標題: 【初五啟市錄】最討厭的角色選舉 [打印本頁]

作者: leekwoklam    時間: 2013-2-11 04:44 PM     標題: 【初五啟市錄】最討厭的角色選舉

7 h) e& j0 \. s1 X
【初五啟市錄】最討厭最想「叮」走的角色選舉
1 A' i$ K1 i7 Y3 P" S
[attach]2041988[/attach]
* o# s, d9 S- y- \! Q; j2 Z7 I7 T1 z9 c
我本來唔想喺新年講這種話題的, 因為感覺上有違我向來包容的原則。
' V1 R+ R% [  X8 r& yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

. b# \( z3 {- @, I0 O3 l但實際上,由自己觀看及其他的網友發言之所見所聞,除了劇情吸引力的問題外,0 b& A, @8 ~# _, @
好些角色真係好唔妥、令人煩厭。如果你可以「叮」一聲變走其中兩個,你會點公仔箱論壇- A3 R, r3 J" q( a
揀呢呵?
. A$ D% U9 l* [+ n( k! S- X- }公仔箱論壇
+ J& e: M  ~. p" V* k% m
請會員投票後在回帖時也填上你們選擇的角色或演員名。5.39.217.76! r" S. i! e5 A% Y% H
如果加番些少論據(冇都唔緊要)就更佳啦。
4 w( i6 \" E- w6 atvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇7 E( L/ o% C0 x. o  y6 }
《初五啟市錄》優點缺點對對碰-大派利是已經啟動咗啦,投完票去支持一下,收吓利是啦。
* k2 v/ z1 k9 Y4 I4 }4 ^5.39.217.76
http://www.tvboxnow.com/thread-2464618-1-1.html

作者: leekwoklam    時間: 2013-2-11 04:53 PM

已經有很多人攞咗利是,快把握機會。
作者: leekwoklam    時間: 2013-2-11 08:32 PM

兩姊妹可以係大小英或雅媛雅文都有可能呃!
作者: cityusam01    時間: 2013-2-11 08:37 PM

林夏薇(唐雅文)
作者: 大文細佬    時間: 2013-2-12 04:01 AM

點解兩個女仔角色會係最討厭架呢?.. 我個人就係睇啲演員有無演技... 呢板最高percentage嗰兩個女仔响呢套劇都交到佢地既戲份...演技對佢地黎講已經好好.. 反觀黃浩然就真係唔得喇.. 佢真係要加倍努力研究演技. 都演活唔到個角色.. 所以我覺佢最討厭!
作者: crazycrazyman    時間: 2013-2-12 09:25 AM

最不喜愛,總好過不聞不問! 我揀林夏微, 因她演得唔好, 很土!
作者: leekwoklam    時間: 2013-2-12 04:35 PM

大文細佬 & crazycrazyman 有心機回帖,當然抵讚啦。
作者: butyu    時間: 2013-2-13 12:44 AM

唐玉卿在劇中的角色,只有破壞無建設.雖然唔係眾望所歸,不過都贊成無得留低.
作者: fire668    時間: 2013-2-13 09:32 AM

林夏微
作者: serrurier    時間: 2013-2-13 10:13 AM

少爺同姑姐,佢地兩個都做得好乞人憎!唔錯!唔錯!繼續努力!
作者: leekwoklam    時間: 2013-2-13 10:51 AM

serrurier 講得好。
作者: cindykeng    時間: 2013-2-13 08:46 PM

林夏微
作者: 留美博士    時間: 2013-2-14 01:02 AM

他們演得很浮誇,不太好看
作者: Testydroid    時間: 2013-2-14 12:49 PM

So Fun, noisy and annoying !
作者: hcat123    時間: 2013-2-14 01:45 PM

林夏微
作者: leekwoklam    時間: 2013-2-14 09:03 PM

大、小雙英雖然不在三甲之列,但排位都算頗前,唔知恭喜定唔恭喜好。
作者: dick_cyw    時間: 2013-2-14 09:53 PM

唐雅文不二之選
作者: test8456    時間: 2013-2-14 09:57 PM

唐玉卿
作者: lovelulu59    時間: 2013-2-14 10:14 PM

林夏微
作者: sese87    時間: 2013-2-14 11:39 PM

林夏薇(唐雅文)
作者: jactkwn    時間: 2013-2-14 11:46 PM

樓上有D人好明顯係為反而反啦, 反堂兄反埋堂妹.
作者: tn120794    時間: 2013-2-15 12:47 AM

楊明啦睇住佢床戰葉翠翠,就眼火爆
作者: lockecarmen    時間: 2013-2-15 08:15 PM

楊明(汪振邦)
作者: 楊傲龍    時間: 2013-2-15 09:21 PM

林夏薇(唐雅文)  : 演技麻麻TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 N% w+ ]: G7 o: d
馬海倫(汪美玲)  : 做極都係同一個通,8點係咁;9點半又係咁...
作者: catcat002    時間: 2013-2-16 11:44 AM

林夏微
作者: jactkwn    時間: 2013-2-16 06:52 PM

樓上果然好多疑似反峯打手。真五毛仲識解釋何謂「演技不佳」,樓上個D,一毛都嫌太貴。
作者: terrylkh    時間: 2013-2-18 11:05 AM

不太喜歡樂瞳(蘇芬), 不會演
作者: 後天美    時間: 2013-2-18 01:25 PM

樂瞳演嘅穌芬,太過火和太粗佬,又大声,每次佢出現覺得好煩!
作者: setomomo    時間: 2013-2-18 01:39 PM

樂瞳(蘇芬)
作者: scybpl    時間: 2013-2-18 05:17 PM

好看,很好看
作者: chyng21    時間: 2013-2-19 12:28 AM

樂瞳(蘇芬)...her voice sucks~!
作者: 細佬檸    時間: 2013-2-19 01:48 AM

林夏微!!!!!!!!!
作者: lowfun    時間: 2013-2-19 09:49 PM

1# leekwoklam
2 h+ i) _5 U1 p# T2 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。楊明(汪振邦)
作者: 口爆一郎    時間: 2013-2-21 06:46 PM

1.2. 5 .13.14 都係 .....
作者: slin345    時間: 2013-2-21 08:35 PM

對這題材興趣不大
作者: nokou    時間: 2013-2-26 03:44 PM

大英 小英 !!!
作者: 阿ㄨ    時間: 2013-3-4 12:44 PM

還好 裡面沒什麼大惡之人  如果要我選 我會選"釗哥"不喜歡他那太過的喘氣聲 ?"咻"
作者: leekwoklam    時間: 2013-3-4 02:39 PM

呀,扯蝦叔叔呀呵。
作者: catmimi0405    時間: 2013-3-8 11:50 PM

睇左半集!想講粗口!之後冇再睇

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0