標題: [分享] 利记是踢人而并非踢球! [打印本頁]

作者: maidli    時間: 2011-3-7 02:11 PM     標題: 利记是踢人而并非踢球!

输球是肯定了, 是自己不长进, 怪不得任何人, 但利记有必要这样吗?
还有, 英足总如果是公平的, 不只是针对曼联的, 就请站出来做点事情吧!

[attach]1302666[/attach]

[attach]1302667[/attach]

[attach]1302668[/attach]

[attach]1302669[/attach]

[attach]1302670[/attach]

[attach]1302671[/attach]

作者: donnysam    時間: 2011-3-7 02:43 PM

bad refree...bad liverpool players
作者: 志志雄    時間: 2011-3-7 03:22 PM

the stupid ref was just standing aside and do nothing
作者: 俊华    時間: 2011-3-7 05:15 PM

利物浦。。。
下季你们死定了。。。
来到老特拉福德。。。
曼联不报仇。。。
誓不为人。。。
至少要做点事情。。。
例如铲断一个人的脚都好。。。
不然的话曼联跟我们全世界球迷无论怎样都吞不进这口气的咯。。。
利。。。利。。。利。。。利。。。利。。。利。。。
物。。。物。。。物。。。物。。。物。。。物。。。
浦。。。浦。。。浦。。。浦。。。浦。。。浦。。。
作者: gunden    時間: 2011-3-7 06:12 PM

如果...C16有拉斐尔個團火,應該好好多了...
作者: rwbosco    時間: 2011-3-7 08:47 PM

c16双眼无神,都唔知距是自身问题啊,定是有其他原因。希望距可以快D回勇啦
作者: msharo    時間: 2011-3-7 09:17 PM

我都未見過D球員係度嘈緊, 球証會企埋一邊,乜都唔理既,
都唔知佢想點!!剩係加歷查踢蘭尼個腳就應該踢佢出埸啦,
仲有謝拉特一手推低人, 居然可以乜事都無!!
作者: ultrabitch    時間: 2011-3-8 12:09 AM

上次切尔西的D.Luiz一直脚踢鲁尼逃过判罚,这场对利物浦也是这样
作者: 我系一督屎    時間: 2011-3-8 01:01 AM

利物浦。。。
下季你们死定了。。。
来到老特拉福德。。。
曼联不报仇。。。
誓不为人。。。
至少要做点事情。。。
例如铲断一个人的脚都好。。。
不然的话曼联跟我们全世界球迷无论怎样都吞不进这口气的咯。。。
利 ...
俊华 發表於 2011-3-7 17:15
吾好甘激动,我地以德报怨。
作者: HIDE    時間: 2011-3-8 01:19 AM

輸波輸埋人,曼聯係要輸下波既,唔係點識醒?但都唔好輸人  
作者: 俊华    時間: 2011-3-8 02:53 AM

吾好甘激动,我地以德报怨。
我系一督屎 發表於 2011-3-8 01:01 AM
不给点颜色他们看怎么行呢?
作者: -ImFeiLo-    時間: 2011-3-8 05:27 AM

拉斐尔是时候要长大了。。有火是好,但不要冲动猛撞~
魔门将帅是时候告诉大家,在哪里(客场)跌倒,就在哪里站起来~~
作者: handsomeboy1030    時間: 2011-3-8 07:57 AM

拳王在陣中,不是浪得虛名
作者: kian281kkc    時間: 2011-3-9 11:33 AM

赢的不光彩。。。。。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0