標題: 美雪这个角色越来越讨人厌! [打印本頁]

作者: U'reNotAlone    時間: 2012-3-9 07:09 PM     標題: 美雪这个角色越来越讨人厌!

美雪这个角色越来越讨人厌!真是做到很贱格!
: e% j* ^+ L8 R1 D+ }+ c# r; Htvb now,tvbnow,bttvb我个人认为那个女仔都很match这种人的角色。
; S$ o: U; U9 O: }5.39.217.76你看她在缺宅男女那副品德,来到on call还能看见~~5.39.217.764 }. ~. a& ]+ d( a
因为他本身就是那种人...
: X; P/ C. n+ w2 x3 @+ Etvb now,tvbnow,bttvb正所谓找她来演,适合不过~~
作者: alanlowbs    時間: 2012-3-9 11:20 PM

这证明她的演技不错,可以把角色演得让你恨,让你讨厌。。。。。
作者: evanyo59    時間: 2012-3-9 11:28 PM

证明她成功,她的角色真是很讨人厌,继续加油!
作者: crazycrazyman    時間: 2012-3-10 12:37 AM

我个人认为那个女仔都很match这种人的角色。- I; D6 N0 Z& A' C( P9 G. n
2 ^' f+ h5 J- w( o4 m 你看她在缺宅男女那副品德,来到on call还能看见~~! Q6 f% O0 h; O; a. r  P# t1 k
: B6 ^4 A: L5 Z1 M2 c/ X; B, kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 因为他本身就是那种人...www.tvboxnow.com& }; |2 Y7 z! ~7 H
' {) A; P: T7 w 正所谓找她来演,适合不过~~

! u7 E- u, q$ |) r5.39.217.76
% [1 a, B5 f, w0 n3 r6 y公仔箱論壇簡體人,討論就討論, 不要作人身攻擊啊!
作者: saiii    時間: 2012-3-10 04:18 AM

4# crazycrazyman
1 w% Y, A: p+ a, K1 Y. Mtvb now,tvbnow,bttvb
7 O( Z* D1 C9 k7 J; ^9 h  A- j我覺得人身攻擊嗰個似係你多D咯5.39.217.764 r; s; {5 \; w, u7 Y$ B4 m
乜簡體人啊繁體人啊.# b% J. O- c4 J5 Q5 G0 a1 e
又咪係中國人.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  z  ~0 \5 Q- w( ]
佢係唔需要咁嚟講黃智雯
# a4 z0 y  ]" _3 K, J但係你咁嚟講嘢仲過分過佢咯
作者: winstonlove    時間: 2012-3-10 06:36 AM

) J! @" s. k( Y8 U! M1 ]4 Q' ^5.39.217.76$ i+ R/ u1 d( k. ?
係有呢個可能係會同劇中人物角色會有少少相似特質,
9 t: |1 M/ T+ \有相似性格元素,有呢個味,但就唔一定真係有呢個性格先會演到,: q- e1 w1 A% P/ ^9 P" @
就好似一個演員去演一d風層女子角色咁,可能演員本身有風層味,有姣姣地既味道,同劇中角色味道相似,
: Y  V: Z  ]* K# Y- {tvb now,tvbnow,bttvb呢個係揀演員演邊個角色係第一元素,咁先會演得入型入格,但就唔一定真係曾經有做過風層女子先會演到一様,
  n: ]& C$ e* Z7 `8 R7 c同一個道理咁解tvb now,tvbnow,bttvb3 p. K6 R8 F; o7 C. f+ g. ?
演戲最高境界係演果様似果様,本身係演戲料子,演戲藝術細胞濃度高的話,係的確可以做到演果様似果様公仔箱論壇; Z/ q" i- ?, N* e
黃智雯眼神有看透世情味道,挑通眼眉,見識過呢個社會,亦見盡社會人生百態,就自自然然可以將一個角色演得出神入化,. P8 T$ S7 ^8 v
係會好容易融入到劇中角色tvboxnow.com/ ^7 ^6 K% n2 G眼
: j9 G/ b. A1 b5.39.217.76美雪呢個角色性格唔係爆炸性人物,情感係屬於果種收收埋埋既人,
8 s, k. N# u$ o4 R: D1 m  ktvb now,tvbnow,bttvb黃智雯唔係一個激情既人,係屬於喜怒衷樂都唔會有太大既情緒,
4 I& \( n9 b$ |; A  B: A: F' {情緒隱藏性相同,先會演到美雪果種性格,但就唔代表同美雪性格係一様,呢d,就係演技喇
作者: sourdough    時間: 2012-3-10 07:08 AM

