標題: 點解跛CO 佢地帶個傷左GE杰少走都唔帶D粉逃走 [打印本頁]

作者: noyesmo    時間: 2011-8-21 01:30 PM     標題: 點解跛CO 佢地帶個傷左GE杰少走都唔帶D粉逃走

後來又返黎攞粉
4 x, C% A; d& X# t! y! U$ \& [5 H如果係怕帶粉走被人捉到,咁帶個傷者走都有可能比人捉KA WO
作者: 123456776543    時間: 2011-8-21 02:14 PM

人可以做人质吧~~~~
作者: 390113    時間: 2011-8-21 02:37 PM

拿粉走如果捉到咪斷正
作者: kimgchan    時間: 2011-8-21 03:13 PM

按照剧情铺排,梁SIR要“犯错”,然后被赶出警队,这样先可以入义风做卧底啊,如果连粉都一起带走,就没有以粉换人的严重“错误”了
作者: jinglow    時間: 2011-8-21 03:14 PM

不合逻辑, 带着严重受伤的人走, 行动一定很麻烦. 反而D粉一拿就走得. 不过篇剧有心铺路给laughing停职, 所以吾得都格梗来....
作者: kokwah777    時間: 2011-8-21 03:33 PM

我觉得他不想斷正咯
作者: jinglow    時間: 2011-8-21 03:44 PM

谋杀警务人员或者贩毒断正条罪严重点? 心知肚明....
作者: timothy1987    時間: 2011-8-21 03:54 PM

谋杀警务人员或者贩毒断正条罪严重点? 心知肚明....
0 `0 I0 p" w, {  m5 b3 Y, `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。jinglow 發表於 2011-8-21 03:44 PM
* Q3 v( E' ^8 a/ g6 H5 m; c我同意,或者佢想帶埋D粉同人走,可能唔走唔切,淨係帶人走,公仔箱論壇+ i$ `4 a5 v! g* h- e8 W
帶人走有兩個好處,一可以玩吓個二五仔,二仲有可能攞返D粉tvb now,tvbnow,bttvb# j3 x  O# _- `$ m* g& W3 B
如果淨帶粉走,俾人捉到實衰硬

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0