標題: 有冇觉得老二真係陀衰家? [打印本頁]

作者: joon07    時間: 2012-1-29 12:22 AM     標題: 有冇觉得老二真係陀衰家?

呢条友真係好垃圾!!!!
作者: Jackie_Oung    時間: 2012-1-29 01:06 AM

呢条友真係烂泥...真係陀衰家.老婆奴
作者: macau-man1679    時間: 2012-1-29 02:23 AM

其實好多人都好似老二
作者: joon07    時間: 2012-1-29 03:20 AM

净係识得累人累物,唔係因为佢樂樂就唔会同大丁分手啦,正垃圾!!!!
作者: 38219998    時間: 2012-1-29 05:38 AM

同意!!!!
作者: winstonlove    時間: 2012-1-29 06:19 AM

0 m8 ]$ S7 v" ^. h: |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb- s! C/ A& [; Y
其實好多人都好似老二公仔箱論壇7 g2 \! O# a& w+ q: R/ X; i! U
macau-man1679 發表於 2012-1-29 02:23 AM
! y, v3 }+ }- L( S+ M
% A8 g( z, M6 T  H+ O" t# G同意,有呢d性格最壞大事,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 ~$ ]  R- ?( s) N; B
老二份人成日都話要做番場好戲比人睇,證明自已係得,係掂,基本上佢同佢老婆性格係一樣,之所以上次收樓會搞成一鑊泡,累街坊
4 Q& N* U* M! m老二本身人又心高氣傲,自己唔清楚自己有幾多斤兩,淨係睇佢幫佢大佬看檔,自已咩都唔識又自把自為去接生意,又唔肯聽其他師傳意見,9 u  {* W, P: I) [+ K5 b6 z" h
先會造成有甘多事發生,其實老二成日累街坊,佢大佬唔多唔少都要負番d責任,係佢縱容到老二,萬大事都有個大佬頂住,
$ I8 c, s; V1 E8 H3 `! n5.39.217.76佢大佬明知老二係唔熟悉裝修既野都任由佢去接生意,其他師傳又唔話得佢,行外人去管外内人,佢大佬就任由老二接生意,去睇數,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" z. ?1 M4 x5 {
呢d正正就係皇親國戚做生意手法,怪唔得之大佬個老婆最尾要跟佬走
作者: wallacelum    時間: 2012-1-29 06:26 AM

This made the big brother looked very good!
作者: joon07    時間: 2012-1-29 01:15 PM

公仔箱論壇( O) R! q7 [& _* W

6 W! `" O* ]6 f* ?6 ~同意,有呢d性格最壞大事,
% c2 B* }+ e: w8 w/ s. s9 }老二份人成日都話要做番場好戲比人睇,證明自已係得,係掂,基本上佢同佢老婆性格係一樣,之所以上次收樓會搞成一鑊泡,累街坊' o, ~3 M0 R3 Y6 F) f( ]: I6 e
老二本身人又心高氣傲,自己唔清楚自己有幾多斤兩,淨係睇佢幫佢大 ...
' u2 G; G# M- M2 p0 {winstonlove 發表於 2012-1-29 06:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. L0 B; M6 ^/ z# h- [: |8 b& ~
5.39.217.767 K8 Y1 A) z* M& d9 B# Z' O
公仔箱論壇. F9 q% F* V8 D' G4 c$ \1 b$ l
非常之同意你嘅讲法...尤其係最尾個句...
作者: zwater    時間: 2012-1-29 01:40 PM

败家到死
作者: asgoh8260    時間: 2012-1-29 02:15 PM

作者: Icedtea_822    時間: 2012-1-29 03:06 PM

好冇用,连累大佬。。。
作者: xbel    時間: 2012-1-29 09:30 PM

世界上多几个这样的人,末日都比较快来
作者: Hill413    時間: 2012-1-30 01:41 AM

如果現實有佢呢個屋企人實無運行...
作者: willtwh    時間: 2012-1-30 02:34 AM

同意!!!!
作者: skylai    時間: 2012-1-30 03:35 PM

Lucky I don't have a sibling like this.
作者: ahbut    時間: 2012-1-30 07:13 PM

二老同二嫂都好唔掂囉!
作者: 20092009    時間: 2012-1-30 08:03 PM

That's great!
作者: JYBau    時間: 2012-1-31 05:52 AM

希望老二能留在家裡, 什麼都不做, 那世界會和平一點.
作者: honhon1176    時間: 2012-1-31 12:05 PM

rubbish
作者: shiroikoala    時間: 2012-1-31 12:29 PM

同意~! 剛剛講到老二接咗阿婆單裝修(阿婆仲話介紹D街坊幫襯), 咩三萬八千八~~~  又唔問清楚阿婆單位係咩size, 分分鐘遲早又o賴嘢!
作者: king21cn    時間: 2012-1-31 02:20 PM

个角色深入民心。。。令人记住老二
作者: ngwaiwah    時間: 2012-2-3 08:52 AM

哈哈。咁嗟系證明左關二哥卑足戲啦
作者: sei340262    時間: 2012-2-3 08:56 AM

垃圾還垃圾,始終都係一家人
作者: idol1    時間: 2012-2-3 09:38 AM

His personality brings whole family the  tragedy.
作者: ronchanty    時間: 2012-2-3 09:58 AM

佢真最唔店個個
作者: jingjingkelly    時間: 2012-2-3 10:55 AM

agree
作者: johnwood62    時間: 2012-2-3 12:32 PM

totally agree!!!
作者: blackrx87    時間: 2012-2-3 02:50 PM

我也觉得是剧情需要,如果不是就没戏做咯。。。
作者: jun90    時間: 2012-2-3 03:37 PM

同意!好鬼讨厌佢同埋呢种人。。
作者: iori98    時間: 2012-2-3 03:59 PM

佢老婆仲衰!
作者: ngawong    時間: 2012-2-3 04:20 PM

累人累物
作者: kwkeithleung    時間: 2012-2-3 04:44 PM

GOOD!
作者: misery98    時間: 2012-2-4 07:02 PM

作者: chan21    時間: 2012-2-4 08:53 PM

劇情需要, 無法啦!
作者: Jollyshandy2000    時間: 2012-2-5 08:51 AM

Agree with the above....
2 J& a: y' f6 G( c2 t2 e3 J( jBut I think the big brother also encouraged him to become like that.  Often people need to fall hard before they learn for good.
作者: vongolia    時間: 2012-2-6 01:20 PM

什么事都有大佬安承担, 没要怕,可以持续乱来闯祸, 反正大佬安会背上身。
作者: lunglung123123    時間: 2012-2-6 01:41 PM

absolutely agree...dislike
作者: cccsmic2008    時間: 2012-2-6 03:00 PM

Without him, you can't feel how funny in this world.
作者: skylee0303    時間: 2012-2-7 02:27 PM

同意~5.39.217.76- ]/ Z7 M$ T  f% R$ K
~~~~~~~
作者: JYBau    時間: 2012-2-9 02:27 AM

二老同二嫂果然是......天生一對。
作者: cacavalley    時間: 2012-2-13 04:17 AM

老二 really useless and 陀衰家. Trouble maker and always need 大佬 to clear up the mess.
作者: handsomebaby    時間: 2012-2-13 05:41 AM

正垃圾!!!!
作者: apes_hk    時間: 2012-2-13 01:41 PM

敗家仔....
作者: KUNKIYT    時間: 2012-2-15 11:22 AM

正垃圾!!下下拿大哥着數

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0