標題: 魚躍在花見中,我反而比較喜歡看劉松仁做戲. [打印本頁]

作者: akira    時間: 2011-2-22 01:33 AM     標題: 魚躍在花見中,我反而比較喜歡看劉松仁做戲.

魚躍在花見中,我反而比較喜歡看劉松仁做戲, 雖然不是主角,但演得幾過癮.同姚盈盈條線比其他主角兩條線有趣.如果我是導演,我會反其道主打這條線.抄人都要抄得有創意嗎.
作者: louis1332    時間: 2011-2-23 01:24 AM

劉松仁演什么像像什么,没话讲
作者: lc2086    時間: 2011-2-23 11:20 PM

我反而覺得 胡杏兒 同 chi lam 幾正...
+ n3 v7 u; a! [1 Q: d! q0 L1 Dtvb now,tvbnow,bttvbchi lam 係咁搞難gag同d 表情幾 生鬼
0 p0 Q) U+ k7 \, O4 N9 D# s! V對胡杏兒都有改觀 ~ (本身唔鍾意佢
( B3 _+ U3 n' l4 ?4 ^! x5 y3 Z6 e
5 s( z0 H  W0 x: K4 r/ I4 |' y同埋佢地一搞笑 就播果個配樂 = = 好正 ha
作者: alex78963    時間: 2011-2-24 12:01 PM

作者: TeddyYao12    時間: 2011-2-25 04:02 AM

梗是好啦
作者: Benny_master    時間: 2011-3-3 08:29 AM

无措~几自然...........反观好有期望的“排骨仔”好似好刻意.......无知喺唔喺比“阿旺”定格咗呢?
作者: 游泳中的人    時間: 2011-3-3 08:39 AM

刘松仁是戏骨,演的戏简直没得弹。
作者: jy222    時間: 2011-3-4 07:58 PM

劉松仁演什么像像什么,没话讲
4 |* H; E/ x. c0 T5 M5.39.217.76louis1332 發表於 2011-2-23 01:24 AM
( J' L& R) k, E4 G: V* B2 b0 t

( B. P2 E; U) j/ b公仔箱論壇Yep, always always support him!
作者: ton888ton    時間: 2011-3-4 10:36 PM

讚...................
作者: dumba    時間: 2011-3-5 01:28 AM

楊怡要向松哥多多學習咯. 個樣整到成個公仔咁都幾難有好演技啦.
作者: lovelysara    時間: 2011-3-5 01:45 AM

有同感,很喜歡慕容先生
作者: magnificence1    時間: 2011-3-5 02:21 AM

Yes 松哥真是演什麽像什麽 超級中意 每次看到百目魚神就很安心,很開心
作者: jjxia    時間: 2011-3-11 06:36 AM

我好中意胡杏兒同Chilam, 好生鬼,對白又抵死,Chilam真係堅靚仔,羨慕佢個仔有個咁好玩的老豆
作者: kenzowong    時間: 2011-3-11 11:35 PM

CHILAM個様從出道到E家都無點變過,神奇阿!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0