標題: 郭政鸿甘既look顺眼得多 [打印本頁]

作者: joeeey    時間: 2011-8-4 09:46 PM     標題: 郭政鸿甘既look顺眼得多

甘样埋几靓仔~扮么鬼耶王洪jek,肉酸到死。。
作者: joseph1987    時間: 2011-8-5 04:42 AM

唔係呀公仔箱論壇# @6 `3 L! Y" g# r2 C9 N
王洪後期個樣都得得地喎
作者: joeeey    時間: 2011-8-5 07:58 PM

唔係呀5.39.217.763 f+ A/ S  D6 w: s9 H
王洪後期個樣都得得地喎
; j; N. I1 n. Z9 W% X5.39.217.76joseph1987 發表於 2011-8-5 04:42 AM
$ Q# |% S7 y1 o! \3 F6 V/ X7 Z9 G! m& p4 Z) C- R. r
系咩?我唔中意他粒头啊~~ 而家靓仔好多~~
作者: even2010    時間: 2011-8-5 09:12 PM

感觉郭政鸿还是很有前途的啊
作者: joeeey    時間: 2011-8-6 08:59 AM

感觉郭政鸿还是很有前途的啊
6 U  M. ~$ p# p( i6 G5 |- eeven2010 發表於 2011-8-5 09:12 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 C6 a% k' x( n& U# s
他捱佐好多年啦~~
作者: hsjy    時間: 2011-8-6 10:33 AM

一直都挺喜欢 的
作者: joeeey    時間: 2011-8-6 11:51 AM

一直都挺喜欢 的tvb now,tvbnow,bttvb+ q6 P/ j3 B, k" Y+ G- O$ N! u
hsjy 發表於 2011-8-6 10:33 AM
2 y5 W; q2 z- @! P) B3 {
我都系!由通臂猿猴开始已经好中意他。
作者: pinkpink23    時間: 2011-8-6 05:43 PM

同意楼主,王洪好鬼肉酸,尤其佢個发型....狗头好靓仔,仲smart添....
作者: aric2005    時間: 2011-8-6 06:22 PM

通臂猿猴個陣 好耐@@" TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- H! u% q8 G$ Q1 w3 y9 H' E
不過佢係唔錯既!~
作者: joeeey    時間: 2011-8-6 08:08 PM

同意楼主,王洪好鬼肉酸,尤其佢個发型....狗头好靓仔,仲smart添....tvb now,tvbnow,bttvb1 D& u1 f! `, D* F& M% R9 |9 Y- c+ Y
pinkpink23 發表於 2011-8-6 05:43 PM
8 w% G, ]9 a( |
系啦。。都唔知点解tvb要搞到佢甘肉酸。。狗头好靓仔,但系我最中意就系桌球天王既ray lui~
作者: joeeey    時間: 2011-8-6 08:11 PM

通臂猿猴個陣 好耐@@" TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 @, G. n* Y& O, o- S0 t
不過佢係唔錯既!~
) x/ [9 e/ f! h: ?aric2005 發表於 2011-8-6 06:22 PM
- @2 z; r6 h& X/ g/ W公仔箱論壇系啊~我细细个已经好中意佢佐~
作者: solalaso    時間: 2011-8-6 11:59 PM

通臂猿猴果時就好好睇了!
作者: stephen0626    時間: 2011-8-10 08:37 PM

團圓劇情需要嘛
" b& ]0 n1 \( A" ?3 V( k' ], t9 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。應該從演技角度來看嗎?
作者: josefeng    時間: 2011-8-11 03:29 AM

不错
作者: alan1988131    時間: 2011-8-11 03:39 AM

一直覺得他系個奸角,唔知呢套劇會點……
作者: holdan228    時間: 2011-8-11 07:47 AM

他終於似番小小樣公仔箱論壇- u% M/ B& b4 J# D: D9 M% i
之前真係差到爆
作者: joeeey    時間: 2011-8-11 09:12 PM

绝对性同意!
作者: a1166153    時間: 2011-8-13 12:56 AM

終於做返個好警察啊!呢個角色真係幾好!
作者: 2li2li    時間: 2011-8-13 01:58 AM

郭政鴻個look都ok, 好過佢係古靈精探扮李小龍..5.39.217.761 H: C2 ?; v" J8 F! E. w

+ z1 p! x7 M/ z  Z0 T2 r5.39.217.76我都係like佢modern而正經look多啲
* b7 L7 i- A: `6 q, ?$ k
* E0 U* r. ~3 V; n2 X  N* F* N* z; c5.39.217.76最近睇番大時代(1992年), 其實佢係5蟹其之一, 都有19+演劇經驗
; b- J% r6 \% l9 P0 [% R% ~: P) j" ^  e' u- y
個人都越來越成熟, 睇落越來越順眼同都幾man喔!!!
4 {  H0 C) l' y2 G4 jtvb now,tvbnow,bttvb0 L4 ?# F& l8 F; Z/ m' b

作者: aboyz    時間: 2011-8-13 02:28 AM

我中意佢演古装
作者: a2233    時間: 2011-8-13 10:07 AM

加油啊
作者: alanrcc00079    時間: 2011-8-13 02:53 PM

佢做得幾好........
作者: hugohugo789    時間: 2011-8-13 11:55 PM

anyway..超中意呢套劇!!
作者: mevicuronium    時間: 2011-8-14 12:55 AM

十卜郭政鸿
作者: cheehong@jj    時間: 2011-8-16 01:21 AM

please share
作者: kokwah777    時間: 2011-8-17 01:11 AM

有时后侯剧情需要,所以不好看也逼着去演

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0