標題: 呢個表白方法work唔work? [打印本頁]

作者: zactlion1899    時間: 2007-10-5 11:18 AM     標題: 呢個表白方法work唔work?

你要同佢好熟咁呢個方法先做得
) A- c' K* K& n3 u7 n% PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 A, @% N, x* r8 k, ]: C& w+ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔係真係比你嚇走
8 @6 G" \- ]5 F+ ^/ ntvb now,tvbnow,bttvb
2 G. I* ^/ j- F- P: f1 `+ Y公仔箱論壇得唔得都留cm呀tvb now,tvbnow,bttvb5 e8 ~, r: j5 {2 _

3 I: |& g) Z8 w  gtvb now,tvbnow,bttvb我[我比你估3個字呀?]- h) K# C" z" ~* O
[估咩?]or[點估?]5.39.217.76* \$ Z. B" S0 u  N

, [0 X: q* _3 x' |8 B公仔箱論壇我[新 隻手出黍呀~]公仔箱論壇" d, y3 B  q! y+ A/ r$ @7 q% o
[跟住新 出黍]
/ m+ e5 D/ h, A( `2 j& h7 m) D+ E公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb) e% V0 f- Z1 q! ]
如果佢唔肯....[咁你應該收手啦......]
. s- @" F8 n0 T7 B但係肯又唔同啦!!成功左1半.........
5 @: p$ }6 m  U0 X5 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇) R3 {$ C' @1 B
肯既話......公仔箱論壇6 p: v/ |* x2 M# u
你係佢手上便用手寫[我愛你]3個字.....
- C( \  ?* e0 Q( i4 s  ^tvb now,tvbnow,bttvb再問佢 [你知唔知係咩字呀?]
4 |! C0 r: e5 x0 Ytvb now,tvbnow,bttvb如果佢唔出聲...
; U& f4 K8 ?: R4 X[不過正常應該係咁呀.....]公仔箱論壇( O! e) i% [1 E* c5 K, `0 ?0 M5 u
or呆左......
3 H2 ^! Q7 Q+ b- T+ D2 }+ N0 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你都可以當同佢玩囉.......
& Y( S3 a4 Z! H, P5.39.217.76
8 o' N: D9 c2 _* `+ T( R4 `8 S. Q2 z5.39.217.76你可以話[同你玩下之ma]
9 K: \: |: N2 U9 c, S, btvb now,tvbnow,bttvb我覺得對方應該會明囉........
0 S+ F# t3 e9 i" }. w, A# s! Ftvb now,tvbnow,bttvb! o1 D& X. Y: f7 c/ i/ {3 R
[得唔得?好似好無聊....]公仔箱論壇% k" k$ I4 S1 \
應該新 隻手出黍比你掂個時都知咩事...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& y& ~7 d  g. c
你可能會話[見到佢都唔敢掂佢啦....]
: q/ v: [6 \. i: E: M0 {' p5.39.217.76問[你知唔知咩字?]既時候.......
; f4 F4 E  B2 h  P7 f最好望住佢既表情....
作者: devil2007    時間: 2007-10-5 11:39 AM

好似几唔错哦。。。不过适合地情笃初开既小朋友身上geh....:onion05:
作者: toycars82    時間: 2007-10-5 12:00 PM

不错啊。。。。可以试下啊。。:onion31: :onion31:
作者: crashersus    時間: 2007-10-5 04:47 PM

hahaa...suitable for puppy love lar...
作者: balea    時間: 2007-10-6 07:44 AM

對妹妹系 (喜歡年紀細) 的男性 有一點用
作者: shineboy09    時間: 2007-10-6 10:08 AM     標題: 回復 #1 zactlion1899 的帖子

好有創意
* L2 Z& c( J1 x7 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大家如果會用到既話,可否將結果POST上黎參考一下TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- N( K$ C( d" E4 |% O
我想會好有趣
作者: garoo    時間: 2007-10-6 02:33 PM

都几唔错个啵....
& E7 r3 w6 d8 J9 j) Vtvb now,tvbnow,bttvb应该係得呱...公仔箱論壇0 d; D0 Y; `+ j: `. w' Z
试下先咯..
1 n1 y" I' n. l6 Y3 Y0 J多谢分享
作者: stony    時間: 2007-10-7 05:47 PM

:onion14: 條橋麻麻地,最大否破綻係“3個字”!
作者: kelvin99899    時間: 2007-10-11 12:53 AM

作者: TMMY23    時間: 2008-2-6 02:10 PM

thank for sharring

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0