標題: [疑問]雷家拳唔教外姓人? [打印本頁]

作者: carbonjet    時間: 2011-4-5 04:11 AM     標題: [疑問]雷家拳唔教外姓人?

第20集遊三水想學雷家拳,但係雷剛就話唔外傳TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 V' g! U% p8 {; p; F6 A
咁點解雷剛仲可以收徒弟,開雷家武館?公仔箱論壇* ?/ Q# q% w, I5 c, {
唔通淨係收人翻黎做爛仔,收坨地?咁距D徒弟個個識既功夫都唔係雷家拳?公仔箱論壇8 w6 f) z) x/ R

0 d6 f2 p$ X8 [+ vtvb now,tvbnow,bttvb有無人知點解呢?究竟係bug定係另有原因?
作者: 匿名    時間: 2011-4-5 12:12 PM

第20集遊三水想學雷家拳,但係雷剛就話唔外傳
' z8 q9 }# W% w$ m- W# f公仔箱論壇咁點解雷剛仲可以收徒弟,開雷家武館?5.39.217.76: `. H0 q+ ^3 s2 m6 F: @
唔通淨係收人翻黎做爛仔,收坨地?咁距D徒弟個個識既功夫都唔係雷家拳?5.39.217.76/ |6 A/ O: H5 ?; l9 O8 ]
5.39.217.761 S4 J1 m8 `6 T" i/ i, m) c
有無人知點解呢?究竟係bug定係另有原因? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 s* E6 {* W& G8 a
carbonjet 發表於 2011-4-5 04:11 AM
佢好似係話雷家拳ge精義之處唔外傳
: L6 K# g$ c4 G5 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。即係基本嘢外傳  勁嗰d唔傳tvb now,tvbnow,bttvb) k2 H" g1 |2 p+ ~3 T3 v

% G- |# r  W3 p7 r9 X, h1 qtvb now,tvbnow,bttvb又或者開館教其他拳法
作者: ruudwai    時間: 2011-4-5 01:49 PM

最攪笑係佢話可以叫D弟子打雷家拳比市長睇
作者: caftv    時間: 2011-4-5 03:03 PM

哈哈。。儅你與上五想教的人就會話五外傳囖。。哈哈。。
作者: carbonjet    時間: 2011-4-5 08:31 PM

佢好似係話雷家拳ge精義之處唔外傳$ d4 `8 d5 b0 S8 q( z( d/ t
即係基本嘢外傳  勁嗰d唔傳
% m0 F% ~* y2 T. G/ [2 M; u5.39.217.76
9 t, q5 L1 ~. `, Q5.39.217.76又或者開館教其他拳法公仔箱論壇0 w% o$ J8 ^% `
Anonymous 發表於 2011-4-5 12:12 PM
0 m& ]% c0 N# p

^% p! B; V( y, T$ E. ^5.39.217.76咁三水其實點都可以學翻兩下旁下身喇,宜家都係要靠D跟班
/ t- J# R+ |0 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。應該係bug位喇咁
作者: carbonjet    時間: 2011-4-5 08:32 PM

最攪笑係佢話可以叫D弟子打雷家拳比市長睇) ~  [7 y9 E* Q/ c# F* Q5 R
ruudwai 發表於 2011-4-5 01:49 PM
6 v8 j( T# s  i" S
公仔箱論壇6 ~+ }( B. q% {3 t& Z
exactly ! 咪係囉TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ^" P' m) X5 l
真係不知所謂
作者: carbonjet    時間: 2011-4-5 08:33 PM

哈哈。。儅你與上五想教的人就會話五外傳囖。。哈哈。。
2 F& M1 {3 w  z- @4 a( m  Ecaftv 發表於 2011-4-5 03:03 PM
' b& W3 R; F, i3 o3 D4 K; c, G1 q
/ }2 h2 m6 p+ ]. Y& k. E+ I5.39.217.76可能唔係套劇bug位,係雷剛自己既bug

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0