標題: [拳王] 鄭嘉穎個仔仔好CUTE啊!你哋覺得點啊 [打印本頁]

作者: saiii    時間: 2012-4-28 10:28 AM     標題: [拳王] 鄭嘉穎個仔仔好CUTE啊!你哋覺得點啊

睇到依家第十集啦( x! h/ f* D0 A% ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 i% W: ?% I1 g% K0 |9 L6 p9 S
覺得呢個細路仔越睇越可愛!公仔箱論壇" n7 s* @. n1 a: I# J

) k/ S4 U: d% T8 ^d戲都唔錯
9 Y0 x5 g- {4 w4 d( c( NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb7 v1 y. ?8 k( x7 {% w% G
大家覺唔覺啊
* v4 H  n% N3 N/ O2 L1 A
. O0 A. Y( x* ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
作者: lawrence88    時間: 2012-4-28 01:38 PM

OK!都唔錯
作者: kk2004kk2004    時間: 2012-5-1 01:57 PM

very good
. Z8 C+ k% I& A- U6 ~
# Q! h2 `4 I7 \4 D9 J公仔箱論壇so smart
作者: waiw    時間: 2012-5-4 01:56 AM

good boy look!
作者: landy1982    時間: 2012-5-7 02:42 PM

希望长大后不会长残
作者: yy66    時間: 2012-5-9 10:08 AM

有D生硬!好似係到背台詞!有待磨練
作者: akira8110    時間: 2012-6-16 06:24 PM

可能第1次拍劇..我覺得他眼神,台詞都有點生硬
作者: ilovesa4ever    時間: 2012-6-19 05:21 PM

老吉好cute呀!
作者: jeanejhua    時間: 2012-6-29 09:42 PM

很仲意下!!!真是几cute啊!!!
作者: bradb    時間: 2012-7-6 03:33 PM

我都覺得好得意呀,講對白都ok
作者: 五香牛肉    時間: 2012-7-7 02:03 AM

表情豐富XD
作者: kaiser_hu    時間: 2012-8-24 05:12 PM

还是很怀念烈火雄心里面王喜的女儿,真是好可爱

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0