標題: 點解阿Sir係阿Sir 剧情大披露 [打印本頁]

作者: crown118    時間: 2011-5-8 12:36 AM     標題: 點解阿Sir係阿Sir 剧情大披露

點解阿Sir係阿Sir》中蔣志光每次相約陳豪見面時,二人總扮鬼扮馬一番。不過昨日有人報料,指蔣志光其實只是個有反黑狂熱的精神病患者,令陳豪自以為一直幫警方做事,結果只是南柯一夢。但據悉陳豪最終成功助警方打擊黑社會,到頭來還是選擇繼續教師生涯。
作者: thongchaichan    時間: 2011-5-8 12:41 AM

我亦都等左亞豪少好耐喇~
作者: cheungshum    時間: 2011-5-8 01:39 AM

真係嫁 ...我都覺得似似地 ...因為我好似未知見so個pass出黎
作者: 瘋蚊    時間: 2011-5-8 02:07 AM

咁都好好慘姐 sosad
作者: tontsang2011    時間: 2011-5-8 02:11 AM

搞笑
作者: epjimmy    時間: 2011-5-8 11:52 AM

咁ON....
作者: kc27176890    時間: 2011-5-8 05:26 PM

我唔想呀...
作者: tim-yip    時間: 2011-5-8 09:57 PM

你估系叮o当与大雄咩
作者: kkchau    時間: 2011-5-9 10:29 AM

有咁化學咩做無間理論好多交件簽
作者: tink711    時間: 2011-5-9 10:41 AM

如果真係咁既, 真係好搞笑lor, 都好切合陳豪個角色會遇到既劇情
" W3 V$ c7 ?/ S3 AXD
作者: applecobi    時間: 2011-5-9 07:17 PM

唔好玩啦,又玩踢爆????
作者: klein880611    時間: 2011-5-10 12:05 AM

lolx.. i better wait until the end of this drama..
作者: x24779626    時間: 2011-5-11 08:00 PM

幾真喎
1 u* G" ?' e) G8 r$ Z3 g/ a8 p果個蔣志光好似怪怪地咁9 W! H4 e5 Q5 V# X
邊有人見面會著情侶裝架._.''
作者: boukenkabuto    時間: 2011-5-11 08:49 PM

如果係嘅話, 真係是讚讚個編劇, 幾有新意
作者: thor_hfu    時間: 2011-5-11 08:56 PM

真係好鐘意蔣志光同陳豪見面o既橋段...短短地..又有效果5.39.217.76$ f/ q$ @& x  g
希望有個皆大歡喜既大結局
作者: dd369    時間: 2011-5-11 09:40 PM

无可能啦。5.39.217.76! P0 o1 F* ?- c3 f6 ~- `$ h' _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' z; t9 }3 P2 k" H
如果不是阿sir ,怎么安排罗sir回学校?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 R$ ^& ~% Y. l( W" M! r+ ~+ ]  Q
还有给罗sir卧底训练?
  {3 |0 _9 T! r$ f: B公仔箱論壇怎么安排警察去奖老大的店里面"救“罗sir出来?(其中一集,罗sir喝醉酒,差点暴露警察身份)
/ d6 \, C3 A5 O怎么安排警队里面的保龄球高手给罗sir训练?
# D. z# M1 p5 s! ]公仔箱論壇。。。。。。。
作者: xxlzchao    時間: 2011-5-12 01:32 AM     標題: null

简直恶搞啊
作者: ohno9413    時間: 2011-5-12 01:36 AM

is  real???
作者: wallacelum    時間: 2011-5-16 11:05 AM

This will be pity.  Need to watch the first couple of episodes again.
作者: tonytsang33    時間: 2011-5-16 12:44 PM

thanks  for sharing !
作者: ETBT666    時間: 2011-5-16 02:15 PM

1# crown118
9 }" M' u4 M6 m1 I5 A  [8 \3 ?公仔箱論壇絛真唔係?有時都給陳豪收到正料.如不是警察何來如此能耐?
作者: oly3    時間: 2011-5-16 02:21 PM

rumour or fact? either way i will wait for finale
作者: william1990    時間: 2011-5-16 06:33 PM

作者: eric2121    時間: 2011-5-23 08:26 AM

nonsense.
6 W; l3 J0 a& a# NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ S0 a$ G3 Q+ G. a
please watch 25 then you known he is a real policemen.
作者: msprettycat    時間: 2011-5-23 09:10 AM

I don't think this is real.
作者: Francis8    時間: 2011-5-23 09:46 AM

Good nice nice
作者: 絃之花月    時間: 2011-5-23 10:04 AM

唔係有楊怡係差館見到蔣志ga咩????
作者: vakvv    時間: 2011-5-23 12:34 PM

哦,原来系甘
作者: majorjack    時間: 2011-5-23 02:24 PM

但系蔣志光同miss HO系警署见面点解析?仲有窃听到miss HO噶电话之类,如果结局真系同楼主讲噶一样,感我会觉得系太多漏洞或者系D编辑后来先临时更改结局咯
作者: wakaka2345    時間: 2011-5-23 04:05 PM

作者: sakura_pal    時間: 2011-5-24 02:27 AM

無咩新意.....呢個可能系我第一集既時候已經啉過
; D4 r1 F5 Q3 y( q5 s公仔箱論壇如果真的,陳豪真的太慘了~
作者: oly3    時間: 2011-5-24 10:11 AM

i hope that isn't the truth.. i will keep watching to find out!
作者: yiu.b    時間: 2011-5-24 10:17 PM

可能性不大,
作者: J_tomica    時間: 2011-5-24 10:26 PM

唔信lor
作者: XIV機關    時間: 2011-5-24 10:53 PM

咁有创意,果然另人耳目一新
作者: yescyrus    時間: 2011-5-25 12:23 AM

唔好玩啦
作者: 千杯不醉    時間: 2011-5-25 02:50 AM

蔣智光著晒軍裝晌警局出現...
作者: zhangjingweicn    時間: 2011-5-25 06:24 AM

皆大歡喜既結局
作者: SUblimity07    時間: 2011-5-25 10:53 AM

破解密码又怎解释?

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0