標題: 怒火街頭結果大家點念 [打印本頁]

作者: carmeua    時間: 2011-6-24 11:07 PM     標題: 怒火街頭結果大家點念

我個感覺個結果一下子太快
* A; k# P$ z$ P7 G6 M$ X公仔箱論壇結果有小小無了~5知你地點念呢?
作者: adamsuz    時間: 2011-6-24 11:34 PM

一個失望的結局,其實可以做好多野,更加估唔到係由胡杏兒做主導,如果法庭戲著墨多一點,是應該好好多.續集羅力亞應該做番師爺後再做番大律師,如律政新人王2一樣,陳健峰又係停牌後做番大律師....唉
作者: 7kwi    時間: 2011-6-25 12:08 AM

结局我觉得系人都会知道啦,做到今晚呢集(18集)。。。。。。希望有D惊喜咯。
作者: gf38322813    時間: 2011-6-25 12:15 AM

无乜新意
作者: sa2007    時間: 2011-6-25 12:31 AM

very disappointed.
作者: ericlaicf    時間: 2011-6-25 12:40 AM

個結局可以做得好一點,現在有點草草了事........
作者: kenson    時間: 2011-6-25 12:43 AM

20集大結局 睇咗19集預告就覺得胡杏兒係反骨女
作者: majorjack    時間: 2011-6-25 01:27 AM

没捻到居然真系20集就结局,始终觉得结得太赶,仲以为最终王罗搭档同P.K会有一场精彩噶法庭恶斗添,结果令人几失望下
作者: chinajie    時間: 2011-6-25 01:32 AM

作者: kage_zone    時間: 2011-6-25 01:41 AM

太多野無交代...最後係大Case, 但竟然半集就審完...
作者: kssh0052295    時間: 2011-6-25 01:53 AM

一個甘專業既大狀p.k 肯定知道兇器既重要性 但喺竟然仲留住 編劇可能只會用 此人自大 黎答辯~但喺 殺人甘大罪真喺會仲自大咩
作者: calbee33    時間: 2011-6-25 02:29 AM

唔明無線點解剪左好多片....搞到好似套劇唔收得要快d播完...抓爆頭..
作者: 屁屁zzz    時間: 2011-6-25 05:26 AM

it doesn't make sense
作者: lochi    時間: 2011-6-25 06:19 AM

too far ending!
作者: jjsiu    時間: 2011-6-25 07:44 AM

垃圾劇, 當然是垃圾結局!
作者: robertcclai    時間: 2011-6-25 10:27 AM

大結局好唔好?見人見智,
/ `: l7 P) f; P7 b4 q總好過拖拖拉拉,拖長嚟做,
3 R  e+ Y0 Q) ^5.39.217.76監制係電影出身,當然會快上快落.

作者: tnktnk    時間: 2011-6-25 10:33 AM

太多野無交代...剪左太多片段...一個失望的結局.
作者: jypang93    時間: 2011-6-25 10:54 AM

那么快结局
作者: Hui131428    時間: 2011-6-25 11:24 AM

作者: bp2010    時間: 2011-6-25 11:25 AM

no surprise, very disappointed
作者: LiewJohnLoong    時間: 2011-6-25 01:06 PM

真的很失望一下~
6 n8 F- a9 d1 m% ]5 [$ g* K公仔箱論壇好像都在赶结局一样~2 V. J) h& v9 T/ y" r6 u, H; S
感情部分米律师和师爷也没交代好~
4 ]$ b( Q5 f; S7 O1 U0 s$ H5.39.217.76本来蛮期待黄智雯的表现~$ R/ [9 e' e- P4 q4 G
结果就只是轻轻带过~
+ @7 S- _3 [, ]" W* J  g5 f公仔箱論壇不过总而来说TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 w$ |8 [% q6 |
还不失为一部好戏~
作者: BBCW    時間: 2011-6-25 01:45 PM

very disappointed.
作者: carmeua    時間: 2011-6-25 01:55 PM

一句say完,草草了事
作者: donwong    時間: 2011-6-25 02:32 PM

我觉得好似赶收工!
作者: donwong    時間: 2011-6-25 02:33 PM

一個甘專業既大狀p.k 肯定知道兇器既重要性 但喺竟然仲留住 編劇可能只會用 此人自大 黎答辯~但喺 殺人甘大罪真喺會仲自大咩
: c: x' w+ [( [8 ~( e3 _4 ?2 skssh0052295 發表於 2011-6-25 01:53 AM
* }4 S  m& d! ?# N$ K0 K; L# @/ ]tvb now,tvbnow,bttvb人地可以将谋杀变误杀,你话只PK自唔自大得?!
作者: goodiegoodie    時間: 2011-6-25 03:07 PM

我感覺麻麻
作者: 愛發白日夢    時間: 2011-6-25 04:29 PM

有些行貨同埋好易故到呢
作者: iamyounis    時間: 2011-6-25 09:40 PM

唔明點解LA要坐2年監甘耐- - 同佢係入面竟然又同PK足波子棋...公仔箱論壇6 |6 A# G  v, d  h$ W
PK又無原諒到胡-,- 好奇怪

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0