標題: 其實都唔係咁唔好睇。 [打印本頁]

作者: idwing    時間: 2013-5-6 09:57 AM     標題: 其實都唔係咁唔好睇。

; h7 g$ O5 Y0 i2 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇2 y: J* x* A- p4 G4 x2 t, C
可能因為聽晒各界講膠倫布有幾唔好睇﹐所以抱著「就睇下你有幾唔好睇」的心態來睇﹐其實又比想像中好睇!
0 V" y8 [; a7 x2 N7 _2 y( r/ T; _
如果抱住以下幾點心理準備睇﹐我覺得其實套劇係ok﹕& Q. t: R2 L; s4 b, R
公仔箱論壇! b7 }: ?- C  C5 s4 n* M5 j3 X5 {4 Q
1. 呢套係科幻片﹐唔係喜劇。5.39.217.76) F( i! C& `: H2 }. D: A
2. 呢套係一套漏洞百出的科幻片。tvb now,tvbnow,bttvb' B$ r1 s; ~) D( k* o
3. 睇故唔好駁故。公仔箱論壇" ~9 t0 C( T) n4 H4 l- q
4. 馬賽個角色係煩﹐但係其實都唔夠你條港女女朋友難頂﹐起碼你每晚只需要忍佢一粒鐘。tvb now,tvbnow,bttvb; @5 @+ g2 h: d/ I
  Z4 D) P1 ]* c' x! ~) t9 Z
我慶幸套劇無腰斬到﹐如果唔係過去兩星期少好多笑料。
作者: chkhoo    時間: 2013-5-6 10:33 AM

都系麻麻地...
作者: mrfusion    時間: 2013-5-6 09:08 PM

as a science friction, it is still a complete failure.
作者: loklovehk    時間: 2013-5-7 02:37 AM

作者: 041099999    時間: 2013-5-8 11:05 PM

very disappointed.
作者: 霍霍仔    時間: 2013-5-9 11:13 PM

i agree with you!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0