標題: 鍾嘉恩的所作所為實是很好的警惕 [打印本頁]

作者: mallowb    時間: 2012-1-30 11:18 PM     標題: 鍾嘉恩的所作所為實是很好的警惕

愛一個人又同時喜歡另一個,必無好結果。
作者: 742512305    時間: 2012-1-30 11:53 PM

难道她最后都冇好结果吗?
作者: winstonlove    時間: 2012-1-31 01:04 AM

0 v7 p* n8 ~' q* n* X% X  {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 t: _% c) E5 y. B
其實呢d冇話警唔警惕既,5.39.217.76( Y, L2 P2 _9 |0 T) ^2 k6 V
始中樂樂又未結婚,若果結左婚係出面又有第二個,就話唔岩姐,
! M) }: @) I2 T) B( o1 n/ b公仔箱論壇樂樂係最困難既時侯只有高生能夠幫到佢,亦係無條件幫佢,5.39.217.76( Q% u* u3 ?1 d1 B9 c
甘耐左自自然然不知不覺間有左感情,係人之常情
7 V3 ?7 u9 `# e$ B# o) i5.39.217.76公仔箱論壇& r3 o! |5 F- W! y0 |
咩性格就會有咩事發生,若果樂樂性格反骨冷血無情果種,8 Q+ Q# Y0 l7 T& F
甘事情發展會係,樂樂佢不單唔會鐘意左高生,相反,好可能計劃連高生身家吞埋都有支,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ T& G/ R; v9 _# O; ~
呢d已經唔係新聞,有呢d個案新聞都為數不少5.39.217.761 m! K! F- V5 [/ Y
係因為,假若一個人,佢係唔容易感動,唔容易動情的話,甘有呢d性格既人多會是恩將仇報既人泥
- G! d; e6 {3 s# W0 w& k9 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就係因為樂樂性格比較純真,單純,冇機心,才會容易對佢好既人動情
作者: sjcsjc    時間: 2012-1-31 01:11 AM

多余啦,乜乜报恩,根本就是借口
作者: chaser270988    時間: 2012-2-1 06:36 PM

成千万喔。。若然唔系肉体偿还点还喔?
作者: energy1368    時間: 2012-2-1 06:38 PM

越看越不明白
! c: J& J4 o, j% ^  A到底她是喜欢谁,拖泥带水的
作者: 00010007    時間: 2012-2-1 08:03 PM

我覺得佢好蠢.....
作者: yuenloi    時間: 2012-2-2 11:38 PM

樂樂係最困難既時侯只有高生能夠幫到佢,係女人都猶豫不決,容易行錯路啦。
作者: calvinb1638    時間: 2012-2-3 01:54 AM

我都認為嘉恩太過份了...
作者: ml342    時間: 2012-2-3 01:59 AM

乐乐尼个角色好讨厌。。
作者: sourdough    時間: 2012-2-3 03:31 AM

作者: winson6931    時間: 2012-2-3 10:14 AM

这事情也很正常啊 谁没有过?
作者: mjwai    時間: 2012-2-3 04:13 PM

太現實啦~~~都係做有錢人著數~~
作者: apes_hk    時間: 2012-2-6 02:54 PM

錢債就一定係錢債啦~
1 G; ?( P1 |8 G4 i5.39.217.76點會錢債肉償既呢???
作者: cacavalley    時間: 2012-2-9 03:48 AM

that's human nature. many people out there always 愛一個人又同時喜歡另一個. she should really make up her mind and stick to only one.
作者: winstonlove    時間: 2012-2-9 03:55 AM

本帖最後由 winstonlove 於 2012-2-9 04:31 AM 編輯 5 w0 _2 d1 B" y* I
5.39.217.76) \8 [0 B: o% |
3# winstonlove 报恩要想下人家有无家庭先好报,破坏人地家庭噶报恩不如不报.就系因为心软同单纯,最后害惨几多人...
7 u$ L( g3 a, p! {  M+ w' O/ _lamjunxian 發表於 2012-2-9 02:41 AM
公仔箱論壇2 v* r6 |1 q- r9 h! u

, s9 @& t$ I9 D( ]# x; V+ k5.39.217.76咩性格就會有咩事發生,) C- k& w8 K" \4 y
有沒有樂樂存在,公仔箱論壇4 D' U$ m% X9 X
高生都會一様外面有女人,公仔箱論壇. V) S1 f4 a$ P3 c
只不過今次發生主角是樂樂
1 v9 s6 M( Y& p2 T- |3 d( r) OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。從玄的角度來看,高生和他老婆 的情份quota巳完,
: [% i$ l  k+ i% i" b/ [/ l2 n高生オ會心有異心
8 b' D$ l7 ^+ J$ \4 Utvb now,tvbnow,bttvb假使樂樂是拜金女人,那婚外情一定不會發展下去,高生亦不會迷戀
* }3 O0 c' c, l; h* A& e, ^6 Ytvb now,tvbnow,bttvb我在#3是解拆分析樂樂性格而不是説樂樂是报恩オ會和高生走下去,4 x4 m- X% S& T# X+ t) P! H( q1 N' e
樂樂家貧,沒財沒人面,面對樂樂的大哥有事,可助她渡過難關就只有事業有成的高生,才會有接ニ連三的發展
# n: Q4 B7 d5 Z0 s- S; x) y5.39.217.76事件複雜在於各人面對感情控制カ,可控制的,能有幾多5.39.217.76: i, `" i) l7 F
一個男人,能在社會上事業有成,大多家有妻室,會不會妻妾成羣,
8 Y2 e0 N% M5 g( C5 q5.39.217.76那要看看那個男人面對他自巳的婚姻能否有從一而終的心態和面對外来誘惑カ有幾多
3 [( s  ~5 L" x# e3 F+ V0 Z公仔箱論壇所有事情的發生在於劇情的開頭舗排,オ會有一發不可收拾的骨牌效應,所謂的,牽一髪而動全身- A" R2 g" i7 \
假使沒有劇中人那性格,亦不會有接連下来的發展,性格オ是結局的主因
作者: andyang81    時間: 2012-2-9 09:03 AM

is really realistic!!! don't know what she is thinkin in this series...
作者: keta    時間: 2012-2-11 10:36 AM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0