標題: 原來徐子珊話冇仔生係搞笑嘅 [打印本頁]

作者: kenson    時間: 2011-7-12 04:05 PM     標題: 原來徐子珊話冇仔生係搞笑嘅

tvb篇劇低能到搵個正常D嘅位比郭晉安表現愛意都做唔到 有冇咁高難度啊5.39.217.76* A5 v* k/ W" Q/ a

1 e( ]+ s, s, C; h0 B' L, _還有陳錦鴻咁Q火爆差D俾車撞到 都唔搵個司機吵 個司機又咁冇責任車都唔落係咁就走咗 真係撇脫啊
作者: kywongjj    時間: 2011-7-12 08:25 PM

咁後生就無得生就慘D!
作者: alienaire    時間: 2011-7-13 10:27 AM

徐子珊話冇仔生係搞笑嘅 ~ I totally agreed.
作者: jjsiu    時間: 2011-7-14 01:20 AM

垃圾编劇编垃圾劇 !!
作者: kenez    時間: 2011-7-14 11:30 AM

咁後生就無得生就慘D
作者: eloise7671    時間: 2011-7-14 01:18 PM

都白吃啦!徐子珊同大表哥說我們以後都不要再提這件事,結果自己一天到晚拿出來說嘴,是想證明自己很有魅力嗎?在我眼裡看來他心機很重耶~一點都不符合劇中賦予的個性阿!我懷疑他到底是喜歡以行還是以進~?
作者: kapono    時間: 2011-7-14 01:41 PM

徐子珊我覺得麻麻地,成日懶 cool 咁tvb now,tvbnow,bttvb8 u# A5 ?* W( ]; e7 U" v) ]
but TVB好捧佢
作者: mcmcm    時間: 2011-7-14 07:18 PM

對呢套野冇咩興趣...
作者: kenglun    時間: 2011-7-14 11:27 PM

现在的剧本都是酱咯~~~
作者: Miilk    時間: 2011-7-15 04:38 PM

我覺得到最後TVB應該都會安排佢生仔 = =
' M; Z2 K2 J6 m7 K5.39.217.76絕症, 末期cancer都醫得返~ 生仔? 濕濕碎啦 XD
作者: ttt_boy1    時間: 2011-7-15 06:25 PM

樓上說得好, 原本無的, 加多集變有都得
作者: 缘灵    時間: 2011-7-15 07:10 PM

我從來未睇過一集完整噶~~
作者: bencai    時間: 2011-7-16 03:30 AM

没真相好看
作者: ko888    時間: 2011-7-16 03:54 AM

作者: hoyin41414    時間: 2011-7-16 05:35 PM

垃圾编劇编垃圾劇 !!x2
作者: christinalee    時間: 2011-7-16 06:02 PM

I absolutely agree with you.
作者: atyofc    時間: 2011-7-18 01:04 AM

当无来既 第日又无事
作者: kokwah777    時間: 2011-7-18 01:18 AM

烂编劇乱乱编剧情
作者: 911kiss911    時間: 2011-7-18 10:32 AM

NOT ACCEPTABLE
作者: lu.zhung    時間: 2011-7-18 11:21 AM

E部戏好闷`成日都系吵吵吵
作者: pinkpink23    時間: 2011-7-19 12:39 AM

富贵妹应该有生小孩,注意看主题曲播完要进入戏份时的那张照片,以近最后应该一个人(如果根据那张照片)
作者: huit    時間: 2011-7-19 07:40 AM

本帖最後由 huit 於 2011-7-19 07:46 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb# j6 m* w1 `5 p( {3 e

1 V# r' s+ i, V5.39.217.76好押韻...
" U6 r- G2 m" c' q6 {5.39.217.76公仔箱論壇' s! l4 V5 o5 U
徐子珊 *啪啪* 冇子生 *啪啪啪*) I4 Y6 D/ C# Y3 O" {
徐子珊 *啪啪* 冇子生 *啪啪啪*TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: z0 \* P, J' b* O9 m
徐子珊 *啪啪* 冇仔生 *啪啪啪*5.39.217.760 g: n) m4 G, e+ h/ W1 a
徐子珊 *啪啪* 冇仔生 *啪啪啪*
作者: cheerful12    時間: 2011-7-19 09:19 AM

how can a professional medical doctor made such a lousy mistake!
/ \1 A8 Q1 ^9 N( S2 i# f6 X公仔箱論壇this part is simply funny!
- Y1 j' k7 [8 A+ {, m. [tvb now,tvbnow,bttvb4 more nights to go~
作者: xxxevolutionxxx    時間: 2011-7-19 02:49 PM

我也觉得这编剧怪怪的...突然插进来说没得生...
( v2 e0 J7 c% Dtvb now,tvbnow,bttvb突然又说医生搞错有得生...5.39.217.76- B# @# P' C+ t) |
好像随便插进来就是了...
% t4 g  u- m; {3 ]& L公仔箱論壇至少应该是演去医院检查下...说没得生...然后再打电话来说报告弄错那还差不多...5.39.217.768 l  X5 a1 J! f3 k
演这幕不用花很多钱吧???
作者: kwanyeun    時間: 2011-7-19 03:45 PM

作者: DAYDAY08    時間: 2011-7-19 05:56 PM

作者: 屁屁zzz    時間: 2011-7-19 07:13 PM

it doesn't make sense at all
作者: ~木頭人~    時間: 2011-7-21 01:34 PM

垃圾编劇编垃圾劇 !!x3
作者: tvb27510262    時間: 2011-7-26 12:03 AM

好正啊
作者: wsndjlc    時間: 2011-7-26 04:57 PM

还好啦

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0