標題: 索腿天后钉左! [打印本頁]

作者: donwong    時間: 2011-6-24 12:47 AM     標題: 索腿天后钉左!

真系无阴公!搞到阿钉变单身寡佬,编剧好毒啊~
作者: sophia1201    時間: 2011-6-24 01:00 PM

沒錯! 真慘 !!
作者: lai_pj    時間: 2011-6-24 01:55 PM

真系冇天理啦````
作者: charisse85    時間: 2011-6-24 02:05 PM

阿钉好惨啊
作者: LiewJohnLoong    時間: 2011-6-24 05:07 PM

she die?7 U" s( I$ q) ^! q$ [: e
so pity~
作者: kage_zone    時間: 2011-6-24 07:10 PM

係lor, 洗唔洗寫到咁先???
作者: majorjack    時間: 2011-6-24 07:33 PM

虽然可惜,但捻真D,佢噶死其实都系必然,如果唔系TVB噶编剧就唔识点写落去咯,毕竟真系同阿钉一齐噶话未免太童话化,如果最终无得系埋一齐噶话观众又难以接受,干脆直接变成索腿天使,咁编剧们就唔使烦喇嘛
作者: 66464642    時間: 2011-6-24 09:08 PM

支持支持。。。。。。。
作者: 66464642    時間: 2011-6-24 09:08 PM

支持支持。。。。。。。
作者: lightpink    時間: 2011-6-24 09:11 PM

阿钉好惨啊
作者: mrfusion    時間: 2011-6-24 09:14 PM

It is sad and unfortunate she has to die this way,
作者: ng_ng    時間: 2011-6-24 09:14 PM

好可惜咯~死掉了
作者: janews    時間: 2011-6-24 09:24 PM

太可惜了!!
作者: robertcclai    時間: 2011-6-24 09:29 PM

其實編劇寫得好,
, z5 B' U( h! K$ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 v1 a: q1 N& S3 M# d試問大團圓結局觀眾又點會有深刻印象, 9 o$ Q! ?  T5 t. }" i
要將套劇推去高潮就要有人埋單.
作者: qtm    時間: 2011-6-24 09:29 PM

虽然可惜,但捻真D,佢噶死其实都系必然,如果唔系TVB噶编剧就唔识点写落去咯,毕竟真系同阿钉一齐噶话未免太童话化,如果最终无得系埋一齐噶话观众又难以接受,干脆直接变成索腿天使,咁编剧们就唔使烦喇嘛 ...
3 V# j8 I  Y4 p1 e7 m# T# e; m7 y公仔箱論壇majorjack 發表於 2011-6-24 07:33 PM
& p& N8 w% t% l- {( }' h公仔箱論壇; I% V* d& j4 }0 L
同意你的说法,现实社会也就是如此
作者: mrfusion    時間: 2011-6-24 09:33 PM

he will resurrect as her twin sister in Part 2.
6 t: b# W) w8 G* q: x& B& ]; w4 g0 M6 t
http://zh.wikipedia.org/wiki/%E6 ... E8%A1%97%E9%A0%ADII
作者: jjsiu    時間: 2011-6-25 07:53 AM

虽然可惜,但捻真D,佢噶死其实都系必然,如果唔系TVB噶编剧就唔识点写落去咯,毕竟真系同阿钉一齐噶话未免太童话化,如果最终无得系埋一齐噶话观众又难以接受,干脆直接变成索腿天使,咁编剧们就唔使烦喇嘛 ...
4 [7 R0 L8 t( q( Z+ I公仔箱論壇majorjack 發表於 2011-6-24 07:33 PM
3 r1 k' u. X& i  k9 h$ Z1 k" p  D' Ltvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb1 K% x7 q  u- g/ f
You're so right, I don't think HK can accept TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. Y) b( `" L7 ?1 f6 W' q
such type of match on TV.
作者: roy282    時間: 2011-6-25 08:22 AM

可惜!!可惜!!
作者: zhangjingweicn    時間: 2011-6-25 09:29 AM

怎么死的?
作者: donwong    時間: 2011-6-25 02:30 PM

自己睇啦~
作者: gt43    時間: 2011-6-25 08:50 PM

真系搞笑。咩叫做接受不到啊?
7 p# k; c- n" a" ?9 B3 g5.39.217.76昵地的意思系说现在的香港人喜欢悲剧收场?
4 }1 C' f5 |( Ctvb now,tvbnow,bttvb难怪,这个世界越来越灰了。连看戏都要有点悲伤,有点苦受才可以。=.=
作者: ChingSin    時間: 2011-6-26 01:08 PM

yeah loh
作者: 才一    時間: 2011-6-26 01:09 PM

死都值啦,金多人講佢
作者: cmcm    時間: 2011-6-26 01:31 PM

太惨了

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0