標題: 你地覺得妓女慘唔慘呀?? [打印本頁]

作者: 如來彿祖    時間: 2007-10-11 04:03 PM     標題: 你地覺得妓女慘唔慘呀??

点解??? 5.39.217.76# w2 ^$ `) ~2 r  w# j  l9 `

作者: luisjiang    時間: 2007-10-11 05:02 PM

没人逼她的....可以唔做:024: 一D都唔慘呀!
作者: 拜拜路    時間: 2007-10-11 05:03 PM

有D自愿架!为兴趣!
作者: stony    時間: 2007-10-11 06:05 PM

如果被迫就話慘,搵快錢就... ...算吧啦!
作者: 餅乾    時間: 2007-10-12 01:42 PM

我覺得依家好多都係自願去做,所以覺得佢哋唔慘..:onion14:
作者: cocohew    時間: 2007-10-12 03:55 PM

好惨:onion03: :024:
作者: hegengpeng    時間: 2007-10-13 02:45 PM

OK啦~~~
作者: 271631317    時間: 2007-10-13 03:06 PM

生活所迫... 冇得拣...
作者: 水晶人    時間: 2007-10-17 02:36 PM

睇下佢係為咩而做啦~~~
作者: 甘仔超    時間: 2007-11-6 03:39 PM

收唔錢先?
作者: 奧菲斯    時間: 2007-11-6 05:09 PM

我會認為凡事有兩面,睇情況而定。公仔箱論壇2 g# F- Q& u) \( `

b% ?6 e. _0 f! C有D少女誤交損友,為左錢、為左養男友而做妓女 = 唔抵可憐
- P7 q( w3 Z5 H9 Z" q有D婦人為左家庭生活,可能老公死左 / 勁爛賭 = 冇得揀,好可憐; |" Z% M1 a6 _( j3 ^' D
有D新移民女人黎到香港搵唔倒野做,又唔想拎綜援 = 值得尊重 (但絕對唔係支持)公仔箱論壇5 E1 k7 O# ^# k5 T" }, O8 j4 q( U
2 `2 E- Z  g1 n; Q8 |5 I0 s+ B5 l* p
PS.: 我最睇唔起深水X有好多新移民女人,為錢、為買名牌...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" k2 p% F6 {0 X: T
有好好地既工唔去做,寧願訓係度等人黎攪妳就有錢收!! =.='''
4 j6 H7 t: C  G- b+ j5.39.217.76影Cheap晒D女性,呢一班人簡直影衰埋女人!!% D  Z! O- c2 z5 N% o+ A; G
我有一次搭巴士親耳聽倒兩個妓女既對話,+ M3 w( Z* I) w' k$ k
佢地竟然Cheap到自認『住家菜』,$50『任做』。。。嘔死!!

# ?! q, t! f3 X7 g( _  m tvb now,tvbnow,bttvb' Y7 S2 y0 g8 f' \2 E2 u- A: `  r
By
3 ?4 G( K5 M3 x2 C  J, i/ v奧菲斯
作者: fantasia1532    時間: 2007-11-15 01:09 AM

其實你所講都無錯...........每個人做每件事都有目的........而我地睇到/知道既係唔全面.......背後既只有自己先知
作者: razom    時間: 2007-11-15 11:19 AM

唔係幾慘姐~
作者: Geai    時間: 2007-11-15 12:35 PM

ITS NOT UP TO US TO JUDGE THEM.  EVERYONE HAS THEIR OWN PROBLEM
作者: esther1990    時間: 2007-11-16 03:20 AM

我觉得看情形来说。
+ T, r4 j0 f5 d5 c如果是自愿的,就还好。
# R1 c$ V" T0 w0 p4 D* y/ L% {$ N; {0 Z如果是被逼的,就很可怜哦。。。
' N5 p3 k9 [- HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
作者: cn110112    時間: 2007-11-16 07:06 AM

如果系D靚女..比D好XXX既人咩就真繫覺得好慘咯..饂嗰好男友算啦><
作者: 长长    時間: 2007-11-23 09:29 AM     標題: 回復 #1 如來彿祖 的帖子

mygod
作者: 1382    時間: 2007-11-30 12:45 AM

唔惨,但系被逼做乜都好惨
作者: isaacwind    時間: 2007-12-4 12:15 AM

ok啦...因为他们找不到真爱.....
作者: svlove    時間: 2007-12-4 01:28 PM

哎呀。。。人家是 自愿的。。。怎么能说惨呢??
作者: bernardlhtan    時間: 2008-1-4 01:09 AM

很多都是生活辛苦才被逼做这行业的!!
1 z8 }0 [! h# y  H) X. T有些真的是很惨的啦!!% L- o& c; y; P1 X" C# j+ v
所有请不要看不起她们!!
作者: davidhhchan    時間: 2008-3-3 09:00 AM

ok..环境所迫。。
作者: pk21    時間: 2008-3-19 03:30 PM

迫良為娼就叫慘......公仔箱論壇7 ]" ^/ ]. A. m, j& {
妓女...是帶有偏見的字眼,請用"性工作者".
作者: ericow    時間: 2008-4-8 11:14 PM

