標題: [疑難求助] 男友最希望收到女友什么生日礼物? [打印本頁]

作者: kaya1228    時間: 2012-8-31 02:54 PM     標題: 男友最希望收到女友什么生日礼物?

男友的生日要到了,请问各位~
+ }, \: R- b9 b9 Ytvb now,tvbnow,bttvb男友希望收到什么礼物?
* Y3 {4 W; G  L4 v9 N; F大家送过什么给男友吗?
. r, C, V/ ~; G# X% a公仔箱論壇请各位帮帮忙~
作者: DDTBomitta    時間: 2012-8-31 02:58 PM

男人很容易滿足的+ W9 w  a$ r0 k

* Y9 V/ |+ z8 O: z" V/ S/ Y" V  p3 J公仔箱論壇綁一個大蝴蝶結在自己身上公仔箱論壇8 Z6 q2 o1 k* G+ j
其他什麼都不要穿
7 W9 x# V% c& H4 x5.39.217.76手裡拿著他最愛的啤酒
* [* `  d4 g7 htvb now,tvbnow,bttvb( F5 D( I9 F- K& G4 V
''生日快樂''
作者: kaya1228    時間: 2012-8-31 03:05 PM

男人很容易滿足的1 T* Q) l' \; c. N5 U' d" F

; N5 p3 s% U0 M$ v2 e% H" ^4 Q9 w公仔箱論壇綁一個大蝴蝶結在自己身上TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) O3 ]8 x3 S7 @" g
其他什麼都不要穿5.39.217.763 }; `2 J" I" c% u
手裡拿著他最愛的啤酒
3 v# q& j5 c0 R7 G6 q; J, \% S5.39.217.76
" H% M' X- f6 [$ `''生日快樂''
7 `8 E: k5 _* u! z; c! q0 z5.39.217.76DDTBomitta 發表於 2012-8-31 02:58 PM
8 r# I1 C/ u3 [; _+ J( B: H/ m! L
那个以后才送。。
" L" W) G+ \4 s8 E; S% g' M, eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。第一次送男友礼物~tvb now,tvbnow,bttvb* B: `8 t; V0 [9 |, F! k! M
他希望是实用的~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( H" P9 d, N4 [8 k9 i5 z3 _. a+ c
。。。那该怎么办呢?
作者: friendbird    時間: 2012-8-31 03:35 PM

"實用" 有時都幾主觀~~如果想直接用錢買....可以從以下方向出發~~
, F. \, z- s2 f; pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.762 O: h# z/ i  s6 [
留意吓佢近排留意緊D乜產品~5.39.217.76+ b; ^+ i6 {! R. y, i8 {5 Z
或者佢有無咩一直用緊, 但已經變舊, 想買新既又唔捨得~公仔箱論壇( M5 x/ n: K1 ]4 L: Q* c" O
或者有咩產品可以幫佢解決到(大/小)煩惱~
作者: kaya1228    時間: 2012-8-31 04:55 PM

"實用" 有時都幾主觀~~如果想直接用錢買....可以從以下方向出發~~
! F. r7 p/ J& u: W  u公仔箱論壇
; @& d! h( ~! ]3 n9 a% o公仔箱論壇留意吓佢近排留意緊D乜產品~
" i  r1 S( F0 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。或者佢有無咩一直用緊, 但已經變舊, 想買新既又唔捨得~5.39.217.76* K2 @6 W' I) t' b7 D" |( o3 ~* K
或者有咩產品可以幫佢解決到(大/小)煩惱~ ...
7 F. A/ P! D: e. ]tvb now,tvbnow,bttvbfriendbird 發表於 2012-8-31 03:35 PM
5.39.217.76- E+ y+ N  Q' c  Y5 F7 S  j
3 _. {. Q9 |; w, s$ A9 }
那。。。比如什么?请问可以给例子吗?
作者: GN2160659    時間: 2012-9-10 10:21 AM

最簡單 有錢就買部佢好想要既電話 無錢就買蛋糕囉~ [記得要親自送上]
作者: kaka.7715    時間: 2012-9-13 11:45 AM

講“生日快樂”陪佢食飯最實際啦!!!
作者: frh0514    時間: 2012-9-13 12:27 PM

我同男友刚刚开始的时候只需要我陪下他就可以~, T. m% c4 g8 G0 T
而家我直接咩都唔送都是陪下他~( _3 Q% c5 X. s
但是平时会好留意他需要咩~
5 j$ d, j/ E7 ?8 Z9 P1 l, w有需要就提供下~
作者: Icedtea_822    時間: 2012-9-13 01:20 PM

情侶之間生日禮物講心意,未必要系貴重金銀首飾,高級電子產品,有時小小禮物已經好開心,睇你自己擺咩心機落去。。。。你買了超貴嘅電子產品,唔啱佢口味,到了手,還是放埋一邊。。。變了電子垃圾。。。。
作者: 木人仔    時間: 2012-9-13 04:49 PM

男人禮物最簡單,你明的LOL公仔箱論壇- e3 M+ Z1 Z' X
禮唔禮物睇佢小唔小氣,小氣就送份貴D既(同佢上次送比你既果份比較)公仔箱論壇9 ]" ~5 s5 n3 ]; q+ Q: F
唔小氣就是但,就算你送舊唔等洗既,比佢佢都唔會話有D咩特別唔鍾意
! h; x  |' v3 d7 ?公仔箱論壇個重點係你送的
作者: josethong    時間: 2012-9-13 11:20 PM

送你的处给他啦
作者: ertingryan    時間: 2012-9-15 02:20 AM

陪他就很不錯瞜
作者: KK_DH    時間: 2012-9-15 03:48 PM

% {# K7 i6 Q) @# [/ ?: ?tvb now,tvbnow,bttvb
2 k2 e) S: H2 l9 A那。。。比如什么?请问可以给例子吗?公仔箱論壇4 R1 O3 d5 W3 A8 T0 J8 M, k* h
kaya1228 發表於 2012-8-31 04:55 PM [img]http://thank[/img]
- E/ D+ T" q9 @# l% w/ ]1 H5.39.217.76公仔箱論壇3 E# c5 x- A. p$ S! i" w
打火機囖。。幾實用。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0