標題: 你地覺得new htc one定係s4好d呀? [打印本頁]

作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 03:17 AM     標題: 你地覺得new htc one定係s4好d呀?

兩部都係近期大熱既機皇, 又差唔多時間出, 你地覺得邊部好d呢?
作者: i.miss.u    時間: 2013-5-1 03:43 AM

我就覺得ONE好D, 起碼有明顯改進, S4真係同之前差唔多
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 04:17 AM

一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-1 04:34 AM

new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 04:51 AM

一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
$ l1 ?5 [* ~1 |0 r4 T3 l6 m% Q2 @6 p) H公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 04:17 AM
5.39.217.761 L1 D$ j3 }$ j1 z" y6 ^  \9 X' g
係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 04:52 AM

new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 M% w- [3 A0 M2 \& ^# v
晴天陰天 發表於 2013-5-1 04:34 AM
公仔箱論壇( s. T1 A# d3 X4 B- R
s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-1 05:09 AM

8 K! d1 Y+ G7 f; y6 _; R) Ys4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
* f6 H, H2 ?0 ztvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:52 AM
5.39.217.76' n" N; c) P0 e: i
$5898呀, 我覺得太貴TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 Z1 o$ Q( n) g2 d5 ^
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 05:24 AM

/ a- D' h# I. ]" I5 r公仔箱論壇係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多5.39.217.76' d8 P0 M2 y7 s3 s: J8 m
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:51 AM
6 O  h8 ]' P$ A" w9 r
咁一定係...話晒都金屬殼, s4都係用膠殼咋, 質感冇得比
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 05:25 AM

, |) ?% K- J' O/ ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$5898呀, 我覺得太貴
( U2 ?! R: M) H4 r- _tvb now,tvbnow,bttvb而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價; G0 U. {3 j4 n4 D  f$ c
晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
" O( f5 M8 j1 V  t( x' D9 N- B其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 05:41 AM

( M  o4 Z8 D0 C/ Z5 I* u2 N$5898呀, 我覺得太貴5.39.217.764 Z! A7 B8 S9 h' B& z/ p6 Q
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價" O9 s6 g$ h0 O
晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% G* l: K" U6 }% Y7 q
下咁貴' J+ I) T4 F" m5 `
佢咁樣分兩個版本賣...有d搵笨咁...
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 05:41 AM

公仔箱論壇- s/ G/ ^& K3 s5 z2 E. M
其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
; {4 E6 t1 F( V! w" S! J魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 05:25 AM
5.39.217.76, W2 U- x& W) X- s
really?等我仲以為真係8核, 咁搞法又真係唔值成6千蚊喎...
作者: 沒有人像你    時間: 2013-5-1 05:58 AM

最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 06:22 AM

最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
0 E, O! T$ v$ [  l& L5 \/ `沒有人像你 發表於 2013-5-1 05:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! z5 E* j$ r) F" ^
今次sense 5 d功能幾正, sense tv都夠得意啦
作者: danlitw    時間: 2013-5-1 07:42 AM

陸版的NEW ONE就完美, 可裝記憶卡, 其他版就不行TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  e7 u* u$ Y% ?8 F% }8 g5 P
如果是NEW ONE是陸版我會買, 否則還是會選S4
作者: Hl2000    時間: 2013-5-1 10:41 AM

one!!!!!!!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0