標題: [問題] 又肥了兩公斤,求教減肥又不傷身方法。除運動外還有什麼方法嗎? [打印本頁]

作者: mcmugcute    時間: 2012-1-22 07:34 AM     標題: 又肥了兩公斤,求教減肥又不傷身方法。除運動外還有什麼方法嗎?

又肥了兩公斤,求教減肥又不傷身方法。除運動外還有什麼方法嗎?
作者: johnjohn1    時間: 2012-1-22 11:56 AM

New year, I also want to knows.
作者: petagador    時間: 2012-1-23 08:05 AM

Keep yourself moving. Don't just sit.
作者: mcmugcute    時間: 2012-1-24 03:57 AM

有呀,做左一個鐘運動,向屋企又可以點KEEP?
作者: jastao    時間: 2012-1-24 04:16 AM

試吓上落樓梯運動量較大!!
作者: Bensonau    時間: 2012-1-24 10:45 AM

唉 食完又驚肥 唔食咁多唔係唔會肥囉
作者: mcmugcute    時間: 2012-1-26 04:30 AM

試吓上落樓梯運動量較大!!tvb now,tvbnow,bttvb$ a+ R/ `9 I4 _
jastao 發表於 2012-1-24 04:16
, I7 f# ?0 R/ P* R# o4 _& O. I* Htvb now,tvbnow,bttvb8 a# X4 r" j# }9 f9 m7 L
唔該哂。
作者: mcmugcute    時間: 2012-1-26 04:31 AM

唉 食完又驚肥 唔食咁多唔係唔會肥囉
7 Q* f% C0 L: o7 A7 h5 s+ tBensonau 發表於 2012-1-24 10:45
% ?# h) e- l5 [+ g) M, F$ R
2 Q$ A8 v% `1 R! o: p2 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就係停唔到把口,有無方法可以令自己食少D又或者有咩係食多多都唔怕肥呢?

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0