標題: [美洲] 垃圾家長選舉 [打印本頁]

作者: jj99xx    時間: 2007-12-21 09:25 AM     標題: 垃圾家長選舉

希望以下呢种情况唔会發生在華人社会
作者: e_kwock    時間: 2007-12-21 02:23 PM

如果只是开玩笑..............也太离谱
作者: jj99xx    時間: 2007-12-21 05:53 PM     標題: 回復 #2 e_kwock 的帖子

果張用 duct tape 將个細路痴响牆上面都幾過引咖
作者: e_kwock    時間: 2007-12-23 02:59 AM

净系得果张可以接受
作者: scslam14    時間: 2007-12-24 10:11 AM

These are very funny photos !!! Nice share !!! Thank you so much !!!
作者: jj99xx    時間: 2007-12-24 10:22 AM     標題: 回復 #4 e_kwock 的帖子

你千祈咪学添bor
作者: e_kwock    時間: 2007-12-24 11:53 AM

一定0吾会
作者: 甘仔超    時間: 2007-12-24 01:13 PM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ O/ |: ]; R+ ^  x7 k. E

@- {! p5 d+ R5 ]  eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- w6 o1 b! z5 T* J
呢d事點唔会發生在華人社会?公仔箱論壇4 F2 g. F/ d3 w6 ~5 `6 h* B' X/ S) ^

! K) u/ D5 l0 L: [% @tvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 甘仔超 於 2007-12-24 01:43 PM 編輯 ]
作者: 笨汶    時間: 2007-12-26 04:46 AM

係咪真架,定玩架咋....
作者: 甘仔超    時間: 2007-12-26 01:34 PM     標題: 回復 #9 笨汶 的帖子

你講邊張真定假先,JJ個d我就唔知,5.39.217.76# a% z% `# v5 @% M  X
我個張已經上晒頭條,個仔唔聽教比佢老豆捉去遊街!
:onion18:
作者: lzm001    時間: 2007-12-29 08:53 PM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0