嗻,d戲ge收視好壞同評價如何,唔系單單靠演員,編劇、導演、每個參與拍套戲ge人都會影響到套戲ge收視同評價。拍佐套收視好ge戲,要撐;拍佐套負面評價多ge戲,更加要撐;如果拍部戲ge人都唔撐套戲,咁負面的聲音會越來越多,套戲唔使播都得了。
作者: hon328328    時間: 2013-5-29 01:33 AM

基本上應該一定會撑自己套劇
作者: 屁屁zzz    時間: 2013-5-31 05:28 AM

yeh!!! they get pay for doing it!!!
作者: smpyuen    時間: 2013-5-31 05:33 PM

It depends....... I like to see people/actors being honest.
作者: wilsung    時間: 2013-6-1 05:55 AM

失望, 好失望.........
作者: sau2000    時間: 2013-6-1 09:16 PM

應該要﹐完了才批評﹐
作者: shredcandy    時間: 2013-6-1 10:20 PM

我覺得多多少少也要撐自己的演出,始終拍劇也是團體工作,自己也不撐,會使其他同事很失望和灰心。
作者: Stupidfanny    時間: 2013-6-1 11:05 PM

其實so far唔覺得雯女講過D乜,飛紙仔和對白唔係人講,就係咁多,呻下都比人利用大做宣傳。識博宣傳又邊及得上那位臨場赤裸上身替劉嘉玲拉車嘅壯男?!
作者: 鬼虎    時間: 2013-6-2 03:24 AM

我覺得唔係囉
作者: wk_leung    時間: 2013-6-2 09:54 AM

我覺得多多少少也要撐自己的演出,始終拍劇也是團體工作,自己也不撐,會使其他同事很失望和灰心。5.39.217.76# q* s7 C" ]% r. k% ?4 Z/ @
shredcandy 發表於 2013-6-1 10:20 PM
公仔箱論壇+ t: Y' k' ~! t* p9 k' Q  Y' n. b5 i
; @/ V$ B( X' N1 N
使其他同事失望灰心算甚麼回事, 這倒是演藝員們樂而為之的事呢. 只是人在屋簷下, 豈能不低頭. 不撐的話肯定要被算帳的啊.
作者: tcma    時間: 2013-6-3 12:07 PM

support even it is rubbish?
作者: rock_xx    時間: 2013-6-3 03:11 PM

自己都唔撐自己, 人地點信你套刻係得呢?

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0