標題: Airbus A380 空中巨無霸 解剖車圖 [打印本頁]

作者: jj99xx    時間: 2007-11-13 03:11 AM     標題: Airbus A380 空中巨無霸 解剖車圖

copy and paste the following linkage.  enjoy!
: X/ F3 ?' ]2 n, R4 N公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb0 R2 D- N+ M0 q2 b7 g/ p
tvb now,tvbnow,bttvb8 w) p8 [. W3 f$ A' w% |
http://mail.google.com/mail/?ui=1&attid=0.1&disp=vgp&view=att&th=11634506ac24cfe5公仔箱論壇2 a, a( Q% r$ b( ~9 e$ L# U! }

* Q3 V7 z1 ]/ H4 X0 \3 t2 q" [; jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.769 @5 m5 S; T1 S# [
說声多謝也無妨, courtesy is contageous.
作者: jj99xx    時間: 2007-11-13 03:12 AM     標題: 更正

click linkage 就成
作者: haihe    時間: 2007-11-13 03:14 AM

强悍!!!!!!!!!
作者: 甘仔超    時間: 2007-11-13 03:34 PM     標題: 回復 #1 jj99xx 的帖子

冇人多謝呀,等我嚟啦,怕A380都唔係咁可靠!!
作者: jj99xx    時間: 2007-11-14 12:26 AM

原帖由 甘仔超 於 2007-11-13 03:34 PM 發表
: K: p3 x5 Z$ F8 L, v6 L冇人多謝呀,等我嚟啦,怕A380都唔係咁可靠!!
9 W5 ~! i3 l; g- ~) F
多謝超哥捧場,五十幾个人都係齋睇嘅,真心淡TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% x3 _& b" a2 w
tvb now,tvbnow,bttvb: A0 @- A% R! m  G5 U
隻新机太大,餐後睇完电影去廁所就包你等半粒鈡至有得你上,如果你肚疴就包你一衭都係,出醜當場
作者: 甘仔超    時間: 2007-11-14 11:09 AM     標題: 回復 #5 jj99xx 的帖子

char_char3000 不在的日子的確清淨左好多!3 j$ N/ i$ W2 H' `' r

- M/ G5 C2 f& ~tvb now,tvbnow,bttvb你要多人回的是thx..之類的帖,還是有質數的帖?

# w$ g+ C; @' F' \# G" h8 f
0 P( F) f5 ]$ S& d+ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 甘仔超 於 2007-11-14 11:15 AM 編輯 ]
作者: jj99xx    時間: 2007-11-14 02:10 PM

原帖由 甘仔超 於 2007-11-14 11:09 AM 發表
' {- H5 t5 p$ z, |" L) S1 H/ B! @! Itvb now,tvbnow,bttvbchar_char3000 不在的日子的確清淨左好多!* H9 k! {7 ?3 s  T
- k" C3 \' T9 M
你要多人回的是thx..之類的帖,還是有質數的帖?
# G4 _2 p/ s! M1 v# M如果有多啲人参與討論,咁當然係最合理想啦
* t' P1 p8 _% m( A9 j) Otvb now,tvbnow,bttvb
, Z! ?6 z. \$ b7 v( z* ~1 I1 ^5.39.217.76齋說声多謝都屬於支持和鼓勵,當然歡迎
作者: 月※月    時間: 2007-11-14 11:44 PM

我來支持你!5.39.217.76+ f: {8 J/ J0 T3 {
多謝分享!
/ n8 x4 ?5 f  @7 g  L, L公仔箱論壇感謝作者!

作者: 月※月    時間: 2007-11-15 12:21 AM

原帖由 jj99xx 於 2007-11-14 12:26 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb; m) F+ f/ z8 v( y
1 M# }$ y0 X0 o+ U" |) U1 b' z
多謝超哥捧場,五十幾个人都係齋睇嘅,真心淡TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" A( \' g, x+ x2 v

( f& a/ w$ u' a. p( U隻新机太大,餐後睇完电影去廁所就包你等半粒鈡至有得你上,如果你肚疴就包你一衭都係,出醜當場 ...
/ u/ C2 s- v. N. R1 x/ f1 Qtvb now,tvbnow,bttvb
/ w) E5 P  J( ~, LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我有看你的帖!$ j# q: I. g6 Y- i
但但但...我不懂怎回帖啊!!!
' a  F7 U$ Q' \& \tvb now,tvbnow,bttvb如果要我只回一句>多謝!公仔箱論壇5 h! l" p% [9 `7 C
我覺得好像騙帖子積分嘛!!!
4 ~: P: G+ N/ D8 ?5.39.217.76我有支持看你帖!* t4 V; v2 e* x" B( q2 X
希望你能體諒

作者: jj99xx    時間: 2007-11-15 12:57 AM     標題: 致: 月※月 and 甘仔超

首先謝謝两位嘅经常性回帖,你們的支持對我來說是很大的鼓勵
) y  z+ u% U! F# `% G+ `7 Y公仔箱論壇
' m' v6 ^& x  ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我亦都明白有時我一針見血的言論,会引起一些比較敏感嘅討論,特別係對某些地區的網民讀者,可能答一句咀當說就会有人揾去面談
7 J! }* p) m2 d; @5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 s; g. E" @! |8 L7 q, u
例如最近我有一個圖文並茂嘅回帖,我只說了簡單的十个字﹕「濕碎啦,都未出动坦克車」﹔我知道有些網民是有同感或不同嘅睇法,但佢地係冇可能夠胆去 comment 的,這一点我十分了解。這点也正好反映言論自由是十分難能可貴的8 s! |, f2 M+ c( C; y! d
4 L" e( H  _( u, U0 F8 r& G
但身在自由地區嘅人氏,我希望你們多多参與,齊齊攪旺个場TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! W2 @  D$ F# R( d" y, Y& a

9 u+ ~/ K% N& W+ F6 p+ \8 P6 Q公仔箱論壇謝謝!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0