標題: 這部戲夾雜著之前的天與地的成功, 終於完了 [打印本頁]

作者: limited-too    時間: 2012-2-24 09:33 PM     標題: 這部戲夾雜著之前的天與地的成功, 終於完了

這部戲, 不是晚晚都追來看, 但都會有時便看看, 好像今晚的大結局,
% S: G# k# V- k  j! W1 c% h不錯, 尤其是最後15分鐘, 陳豪及劉丹所講的, 真的好帖題, 真的
, x( I6 _& N$ [: j+ K/ {5.39.217.76不知再在何年何月再次睇到有深度的tvb劇集....
作者: qsir    時間: 2012-2-25 12:20 AM     標題: 唔系嘛,结局如此结局??

很无语。。。。。。。。
/ b  o( o$ v! o' n" Ftvb now,tvbnow,bttvb  t4 T/ ~, \3 Z6 @& O6 X5 z1 L
5.39.217.76$ Y7 X, S3 U* O2 M2 s! s2 C
                       还以为可以串联得起身。。。。。。。结果,一笔带过。。。。。。
2 x* W( B3 D9 y( u5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb# w! l; S3 X& F& y* c9 D
   UFO ............唔系嘛??????
! n0 f) N3 s4 J: N公仔箱論壇+ M; B! G! M7 f7 V. A, q* k. c

% |9 \( s7 [* q* x4 x& |$ STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。                                     一个字:烂。。。。。
作者: dng8112    時間: 2012-2-25 12:24 AM

卑只UFO你碳,问你死未
作者: dng8112    時間: 2012-2-25 12:29 AM

同天与地比。。。等于蚊同牛比。
% I% k8 m- u$ ]3 l8 R) h  U5.39.217.76UFO都搞出来tvb咩唔敢做
: [) k: t8 \/ j: ^7 N4 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。结局篇看了还有股想拖鞋飞电视的冲动
作者: lucy105    時間: 2012-2-25 01:30 AM

2# dng8112 公仔箱論壇+ _2 M9 B- b+ }
UFO出現的意思是凡事皆有可能
作者: 天神村小吉    時間: 2012-2-25 03:13 AM

唔好成日都話佢唔敢做無新意喇,今次整隻UFO出嚟,但好似大家又唔係好受咁喎。
作者: limited-too    時間: 2012-2-25 11:18 AM

唔好成日都話佢唔敢做無新意喇,今次整隻UFO出嚟,但好似大家又唔係好受咁喎。tvb now,tvbnow,bttvb6 ^% w+ }* Q, ]# A0 O/ Y
天神村小吉 發表於 2012-2-25 03:13 AM
- H  ]) }: |  O: j3 W  {公仔箱論壇: y; R6 L1 @$ m( u
更係吾受啦, 我想講的係在最後陳豪及劉丹所講的對白, 但回帖的就話什麼UFO出現, 3 j5 k! G4 D5 q3 G
根本就9吾搭8, 我沒有問UFO的出現呀....
作者: kakawong69    時間: 2012-2-25 11:34 PM

但係UFO果到真係令我很無言...
作者: TV2012    時間: 2012-2-25 11:40 PM

可能就系讲比我地听20121221就系有只UFO系头顶飞过甘简单。
作者: Pip33    時間: 2012-2-26 02:39 AM

有UFO又真係好攪鬼

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0