原帖由 luisjiang 於 2007-10-11 05:02 PM 發表
/ _. u$ |' K5 _9 gtvb now,tvbnow,bttvb没人逼她的....可以唔做:024: 一D都唔慘呀!
8 s( i, j$ G, dYOU ARE RIGHT! NOBODY FORCE THEM
作者: rivme    時間: 2008-4-13 03:14 AM

勁慘囉~~~~~~~~~
作者: WiNg_myWay    時間: 2008-4-13 09:38 AM

唔算慘啦...5.39.217.768 F2 e. c" ?5 q9 @; S- W/ }
都係一份工,做完佢有收入既
6 M" |) r- E+ h) b- p+ @1 `3 A& gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過撞到d變態佬幫襯咪慘囉:019:
作者: lova127    時間: 2008-4-20 07:51 PM

如果被迫就話慘loh...
作者: wasihoho    時間: 2008-4-24 06:40 PM

生活所迫... 冇得拣.
作者: lshb0810    時間: 2008-5-2 02:22 AM

好惨!:024:
作者: soulmate312    時間: 2008-5-25 05:58 PM

OK啦..
作者: weisiang80    時間: 2008-5-27 02:01 PM

I don't think everyone would like to be a hooker, if they have the choice to choose their own path again,( ?" ?1 s1 b$ C2 `6 l/ N7 d
I won't think they will same the same decision again lol.:onion31:
作者: zeng    時間: 2008-6-2 09:30 AM

没人逼她的....可以唔做
- z' f9 C6 g' c5 v" f' P但他们选择这条路
作者: long571    時間: 2008-6-16 12:39 AM

其實你所講都無錯...........每個人做每件事都有目的........而我地睇到/知道既係唔全面.......背後既只有自己先知
作者: samchoi777    時間: 2008-6-16 01:16 AM     標題: 回復 #1 如來彿祖 的帖子

为了钱...没变啦...:onion14:
作者: MICHAEL0789    時間: 2008-6-16 01:27 AM

我覺得依家大多數都係自願做...搵快錢...OK啦.:onion14:
作者: fianny    時間: 2008-6-25 04:24 PM

some is for hobby...... -_- i think the one that is froced to be is sad
作者: cheeyan    時間: 2008-6-26 02:34 PM

i think is ok la...
作者: alen03    時間: 2008-8-6 03:56 AM

哪摩噢弥鸵佛~~~  善灾~~善灾~~善灾~~
作者: donald_999    時間: 2008-10-20 06:53 PM

OK啦~~~
作者: sam123    時間: 2008-10-20 11:11 PM

比人逼去做既就惨。
作者: wesley1987    時間: 2008-10-23 08:54 AM

卑鄙的当然惨~
作者: chiorkk    時間: 2008-10-30 07:50 AM

各行各業 只是倫理不受用吧 壓力大
作者: xujianxujian    時間: 2010-6-14 02:17 PM

cause that was a job, you cant judge them.by the way some girl enjoy that
作者: Vivienne.Y    時間: 2010-6-16 08:07 AM

其实哩+好多人都係自愿既
/ [: [, O- I$ V; {5.39.217.7618歲就去...- v: s  v" A6 R% q, k/ I7 a+ c
唉...ok慘啦
作者: yan870126    時間: 2010-6-22 11:05 AM

有谁有头发要做秃头?
作者: 嘿嘿猛男    時間: 2010-7-13 11:33 PM

妓女都系女人遮!都要受到尊重!将心比心!
作者: wongha    時間: 2010-7-21 04:17 PM

ok啦6 B: u; c( }+ s% J& P& b
因一般都係自願. ^0 Q5 ^1 ?- d) @" I" y
有些是為賺快錢
作者: ml342    時間: 2010-10-12 04:43 AM

of course #4 la thank you for sharing
作者: yao_okay1168    時間: 2010-11-2 02:15 AM

我觉得被逼的可能性很低,我所知道的大多数都是烂赌,和爱慕虚荣的比较多。钱没了宁可选择开脚~
作者: Mr.Cosgrove    時間: 2010-11-2 06:46 PM

