標題: 朝鲜小学课文《金正日爷爷》 [打印本頁]

作者: andyhzy    時間: 2007-8-7 12:48 AM     標題: 朝鲜小学课文《金正日爷爷》

本主題需向作者支付 1 TVB 才能瀏覽
作者: eniars    時間: 2007-8-7 01:10 AM

主题思想PK和谐社会,那个比较强?
作者: 271631317    時間: 2007-8-7 10:37 AM

其他地方我唔知~又巴勒斯坦, 又依拉克, 但係讲到中国, 中国几时畀美国侵略过? 唔係朝鲜政府当年过埋鸭绿江着草走入中国境内, 中国都唔会出手帮佢. 係我哋中国人帮佢抗美唔係D朝鲜佬帮我哋! 要知道到咗朝鲜战争停战嗰一刻中联(联合国军, 以美为首)双方都冇向对方宣战, 咁根本构成唔到美国入侵中国. 美国佬讲得冇错, 家下呢个朝鲜简直係流氓政权, 满口谎言. 最叻就发烂咋, 你唔援助佢就整核武器. 讲到中朝虽然係友帮, 但到今时今日, 金正日已经唔再值得中国人为佢而牺牲.5.39.217.76" D- p) |; r5 \' M5 l
2 s3 I  u9 V* y  @9 k) g

% H0 C: d7 e+ [3 H8 g
原帖由 eniars 於 8/6/2007 12:10 PM 發表。
5 p" q! t  J. J8 N4 W 主题思想PK和谐社会,那个比较强?
6 \0 P+ g- D. r, Q+ r' R, |% ~2 N8 b
公仔箱論壇& U; U. r5 Q$ p; E7 ^
比较一下中国同朝鲜你就知道......
作者: chung_espirt    時間: 2007-8-8 11:42 PM

好悶呀~~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0