作者: theng9316    時間: 2012-3-10 12:01 PM

她的角色真是很讨人厌
作者: Jessica2012    時間: 2012-3-10 06:45 PM

这个角色是很让人讨厌啦% R* `9 s& F1 h( P( c, D" ]
至于演员就对她没什么感觉
作者: xxxevolutionxxx    時間: 2012-3-10 09:17 PM

证明她的演技很好拉...能让大家那么投入...
作者: pcwkevin    時間: 2012-3-10 09:47 PM

YES, I HATE HER
作者: 紫雨    時間: 2012-3-10 10:36 PM

如果我有d咁ge細妹真係嘔血死!!
作者: jasonf117    時間: 2012-3-10 10:42 PM

还没看 先顶一下
作者: zhaoqun99    時間: 2012-3-10 11:06 PM

这证明她的演技不错,可以把角色演得让你恨,让你讨厌。。。。。
作者: tvling56    時間: 2012-3-11 07:38 PM

讨厌讨厌讨厌.......
作者: sei340262    時間: 2012-3-11 10:43 PM

佢個角色就係咁,都無法
作者: reno88    時間: 2012-3-11 11:02 PM

作者: terryleung    時間: 2012-3-12 04:23 AM

4# crazycrazyman
) e$ e, ?& R% _& B你呢,你就係果種自己系度食屎又要話人哋食屎果種人...
作者: lim7585    時間: 2012-3-12 09:41 AM

thank you
作者: polly456    時間: 2012-3-12 03:33 PM

我覺得是角色需要,你唔需要攻擊她
作者: andyang81    時間: 2012-3-12 04:18 PM

her acting good..that's y the position she acts suit her.. :)
作者: 114724631    時間: 2012-3-12 04:22 PM

乜嘢角色都系甘衰架
作者: s011535    時間: 2012-3-12 05:40 PM

ya i hate her too. so bitchy in the episode
作者: ethaniel84    時間: 2012-3-13 12:51 PM

作者: Jeffbelon    時間: 2012-3-13 01:09 PM

當我睇一套戲會討厭里面嘅小人或奸人賤人角色, 證明個演員演技唔錯!
9 I% A1 a+ X& I$ C: o' K4 X# h但係在另一套戲他演好人我都討厭嘅, 證明我睇戲代入感比較重!8 A8 Q5 m9 U$ S. P
總括一句, 睇戲係娛樂之一!
作者: akc333    時間: 2012-3-13 05:30 PM

证明她成功 x25.39.217.761 y4 w. G/ L2 \0 D+ S0 c6 G4 O
3# evanyo59
作者: latetx    時間: 2012-3-14 04:19 PM

能够演的让你爱或让你恨都说明这个演员很成功
作者: stanley78    時間: 2012-3-15 11:50 PM

Agree, she is disgusting.
作者: 114724631    時間: 2012-3-16 12:06 AM

其实距都几靓即@@@
作者: 麥麥麥    時間: 2012-3-16 12:07 AM

美雪这个角色越来越讨人厌!真是做到很贱格!tvb now,tvbnow,bttvb( ?2 N. ^8 D! k3 ^# h# [
我个人认为那个女仔都很match这种人的角色。
, S; h+ j& n3 k( o0 E你看她在缺宅男女那副品德,来到on call还能看见~~
! s* Z! x: b! S- `. _5 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因为他本身就是那种人...
) N) S! G8 w6 s$ H) h: {7 M3 _正所谓找她来演,适合不过~~ ...
3 b3 M' z9 z' w+ O! t- AU'reNotAlone 發表於 2012-3-9 07:09 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ e  s6 U  u# Q
講明佢演得唔錯咯~~5.39.217.767 O+ b1 \3 e+ N: e4 Q2 a; [% u
Check左,原嚟演咗好多但係我之前都唔記得佢嘅面

作者: vivianchong    時間: 2012-3-16 03:18 AM

I agree, 真的越來越討厭。
作者: zzx001030126    時間: 2012-3-16 11:25 AM

这样证明演得不错吖
作者: jordanas    時間: 2012-3-16 12:10 PM

我都觉得她演的几好。有做花旦的潜质
作者: siberia    時間: 2012-3-16 12:23 PM

这只能 说明她的演技实在太出神入化了
作者: gman852    時間: 2012-3-16 01:18 PM

现在想通了,也变回好人了。
作者: fishmantony    時間: 2012-3-17 02:32 PM

yes i aee
作者: fishmantony    時間: 2012-3-17 02:33 PM

yes i agree

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0