標題: 貝娜齊爾遇刺身亡新聞圖片集「注意血腥內容」 [打印本頁]

作者: 甘仔超    時間: 2008-1-3 12:45 AM     標題: 貝娜齊爾遇刺身亡新聞圖片集「注意血腥內容」

! N+ r  u8 C; q3 z, K6 e9 I  @巴基斯坦前總理、人民党領導人貝·布托12月27日在首都伊斯蘭堡鄰近的拉瓦爾品第市舉行的競選集會上遇襲身亡。
1 e& b6 }% ~( L& q- s5 V0 U6 X& a: T

% ~5 r+ R. z# g5.39.217.76事發時,一名男性自殺襲擊者首先趁亂開槍擊中貝·布托的頭部、頸部和胸部,隨後引爆綁在身上的炸彈包。
8 Z9 Y/ x% `" _: STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 @5 ]' v5 J3 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 A( m: g4 {! s$ a, ~% |* W公仔箱論壇事發時布托剛剛結束一次競選演講;在她與隨從準備離開演講地某公園時遭遇自殺襲擊。
$ J7 x8 ^& Y9 k+ BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 Q. I+ \  l: m2 Y

+ W  s0 N% ~" e9 I& s/ I本次襲擊事件至少有15人遇難,一百多人受傷。
* z7 `3 O4 A' X- |+ g公仔箱論壇公仔箱論壇) P  X$ s" B& ?7 r9 V

9 G$ i% H8 O" ?; K0 }tvb now,tvbnow,bttvb爆炸現場十分混亂,人們驚魂未定。
; y7 x( V6 U' h# O$ {  ?公仔箱論壇) T" v. p7 \7 l' Y2 {
5.39.217.76- g' Y  I' C' s5 M' X* i
人民党一些支援者在事發後痛哭流涕,也有一些支援者則在街道上點sorry篝火以示抗議。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 P4 s, K9 L* I  V' i* B; x& ~
6 Y0 Q9 \3 Y$ [4 P8 K& J
tvb now,tvbnow,bttvb9 L+ f) ~3 d' ?2 m! q
布托今年10月結束流亡剛剛歸國時,歡迎她的民眾隊伍就曾遭到自殺式襲擊,當時至少130人遇難。
作者: jj99xx    時間: 2008-1-3 01:06 AM     標題: 回復 #1 甘仔超 的帖子

兒童不宜?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 n3 O; q7 w6 |+ R- }7 F
, `8 h1 q4 p. Q( G/ Z/ E& V: D
佢地有時间都去成人区 dowlnoad 四仔啦,点会对時事焦點有興趣 bor...
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-3 01:38 AM     標題: 回復 #2 jj99xx 的帖子

費事啦!你知依家d人乜都投訴一餐架啦!
作者: jj99xx    時間: 2008-1-3 01:50 AM     標題: 回復 #3 甘仔超 的帖子

係呀係呀、上个月就有条八婆晌海外区唔夠我講就打我毒針
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-3 01:59 AM     標題: 回復 #4 jj99xx 的帖子

下!有d咁嘅事?咁佢有冇叫埋老豆老母出來呀?如果有就告佢一狀先啦!
作者: jj99xx    時間: 2008-1-3 02:03 AM     標題: 回復 #5 甘仔超 的帖子

我夠「硬」淨,唔瓜得、不過佢真係冇乜 class, 用阴招
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-3 02:13 AM     標題: 回復 #6 jj99xx 的帖子

所以話呢!話不投機半句多,講野要有point!!係咪?
作者: jj99xx    時間: 2008-1-3 03:04 AM     標題: 回復 #7 甘仔超 的帖子

有好多人係知些少辦代表嘅,条八婆响花旗做咗幾多日人吖,成日講言論自由,但係又唔夠料同我討論,出陰招打我毒針、唔敢同我公開辯論,佢口口聲聲話我傷害人,咁佢打毒針就重勁啦
% t2 }: U! I" D+ Z# J* M. c5.39.217.76
. Z; e) |' C. x5 b$ u+ G5.39.217.76佢話我鬧人,你同我由舊場玩到新場,你都知我不嬲都係嬉笑怒罵,但係重冇 getting peersonal 啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 R2 g7 r& X; h9 k! v

Z0 R  i1 D) f) @我果日個帖重係做和事老,叫第三者唔好同佢地 owl, 你話佢係咪小氣八X卦, just who the hell she thinks she is???
# U* u( }7 P7 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" `( P7 b# M8 q) V
若要人不知,隨非已莫為嗎
/ x/ O" ]" c$ a8 z* n5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# }6 I' P) ^0 v$ i1 z7 X
作者: 甘仔超    時間: 2008-1-3 09:13 AM     標題: 回復 #8 jj99xx 的帖子

咁就要見識下呢!3 L7 [+ t8 M$ d
唉.可能長年匿埋係唐人埠呢.d人冇乜想像力架,
作者: jj99xx    時間: 2008-1-3 09:45 AM     標題: 回復 #9 甘仔超 的帖子

所以我唔再同 d 曲解民主自由 ge 靚妹嘈,費事教精佢
# q" V2 N2 y, v1 p  |! {5.39.217.76% t; q) V; S- \( \1 t* v
有 d 人一味识 complain, 咁就以自已掂
5 f( ~. b* t- |& `: y0 r% V公仔箱論壇# i* @  ]2 S6 ~/ S7 D
可能連乜野係 crouching tiger, hidden dragon 都唔識呢

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0