標題: 有無覺得經常睇同一個角色咖戲有點厭倦 [打印本頁]

作者: wojis    時間: 2011-7-11 07:59 PM     標題: 有無覺得經常睇同一個角色咖戲有點厭倦

例如杨怡
  n5 T. U0 U( H) w
6 K8 s/ n" T0 ~/ [2 |* \公仔箱論壇我的意思是比較好頻密啊
作者: jjsiu    時間: 2011-7-12 01:45 PM

無線係唔係當觀眾白癡?
作者: winstonlove    時間: 2011-7-13 09:10 AM

其實導演去揀選演員去演一個劇既角色,5.39.217.760 S! L  w' v- W
一定係睇過劇中既角色同時,腦海會係有幾個係與劇中性格不多不少會係有少少相似既地方,
: h2 u3 n; s1 M3 U) n$ g5.39.217.76先會由果個演員去演出..杨怡既性格外型類似係本身好講原則亦好淡定,唔係一有咩事就會驚驚靑靑既人,
1 t6 {# O6 n9 _0 j. U+ w/ o呢樣係佢同劇中角色相似既地方,之所以佢就算唔係演大律師亦會多數被派演呢類角色居多
作者: idol1    時間: 2011-7-14 11:29 AM

最近的TVB5.39.217.76* l5 s! h. J) m; V7 [4 ?% U
主角做配角
5 Y3 i. T2 ]6 `/ v: ~( e. z+ v$ @; L5.39.217.765.39.217.76& Z/ J% a( E7 k  k- F/ K. h
配角當主角
* `" }; [: C# p8 g- {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! r: x4 @6 I4 p# g7 B# G/ F4 S
玩大風吹
作者: fres110    時間: 2011-7-14 11:54 AM

审美疲劳......又不如以前的演员养眼,所以疲劳得更快了.....
作者: Mataz    時間: 2011-7-14 12:05 PM

老实讲,有一點厭倦。
作者: 327680003    時間: 2011-7-14 09:03 PM

审美疲劳
作者: kwanyeun    時間: 2011-7-14 09:42 PM

作者: kdckcc1318    時間: 2011-7-14 10:11 PM

作者: kenglun    時間: 2011-7-14 10:53 PM

还好啦,已没什么好句本+好演员
作者: 脑功囝    時間: 2011-7-14 10:57 PM

系有D啦~~~不过其实主要都系睇剧情~~~
作者: raul_figo34    時間: 2011-7-14 11:44 PM

yes!!!!!!!!!!!
作者: whitedogdog1668    時間: 2011-7-14 11:49 PM

Not so much person ma...
作者: a1166153    時間: 2011-7-15 12:55 AM

唔太鐘意黎黎去去都得過幾個囉
作者: hoyin41414    時間: 2011-7-16 05:32 PM

有一點厭倦x2
作者: ZLRS    時間: 2011-7-16 10:55 PM

其實導演去揀選演員去演一個劇既角色,5.39.217.76( E, X8 G0 w6 b0 Y
一定係睇過劇中既角色同時,腦海會係有幾個係與劇中性格不多不少會係有少少相似既地方,
$ U0 |, X0 M5 N1 n" P' s! R' r/ Gtvb now,tvbnow,bttvb先會由果個演員去演出..杨怡既性格外型類似係本身好講原則亦好淡定,唔係一有咩事就會驚驚 ...
/ d; B6 R, D2 t. Q. y5.39.217.76winstonlove 發表於 2011-7-13 09:10 AM
$ T  U' }2 L% W' j1 O5 n$ s2 d" k8 f* `5.39.217.76
& W) [* s# I/ D2 h+ b3 Z1 e
6 D" j1 G8 x9 q5.39.217.76非常赞同。。。
作者: ty84038551    時間: 2011-7-17 08:07 AM

我都觉得系啊~~~~~~~~~~
作者: winstonlove    時間: 2011-7-17 09:48 AM

! b) O) j  ]& e2 N5.39.217.76
$ p. ^: F& ~& ]2 z5 @, L
# [' `- k+ ~, Q. \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。非常赞同。。。公仔箱論壇/ a# Q, g9 x& z& j) x' H. {
ZLRS 發表於 2011-7-16 10:55 PM
8 o( z/ b2 M% M# y/ ?6 ctvb now,tvbnow,bttvb
# L0 L! \" [6 f2 Rtvb now,tvbnow,bttvb謝謝
作者: kokwah777    時間: 2011-7-17 10:07 AM

还好啦,好演员都到内地淘金去了
作者: skyczc    時間: 2011-7-18 11:06 PM

审美疲劳......又不如以前的演员养眼,所以疲劳得更快了.....
作者: 199679695    時間: 2011-7-18 11:21 PM

结局系点样!!!!!有无人古道啊啊
作者: ko888    時間: 2011-7-18 11:53 PM

作者: CrazyWatcher    時間: 2011-7-20 03:18 PM

新老板,新作风。大家给点耐心吧
作者: DAYDAY08    時間: 2011-7-20 03:33 PM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0