15# esther1990
1 r5 v. {5 A& P( |' q1 x同意你的看法
作者: ytt52011    時間: 2011-2-13 06:45 PM

作者: shwong25    時間: 2011-3-6 06:12 PM

要錢又無野做,女人可以做妓女,男人可以做?有什麼工作唔慘、唔辛苦,請講比我知。
作者: aa561056670    時間: 2011-3-6 07:16 PM

我觉得被逼的可能性很低,我所知道的大多数都是烂赌,和爱慕虚荣的比较多。钱没了宁可选择开脚~
作者: yuan19811228    時間: 2011-3-17 02:29 AM

看情形来说。tvb now,tvbnow,bttvb7 ^2 J; ]* e6 P& G+ F8 F
. g2 Z* q9 c) H' N3 k公仔箱論壇如果是自愿的,就还好。tvb now,tvbnow,bttvb/ p, D. `! {0 K, t3 X7 b5 W
- x( o( F3 e- L7 N& p公仔箱論壇如果是被逼的,就很可怜哦公仔箱論壇3 j  ^$ h! j$ R6 E
或者人哋真是有難處呢,好難講既
作者: wongsenghoe    時間: 2011-4-2 09:32 PM

为势所逼的很惨的
作者: island1221    時間: 2011-4-14 02:27 PM

2睇囉
作者: pandatan0814    時間: 2011-6-23 03:05 PM

"we cannot judge the shoes by it cover!!!"
作者: hannah_hoac    時間: 2011-7-20 02:43 PM

一D都唔慘呀!
作者: latetx    時間: 2011-7-28 01:34 AM

看情况,看原因吧
作者: chikinchan    時間: 2011-9-6 04:34 PM

其实是有点可怜的,谁会自己愿意这样做啊!
作者: grasslili    時間: 2011-9-24 10:48 PM

又應該咁問,妓女覺得你慘唔慘呀?
作者: banana712    時間: 2011-9-29 10:37 AM

其實都幾可憐!
作者: terryguo    時間: 2011-9-30 03:49 PM

有咩惨姐,距都话我卖子宫唔卖身,咁证明距系当呢样系一种工作姐,仲系会比其他人带嚟快乐,不过安全问题就要检点下拉,钱稳得快,但代价也大,高风险高回报是这样的啦!
作者: jayson1    時間: 2011-10-2 01:30 PM

要赚钱,有什么惨不惨的??除非是被被逼的就可怜咯~
作者: kwoklaiyung    時間: 2011-10-2 11:11 PM

o.k 啦.........................為生活
作者: adidas939939    時間: 2011-10-25 04:16 PM

慘 不要說自不自願 只能說現實太無情 笑貧不笑娼
作者: 奶子一號    時間: 2011-10-29 04:26 AM

! b+ i0 b- r* h$ l- Btvb now,tvbnow,bttvb8 i+ \8 J% y' y1 b- H
我會覺得果d出泥做妓女果d都幾慘,+ C+ @# P* R  V  Z6 H# q0 |# N
就好似我之前整親眼,今日著左條超短衭去佐敦比醫生睇吓有冇事,
# x( {. i% s4 J3 w3 x2 Y公仔箱論壇醫生話睇冇事,成個人鬆哂,心情軽鬆,睇完醫生臨搭車之前係條街度食吓煙,
  d: P: D9 w* i) B- {2 m都驚比錯訊息,,所以都一路食煙一路低頭睇手機,
6 f3 n9 F# }0 G5.39.217.76點不知都冇用,一個二個男人好似睇辦甘睇,對頭係甘望住你,
& h3 [+ j4 I+ ?: d* p' zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢個行完埋泥又到另一個,最令人embrass係睇完都仲企係度,
3 ^. n2 D% {! q好似等你比反應甘,真係食吓煙都食得不知其味,5.39.217.768 o) K' M8 ^0 q+ ^0 a: B6 N8 v
所以都真係難以想像果d出泥企街果d妓女,佢地真係唔知点
作者: leenokhei    時間: 2011-11-5 04:44 PM

(可能)佢地好享受呢~!!!!!!!!!
作者: rchoi0801    時間: 2011-11-27 04:07 PM

生活所迫
作者: showmanlkz    時間: 2011-12-23 10:55 AM

我林吾系为钱,没人会心甘情愿去做尼行咯。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0